Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Игровой кулер для телефона MEMO CX15 + игровые напальчники MEMO FS01

Оценка пользователей 4.9/5
  • Владислав Д***

Все чудово, дякую)

Достоинства:
    Ціна, адекватний продавець!
    Недостатки:
    Немає!
  • Катерина Б***

Все чудово, дякую

Все чудово, дякую

• Виктор С***

Дуже задоволений товаром, дякую

• Продавец  Antloot

Вікторе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що ви повністю задоволені товаром) Вдалих вам перемог!)

• Олег С***

Дуже задоволений товаром, дякую

• Продавец  Antloot

Олег, дякуємо за відгук! Раді, що ви залишилися дуже задоволені товаром) Вдалих вам ігор!)

• Станіслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Гарний кулер, добре охолоджує. В таких іграх як Warframe, NTE температуру з 46-47 градусів може скидувати до 40 та менше (тестував на poco x8 pro max). На жаль видає замітний шум та міні вібрації, може інші кулери так само шумлять але не звично. Є режим AI та звичайний але різниці в шумі немає, тільки в силі охолодження. В комплекті є магнітна пластина(це краще), кріплення, 2 пари напальчників батончик.
    Якщо грати в наушниках то норм.

Достоинства:
    Дуже гарно охолоджує
    Недостатки:
    Чуттєвий шум та трохи міні вібрації
    • Продавец  Antloot

Станіславе, дякуємо за детальний відгук! Раді, що ви оцінили потужне охолодження та батончик, а зауваження щодо шуму та вібрації можливо це робота в межах норми. Вдалих вам перемог!)

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Дуже класний кулер рекомендую до покупки охолоджує дуже добре в іграх виростає FPS і комфорт та охолоджується дуже швидко до мінуса опускається за 30 секунд

• Продавец  Antloot

Микола, щиро дякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили потужне швидке охолодження кулера та підвищення FPS) Вдалих вам матчів!)

• Владислав Х***

Все добре, все працює, за хвилину температура пластини опускається до -14

Достоинства:
    швидко охолоджує
    Недостатки:
    якщо телефон дуже гарячий то не повністю охолоджує, телефон все рівно залишається трішки теплий
    • Продавец  Antloot

Владиславе, дякуємо за відгук! Раді, що кулер миттєво знижує температуру, а ваше зауваження щодо того що телефон всеодно теплий коли кулер працює, телефон і не має бути холодним, кулер працює точково. Головне що потрібно остудити це процесор, ну і батарейку також бажано) Вдалих вам матчів!)

• Костянтин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Дуже якісний товар, дуже швидко охолоджує телефон, легкий в використанні.

• Продавец  Antloot

Костянтине, щиро дякуємо за відгук! Раді, що кулер порадував вас своєю високою якістю, легкістю та миттєвим охолодженням) Вдалих ігор!)

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

кулер дуже сподобався, iphone se 3 ідеально охолоджує, тепер в самих тяжких іграх ледве теплий)

Достоинства:
    швидка відправка, батончик у подарунок
    • Продавец  Antloot

Ігорю, дякуємо за відгук! Раді, що кулер ідеально охолоджує ваш iPhone навіть у найважчих іграх, а батончик у подарунок підняв настрій) Вдалих вам ігор!)

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Все добре, свої функції виконує бездоганно підсвітка яскрава, простий у використанні.
    Окрема дяка продавцю, клієнтоорієнтованість на найвищому рівні

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не замітили
    • Продавец  Antloot

Інно, щиро дякуємо за коментар! Дуже приємно, що ви оцінили бездоганну роботу кулера, яскраву підсвітку та найвищий рівень нашої клієнтоорієнтованості) Вдалих вам матчів!)

• Костянтин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Гарний кулер ,підсвітка регулюється, ші режим працює бездоганно. Примітка: вмикайте кулер на телефоні коли телефон кімнатної температури/мінімальної, тому що процесору буде погано

• Продавец  Antloot

Костянтине, дякуємо за детальну оцінку! Раді, що кулер працює бездоганно) Вдалих вам матчів!)

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Чудовий кулер для телефону! Помітно знижує нагрів навіть під навантаженням. Компактний, зручний у використанні. Доставка дуже швидка, товар повністю відповідає опису. Задоволені покупкою!

