Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Дождевик детский пончо 120-160 см подростковый дождевик для детей многоразовый детская накидка от дождя на кнопках EVA Purple

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Фиолетовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якісний товар за хорошу ціну. Захищає від дощу, компактний у зберіганні та зручний для щоденного використання.

• Комфортно для температуры до

0°C

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Фиолетовый

Хороший дощовик. На зріст 140 підійшов як раз. Думаю, більше буде вже впритик.

Достоинства:
    Яскравий
    Недостатки:
    Не досить міцний, можна подряпати навіть пальцем
    • Продавец  StarLight

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Фиолетовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Нарешті знайшли ідеальний варіант захисту від дощу для шкільного та підліткового віку! Пончо міцне, багаторазове, не промокає навіть у сильний дощ.

• Комфортно для температуры до

-20°C

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Фиолетовый

Одразу розлізся при першому застосуванні

Доброго Вам дня!

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності у зв'язку із заводським дефектом товару, що виявив себе тільки під час застосування.

На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 12-ь місяців з моменту отримання товару. Тож сьогодні з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер для вирішення питання шляхос відправки заміни товару.

Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!

• Світлана М***
    Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Фиолетовый

Дощовик жахливий. Я не розумію, як він міг коштувати 780 грн (до знижки)? Прийшов у полосах, які ось-ось стануть діркою, біля кнопки дірка, дуже тонкий. Від розчарування, не пам'ятаю навіть, чи були там зав'язки, як на відео. Більше 50 грн не коштує.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Прийшов уже з діркою біля кнопки
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня!

Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!