Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Дождевик детский пончо 120-160 см подростковый дождевик для детей многоразовый накидка детская от дождя на кнопках EVA Blue

Оценка пользователей 3.6/5
  • Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

EVA-поліетилен щільний, легкий і повністю водонепроникний.

• Комфортно для температуры до

- 5°C

• Соответствие размерной сетке

• Ірина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий

Якість жахлива, розлазиться в руках, приходить на 99% з браком!

Добрий день.

Нам шкода, що у Вас склалося таке враження від товару.

Водночас хочемо зазначити, що твердження про те, що товар «приходить на 99% з браком», не відповідає дійсності. Дана модель регулярно продається та відправляється покупцям, а звернення щодо виробничого браку є поодинокими.

Якщо у Вашому випадку дощовик дійсно мав дефект або пошкодився під час використання, ми готові розібратися в ситуації. На товар діє гарантія 12 місяців, тому Ви можете звернутися до нас через чат продавця на "Rozetka" для розгляду звернення.

На жаль, за весь час після отримання замовлення Ви до нас не зверталися, тому ми не мали можливості побачити товар, встановити причину пошкодження та запропонувати Вам вирішення ситуації.

Будемо вдячні за звернення — ми завжди готові розглянути кожен випадок індивідуально.

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Для прогулянок у дощову погоду чудовий варіант

• Комфортно для температуры до

• Костянтин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий

Фігня повна! Порвався при першому одяганні!

Достоинства:
    Немає.
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Костянтине!

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності.

На жаль це явний брак заводського характеру, який можна виявити лише тільки під час застосування товару за призначенням. Тобто виявити брак подібного типу до відправки зі зрозумілих причин неможливо.

Ви маєте на цій товар 12-ь місяці повноцінної гарантії від моменту отримання товару. Тож сьогодні з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля уточнення інформації та відправки заміни товару.

Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!

• Вероніка З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарний дощовик для дитини. Легкий, зручний

• Комфортно для температуры до

• Аліна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудовий дощовик! Купили дитині в школу

• Комфортно для температуры до

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Не відповідає розміру.
    Максимум на зріст 146.

Маломерит

Доброго Вам дня!

В карточці товару чітко зазначено діапазон розміру даної моделі: 120-160 см. Тобто навіть якщо звертатися до Вашої тези про розмір: 146 см. - ми чітко потрапляємо у цей діапазон. Потрібно розуміти, що фактично модель є по-перше універсального розміру, а по-друге за рахунок різноманітних фізіологічних особливостей кожної людини навіть при відповідному розмірі сам дощовик може не підходити. Саме для цього в Вас є можливість приміряти товар під час отримання, або ж дома, та вразі якщо товар не підійшов та залишився у стані нового - Ви можете його повернути впродовж 14-и днів.

Всі ці нюанси не були Вами враховані взагалі, тож товар не може не відповідати розміру та й в цілому бути невідповідним як таким. Товар відповідає всім заявленим характеристиками на всі 100%. Це було неоднаразово перевірено як нами, так і іншими покупцями даного товару.

В будь-якому випадку дякуємо за зворотній зв'язок, Оксано. Гарного Вам дня!

• Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий

На зріст 156 виявилось замалий.
    На мій погляд на зріст не більше 134 см

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Виявився замалий
    • Продавец  StarLight

• Анна П***
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через виробничий дефект товару.

В Вас було 14-ь днів для того, аби звернутися до нас напряму задля вирішення питання та отримання заміни. До того ж в Вас є повноцінна гарантія.

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дощовик сподобався.

Достоинства:
    легкий (100 г), не промокає, EVA не липне до тіла
    • Комфортно для температуры до

-15°C

• Соответствие размерной сетке

• Ангеліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зручно і швидко одягати через голову на кнопках – не треба возитися з застібками.

• Комфортно для температуры до

-20°C

• Соответствие размерной сетке