- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах неймовірний. Дуже сподобався. Солодкий але ніжний, але відчутно.
"Щиро дякуємо! Цей аромат дійсно має свою особливу чарівність — приємно, що ви це відчули!"
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах дуже приємний, нагадує дитинство. Якийсь запах цукерок попереджаю одразу, не всім може сподобатись, бо солодкий!
Дякуємо за щирий та детальний відгук про аромадифузор Divinity Red Vineyard!
Ми цінуємо вашу чесну оцінку - особливо те, що ви поділилися власними емоціями та враженнями.
Дуже приємно, що аромат викликав теплі спогади про дитинство.
- Руслана М***Продавец: Rozetka
має запах прокисшого винограду. за 5 днів пів ємності вивітрилось
Дякуємо за ваш відгук.
Нам щиро прикро, що Divinity Red Vineyard Червоний виноград 125 мл не виправдав ваших очікувань щодо аромату та тривалості використання. Аромат «червоний виноград» має насичений солодкуватий характер, однак сприйняття запахів є дуже індивідуальним і може по-різному розкриватися в різних приміщеннях. Якщо аромат здається різким або кислуватим, це також може залежати від температури повітря та інтенсивності циркуляції повітря в кімнаті.
Щодо швидкого випаровування: на це впливають кількість вставлених паличок, площа приміщення, наявність протягів, сухе повітря та підвищена температура (особливо в опалювальний період). Чим більше паличок використовується, тим інтенсивніше аромат і тим швидше зменшується об’єм рідини. Для більш тривалого використання можна зменшити кількість паличок або перевертати їх рідше.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваш відгук важливий для нас і допомагає вдосконалювати продукцію.
- Анастасія С***Продавец: Rozetka
приємний аромат, не нав'язливий, швидко ноповнює невелике приміщення
Дякуємо за відгук