Топи продажів

Отзывы покупателей о Аналоговые стики Blue для геймпада Sony DualSense PS5 (2шт.)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Дмитро Ш***

Якісь дуже погана,стіки залипають

• Павел Р***

Огонь

• Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Гарної якості, підійшло ідеально.

Достоинства:
    Швидкість, якість.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Синий

Звісно, це простий копієчний товар, але все підійшло, як рідне. Окермо маю підкреслити оперативність крамниці і самої Rozetka: замовив вчора ввечері, отримав вже сьогодні післяобід (при цьому НП доставляли міжміст). Заміна відносно-проста, треба тільки маленька викрутка (відео англ. як замінити прикріпив).

Достоинства:
    Гумова частина зверху є одним цілим із пластиком, тому не має відшаруватись так, як це сталося із оригінальними "грибками".
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Артур К***

• Антон Ш***

Качество гарне

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Відправили дуже швидко, якість чудова, підійшли ідеально як візуально так і на дотик.

Достоинства:
    Якісний товар

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Як за формою, так і тактильно повністю ідентичні оригінальним стікам геймпаду. В пази стали з правильним зусиллям.

Достоинства:
    товар відповідає оригінальним компонентам, оперативність доставки.