Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Жгут-турникет кровоостанавливающий ДНІПРО Оранжевый (TQD03)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Олена М***

Турнікети купувала дітям (дорослим) на новорічні подарунки, який час такі і подарунки. Почитала відгуки, порадилась з медиками, оптимальна ціна-якість.

• Представник бренду

Пані Олено, нехай ці подарунки ніколи не знадобляться у реальному житті, але завжди будуть поруч для спокою та безпеки. Бережіть себе та близьких!

• Микола М***

Придбав так як працюю в навчальному закладі і взагалі він повинен бути при собі(час зараз такий).Вибір зробив на помаранчевому ба цей колір дуже видно на різному кольоровому одязі.Сподіваюсь що не знадобиться.

• Представник бренду

Добрий день, Миколо. Дякуємо вам за покупку і довіру! Помаранчевий — справді гарний вибір, його добре видно.
      Сподіваємось, що не знадобиться. Бережіть себе!

• Тетяна

Упаковка не пошкоджена.
    Сподіваюсь, що так і залишиться

Достоинства:
    Новий
    • Представник бренду

Вітаємо, Тетяно. Також сподіваємось, що турнукет не знадобиться. Беріжіть себе!

• Олена Б***

Придбала турнікет для тренувань, і він справив хороше враження. Якість збірки на високому рівні – матеріал міцний, ремінь не розтягується навіть після багаторазового застосування. Турнікет дуже зручний у використанні, легко регулюється, і є додатковий механізм фіксації, що додає надійності. Зручно тренуватися як самостійно, так і на заняттях з першої допомоги. Підходить саме для навчальних цілей, тому не призначений для реальних екстрених ситуацій, але як тренувальний варіант – чудово

Достоинства:
    Якість
    • Представник бренду

Доброго дня, Олено. Дякуємо за детальний відгук. Ми раді, що наш тренувальний турнікет відповідає вашим очікуванням і допомагає у навчанні. Ваші слова про якість і зручність використання надихають.
      Олено, зверніть будь ласка увагу, що турнікети як помаранчевого, так і синього, і чорного кольорів, призначені для швидкої зупинки масивної кровотечі з кінцівок в екстремальних умовах.

В світовій практиці введена така класифікація кольорів турнікетів:
      Помаранчевий - для цивільного використання. Синій - для тренувань. Чорний - бойовий.

Бережіть себе та бажаємо успішних тренувань в накладанні турнікету!

• Андрій С***

Замовляю не вперше для друзів, які боронять нашу країну! Даний турнікет перевірений часом та особисто військовими в екстремальних умовах та врятував не одне дорогоцінне життя! З упевненістю рекомендую!

Достоинства:
    Якість та надійність, Український виробник.
    Недостатки:
    Їх немає.
    • Представник бренду

Доброго дня, Андрію. Дякуємо вам за такі теплі слова і за вашу підтримку! Раді, що наші турнікети допомагають рятувати життя військових на полі бою.

Ваша довіра та відгуки надихають нас і далі вдосконалювати свою продукцію.
      Ми завжди на зв'язку)
      Бережіть себе! Слава Україні!

• Вадим С***

Якісьний вітчизняний турнікет що врятував не одне життя.

Достоинства:
    Якість, ціна
    • Представник бренду

Доброго дня, Вадиме. Щиро дякуємо за Ваш теплий відгук!

Наша головна мета - порятунок життів як наших захисників, так і цивільних.
      Окрема вдячність за те, що підтримуєте українське виробництво.
      Разом до спільної перемоги!

• Сергей Ф***
    Продавец: Rozetka

Дякуємо за якість, яка без зайвих слів, рятує життя.

Достоинства:
    Суто Українське. Рідне
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію. Без зайвих слів, бережіть себе та своїх рідних!

• Євген
    Продавец: Rozetka

Нещодавно ми отримали такі турнікети від виробника. Наша команда займається навчанням домед допомоги для цивільних та військових. Синіми турнікетами працюємо більше 8 місяців. Нас радує що тренувальні і не відрізняються від справжніх. По якості поки не Cat, але впевнений є куди розвиватися. Дякуємо за надійні турнікети.

Достоинства:
    Міцні, надійні, доступні по ціні
    Недостатки:
    Є куди розвиватися
    • Представник бренду

Добрий день, Євген. Дякуємо за відгук та довіру до нашої продукції. Нам надзвичайно приємно, що наші турнікети допомагають у вашій важливій роботі з навчання цивільних та військових. Ваша підтримка є для нас великою мотивацією. Бажаємо успіхів у вашій важливій справі!

• Олена
    Продавец: Rozetka

Тренери на курсах радять саме ваші турнікети. Тому без вагань придбали з друзями, тим більше, що вже купували ваші чорні турнікети для військових.
    Від себе скажу, що турнікет легкий у використанні. Через яскравість - помітний в жіночій сумці, тож завжди у фокусі уваги.

Бажаю вашій компанії розвитку.
    Дякую за якісні турнікети.

Достоинства:
    Зручний, надійний та доступний
    • Представник бренду

Добрий день, Олено. Дякуємо за Ваш чудовий відгук і довіру до нашої продукції! Ми раді, що наші турнікети не лише відповідають вашим очікуванням, але й отримують рекомендації від професіоналів. Для нас надзвичайно важливо знати, що вони стають зручним і надійним інструментом як для військових, так і для повсякденного використання. Бажаємо вам і вашим друзям безпеки.