Отзывы покупателей о Стул туалетный Doctor Life складной премиум (10595A)
Есть в наличии
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний якісний стілець.Брали для літньої хворої мами.Вона задоволена.
- Достоинства:
- Зручний,якісний
- Недостатки:
Представник постачальникаВдячні за відгук і за те, що обрали наш товар.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний стілець туалетний, але у нас не вдяглися,сидіння та кришка на трубку. А такмвсе зручно.
- Достоинства:
- Зручний у складанні
- Недостатки:
- Не одягаються сидіння і кришкс на трубку.
Представник постачальникаВалентино, дякуємо за відгук і за те, що поділилися досвідом користування. Сидіння та кришка повинні встановлюватися на каркас без надмірного зусилля — за умови, що рама повністю розкладена та зафіксована у правильному положенні. Іноді складність може виникати, якщо елементи каркасу не до кінця розправлені або встановлені під незначним перекосом. Рекомендуємо перевірити, чи стілець повністю розкладений і всі трубки знаходяться у правильному положенні.
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний.Купували для мами.Рекомендую.
- Достоинства:
- Стійкий.
- Недостатки:
- Покине знайшли
Представник постачальникаВдячні за відгук і за те, що обрали наш товар.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний стілець-туалет.Складається легко.Регулюється висота.Якість -ціна ,відповідно.
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришла не полная комплектация
- Достоинства:
- Пока нет
- Недостатки:
- Не хватает в комплектации ножки стула
Представник постачальникаІрино, нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою неприємною ситуацією під час отримання товару. Розуміємо, наскільки важливо одразу мати повну комплектацію для комфортного користування.
Сподіваємося, що після звернення до служби підтримки Rozetka вам вдасться отримати необхідні комплектуючі та вирішити це питання. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і звернули увагу на ситуацію.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный стул. Отцу помог очень.
- Достоинства:
- Хороший
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за ваш відгук і за вибір нашого товару. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та користуванням.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар гарної якості.Дякую «Розетці» за швидке виконання замовлення
Представник постачальникаОлено, дякуємо за довіру до нашого бренду. Нам приємно знати, що товар виправдав ваші очікування.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Головна перевага - мобільність. Досить легка конструкція, але в той же час не дуже стійка, "гуляє". Для повненьких трохи завузька.
- Достоинства:
- Мобільність
- Недостатки:
- Хитка
- Наталія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила для мами, все влаштовує.
Представник постачальникаНаталія, щиро дякуємо, що поділилися позитивним досвідом. Бажаємо вам комфортного та надійного користування нашим виробом.
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный продукт, сборка на защёлках, ширина посадки отличная , бабушке очень понравилось.
- Достоинства:
- Без сомнения
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і за вибір нашого товару.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував для мами +/- рік тому. Юзає без нарікань.
- Достоинства:
- Відносно невелика ціна, міцність
- Недостатки:
Представник постачальникаОлександре, вдячні за відгук і за те, що обрали наш товар.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добротный. При использование нет опасения, что он развалится. Легко собирается, регулируется и разбирается.
- Достоинства:
- Отлично справляется со своей задачей
- Антоніна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бабушка довольна. Ножки не скользят.
- Достоинства:
- Ножки не скользят
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобався!
- Недостатки:
- Тльки для людей яки можуть пересуватися без посторойньои допомоги!!
Представник постачальникаВітаємо, Олександре. Нам, безумовно, шкода, що ви засмучені покупкою. Ми перевірили аналітику продажу даного товару, подібних нарікань не отримували. Стілець туалетний Doctor Life використовується для проведення санітарно-гігієнічних процедур при догляді за ослабленими користувачами. При винекненні, будь яких, питань ви можете звернутись до нас за контактами вказаними в гарантійному талоні. Сподіваємось, що майбутні покупки вас будуть тільки радувати.
Представник Doctor Life
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вибрали цю модель і не пошкодували. Зручний у використанні у повному обсязі. Швидке та якісне обслуговування. За таку ціну якістью задоволені.
Дякую! Рекомендую!!!- Достоинства:
- Якісне і зручне.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали для бабусі. Надійний, зручний. Рекомендую
- Достоинства:
- Надійність, зручність.
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний товар
Проблема погане упакування - просто тонка плівка
Та відсутність одного фіксатора - Юрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний товар. Дуже став у нагоді. Товар якісний.
- Ремизенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний товар. Для реабілітації незамінна річ.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Не знайшов взагалі
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для людини похилого віку з обмеженими можливостями - незамінна річ.
- Достоинства:
- Досить якісні трубки каркасу й пластик сідушки
- Недостатки:
- У відерка занадто високий центр тяжіння, тому коли воно вже трохи заповнене й тримаєш за ручку, то перехиляється вбік
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний стілець.
- Достоинства:
- Зручний
- Оксана А***Продавец: Rozetka
ОТличный стул. Достаточно прочный, внятная конструкция, регулировка по высоте, спинка, легко вынимается горшок, наличие крышки большой плюс. КАчество материалов понравилось - на ощупь приятное, без шероховатостей и зазубрин. Все ОК. Но для крупных тяжелых пациентов - надо прочнее, до 80 кг примерно, свыше может быть неустойчивым.
- Достоинства:
- все супер