• Продавец  Antloot

Олю, дякуємо за детальний відгук! Раді, що кулер чудово охолоджує ваш телефон) Вдалих ігор!)

• Ксенія Л***

Все добре

Достоинства:
    Дитина задоволена
    • Продавец  Antloot

Ксенія, дякуємо за відгук! Раді, що дитина задоволена кулером) Вдалих матчів!)

• Назар О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Дитина задоволена все добре якість хороша.

• Продавец  Antloot

Назаре, дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже приємно, що дитина задоволена якістю кулера) Вдалих ігор!)

• Валерій Б***

Топчік все окей довольний

Достоинства:
    Цяна якість бистра відправка
    • Продавец  Antloot

Валерію, дякуємо за крутий відгук! Раді, що ви задоволені ціною, якістю та швидкою відправкою нашого ігрового кулера MEMO CX15. Вдалих вам ігор!)

• Зоряна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Швидка доставка. Якісний товар. Все сподобалось. Брали куллер для телефону.

• Продавец  Antloot

Зоряно, дякуємо, що поділилися враженнями! Раді, що ігровий кулер для телефону вам сподобався, а швидка доставка та якість товару залишили хороші враження. Вдалих ігор!)

• Юлія М***

Дитина задоволена,все добре

• Продавец  Antloot

Юліє, дякуємо за зворотний зв'язок! Ми дуже раді, що дитина задоволена новим ігровим кулером для телефону і все добре. Вдалих ігор вашій дитині!)

• Желепа Т***

Все добре, все працює,задоволенні. Рекомендую

• Продавец  Antloot

Тетяно, дякуємо за рекомендацію! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою і кулер для телефону відмінно працює. Вдалих ігор!)

• Артем М***

Дуже сподобалось

• Продавец  Antloot

Артеме, дякуємо за відгук! Раді знати, що вам усе дуже сподобалося) Вдалих вам ігор!

• Інна Т***

Задоволений, рекомендую!

• Продавец  Antloot

Інна, дякуємо за відгук! Раді знати, що ви залишилися задоволені кулером та рекомендуєте його іншим) Вдалих вам ігор!

• Наталя Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Все добре, все працює,задоволенні.

• Продавец  Antloot

Наталя, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що кулер працює добре і ви задоволені покупкою) Приємно, що кулер виправдав ваші очікування) Вдалих вам ігор!)

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Кулер прийшов швидко продавець написав почті одразу коли прийшов в коробкі був ще батончик

Достоинства:
    Дуже красива підсвітка
    Недостатки:
    Важко зняти кріплення
    • Продавец  Antloot

Андрію, дякуємо за ваш відгук! Надзвичайно приємно знати, що ви задоволені швидкістю доставки та нашою комунікацією) Раді, що підсвітка кулера вам сподобалася, а солодкий бонус у коробці став приємним сюрпризом) Що до кріплення — воно досить легно знімається, затискач розміщуєте в відповідний отвір і опускаєте, для зручності рекомендуємо трохи затискач зігнути. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину! Вдалих вам ігор!)

• Нікіта А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Дуже гарне відношення до клієнтів

Достоинства:
    10/10
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Antloot

Микита, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені нашим сервісом та якістю кулера) Вдалих вам ігор!

• Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Цвет: Черный

Замовляла ввечері, і в той самий день вже була відправка, плюс дуже приємний подаруночок, всім задоволена

Достоинства:
    Все працює як і зазначається
    • Продавец  Antloot

Олександро, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку) Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили швидкість нашої роботи та отримали позитивні емоції від маленького подаруночка) Тішимося, що кулер працює саме так, як ви очікували) Гарного вам користування та вдалих ігор)

• Денис С***

Можете спокійно купляти його

Достоинства:
    Все добре працює добре охолоджує напальчники таж є
    • Продавец  Antloot

Денисе, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що кулер добре охолоджує і ви можете його спокійно рекомендувати) Гарного вам користування)

• Назарій Б***

Добре охолоджує та і прикольний по функціоналу

Достоинства:
    Добре охолоджує та і прикольний по функціоналу
    • Продавец  Antloot

Назарію, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам приємно, що ви оцінили якість охолодження та функціонал кулера) Гарного вам користування)