Топи продажів

Отзывы покупателей о Костыли подмышечные Doctor Life 10023 Размер L Серые пара (2000444005652)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Сергей К***

Невелика вага. Але багато люфтів. З деервяними таокго не було. Специфічна конструкція резинки знизу працює як присоска на паркетній підлозі. Буваж не дуже зручно віддирати.

Ходжу на них але сказати що дуже задоволений то ні. +- середні

Достоинства:
    Середня Якість
    Недостатки:
    Тріщать, скриплять при ходьбі. Є люфти

Вітаю! Гумові наконечники можуть забезпечити кращий зчіп з підлогою, що допомагає уникати ковзання та падіння. При скрипі та тріщинах рекомендуємо скористатись річною гарантією та звернутись до сервісного центру. Контакти та адреса вказані в гарантійному талоні. Наші милиці визнані в Європі та мають відповідність технічним регламентам, тому нам дуже важливо, щоб ви користувались якісними милицями та відчували себе в комфорті та безпеці з Doctor Life.

• Максим

Данный артикул для людей выше 180, кто ниже нельзя брать, будет не удобно.
    Прыгаю уже 2 месяца полет нормальный.
    Кому нужно будет на длительный период, брать не рекомендую, все резинки рассчитаны на 2-3 месяца использования.

• Сергій

Все сподобалось

• Алексей Ш***

Полностью соответствует описанию

• Ольга Д***

Брала батькові на зріст 188, підійшли, довжина добре регулюється. Все відповідає опису, нарікань немає. Доставили в Київську область доволі оперативно - тиждень, зважаючи на ковід-часи (11.2021) це, я гадаю, ок.

Достоинства:
    Зручні милиці
    Недостатки:
    Особливо ніяких
  • Андрей Ч***
  • Юрій Я***

Милиці відповідають опису. Продавця рекомендую.

• Сергей П***
    Продавец: Rozetka

На какой они рост?

• Андрей К***

На высокий. Вообще, это проблема, если человек никогда не имел дела с костылями, то будет думать, что они универсальные, а на самом деле у этой модели три разных размера и они идут разными позициями: 10021 - для маленького роста, 10022 - для среднего и эти - для высокого.

• кат
    Продавец: Rozetka

они продаются сразу парой? или цена за 1 шт.?

• Алекс А***

Комплектация Костыли (2 шт)