Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Художественный комплект рисование блестками Блестящие наряды Djeco (DJ09500)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Ольга Ш***

Мені не сподобався саме цей набір. Це вже не перший творчий набір djeco, і завжди гарна якість, вироби. А в цьому блискітками повністю не закривається поле, тому наступні кольори змішуються і получається недуже гарно і акуратно. Блискітки супер тяжко струсити з картинки ( пісок набагато легше). Ще замість фіолетового кольору чомусь в наборі був темнозелений, який взагалі не пасував. Рада що купила за акційні ціну і попробувалв, на майбутнє буду вибирати пісок

Достоинства:
    Творчість це завжди перевага
    Недостатки:
    1. Не сподобалося як заклеювалися блискітки 2. Замість фіолетових -темнозелені блискітки
  • Оксана М***

#розпакуваннядіти

• Чураков В***

#розпакуваннядіти
    З допомогою цього комплекту для малювання діти вивчати нові техніки мистецтва. В нашому домі діти люблять малювати. В більшості випадків вони малюють олівцями. А тут можна застосувати блискітки, що надасть картині більшої виразності! Дякую!

Достоинства:
    З допомогою цього комплекту для малювання можна створювати красиві картини
  • Алёна
    Продавец: Rozetka

Хороший набор для творчества, очень понравились картинки и блестки, что идут в комплекте. Получаются милые картинки!)

• Ярослава
    Продавец: Rozetka

Ещё один замечательный набор для творчества Djeco, который мы апробировали. С недавних пор регулярно покупаем комплекта этого бренда и всегда они нам нравятся своим стилем, качеством и интересными идеями. Пока, на сегодняшний день, ничего лучше мы не нашли. практически все картинки, которые получаются, мы вешаем на стену.

Достоинства:
    Отличный неповторимый набор
    Недостатки:
    нет нет и нет
  • Надежда
    Продавец: Rozetka

Отличная раскраска! Выбрала в подарок крестнице.Рисование блесками — это что-то. Принимала участие в разукрашивании, все очень красиво.

Достоинства:
    Блески