Отзывы покупателей о Дождевик детский 120-160 см пончо подростковый дождевик для детей многоразовый накидка детская от дождя на кнопках EVA Pink
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Розовый
Гарний колір, розмір добре підійшов, але дві кнопки одразу ж після першого використання відірвалися
- Достоинства:
- Гарний колір
- Недостатки:
- 2 з 4 кнопок після першого використання відірвалися
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності!
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Розовый
Прислали дощовик з диркою і в неналежному стані. Як можна взагалі було таке відправити…
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Вікторіє!
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.
На фото бачимо, що є явний дефект, а в Вас в свою чергу є повноцінна гарантія на цей товар терміном в 12-ь місяців.
Відповідно сьогодні з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер для вирішення цього питання шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.
Будь ласка, очікуйте на зворотній зв'язок. Гарного Вам дня!
- Гліб Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Розовый
Дощовик гарний, доньці підійшов за розміром. Дякую!
Комфортно для температуры до
-10°C
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Карина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Розовый
На дощовику брак
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Бракований товар
- Карина Т***
Побачивши відгук, продавець звʼязався та запропонував поміняти товар, або ж надіслати, а вони повернуть кошти. Проте, ніякий варіант мені не підійшов, адже дощовик потрібен був терміново, тому повернули половину вартості товару.
Продавця рекомендую, але перевіряйте товар відразу на пошті
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Рост: 120. Цвет: Розовый
Дощовик чудовий, відповідає опису та очікуванням! Товар рекомендую!
- Достоинства:
- якісний хороший дощовик
Соответствие размерной сетке
Соответствует