Отзывы покупателей о Туалетная вода Dolce & Gabbana The One for Men 150 мл (8057971180516)
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 50 мл из EU
Після затесту 2 мл пробника замовив 50 мл з ЄС. Ношу під футболкою, тобто шкіра плюс тканина. Стійкість стандартна для туалетних вод, близько 6 годин, далі переходить до тютюнової бази і поступово затухає.
- Достоинства:
- Чудовий аромат. Оригінал. Адекватна ціна.
- Дарія Я***Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU
Замовила цю туалетну воду ще до Нового року
Вказано було, що 3.01 відправка
От вже 12.01 і якби я не написала сама то мене б ніхто не проінформував, що його ще не відправили! І то, я пишу вже 3 дні підряд витягуючи по слову бо то «інформація передається», «інформація уточнюється», чи «щось там формується»
Наче вже 9.01 уточнювали за ТТН і була надія, що відправили, але..)))
Компенсація за зірвані терміни - промокод на 100 грн
Відмову від замовлення я зможу оформити лише тоді, коли буде рух по ньому…. Тобто, я маю дочекатися ще незрозуміло скільки днів до 7 днів на повернення коштів
Подарунок не вдалося зробити гроші свої я не можу повернути аби замовити інший інформування на 0 рівні
Я розчарована!- Достоинства:
- Недостатки:
- Одні недоліки
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
не стійкі...не потужні...не раджу...
- Достоинства:
- металева кришка бутиля
- Недостатки:
- пару годин...ледь чутний аромат..не стійкі...
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Купил тестер,запах держится около двух часов,не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нестойкая туалетная вода
- иван г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
спасибо
- Достоинства:
- супер
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Хорошие
- Достоинства:
- Долго держатся запах
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
хорошая качественная продукция от поставщика Розетка.
- Достоинства:
- Хорошая туалетная вода. Мне понравилась. Нужно учитывать, что на себе запах будет отличаться от запаха что мы слышим на других
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Денисюк И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Можете кто-то фото скинуть?
- Максим А***
Вы купили, так скиньте)
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Пришел в целой упаковке, но с поврежденным уголком коробки. Раньше пользовался этим ароматом,так что кажется оригинальным
- Достоинства:
- Хороший аромат
- Яна А***
если себе покупали,то поврежденный уголок-это ведь не страшно!
главное,что аромат оригинальный.
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Запах стойкий приятный,оригинал
- Достоинства:
- Стойкий, оригинал
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Повне розчарування ... Хочу усіх застерегти на майбутнє (не буду говорити, що такий випадок як зі мною це системно, але ...):
- товар прийшов в розупакованій плівці (просто немає слів);
- стосовно стійкості - абсолютний НУЛЬ, аромат відчувається лише у флаконі.
Я просто в шоці ... Як так можна, Розетка?- Достоинства:
- Недостатки:
- Оригінальність під питанням
Эксперт Rozetka.uaДоброго дня, Сергій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- ОленаПродавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже вчасно скасовувати замовлення через 3 дні після оформлення. Не можна було раніше перевірити наявність? 3 дні до нового року...
- Валерий П***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Не дуже, запах гарний але звичайний, нічого особливого
- Костянтин Л***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
А в чому різниця між данними парфюмом і цим:
Парфюмированная вода для мужчин Dolce&Gabbana The One for Men 50 мл (737052945699/3423473021384)
link
(Крім ціни)- Євген Т***
Головна відмінність туалетної води від парфумованої полягає саме у стійкості:
• Парфумована вода - це аромат, який за насиченістю трохи поступається духам. Звучить до 5 годин, іноді й довше.
• Туалетна вода - це легка композиція, немов напівпрозора шифонова тканина. Звучить 2-3 години, після цього аромат можна оновити.
- Дмитрий Л***Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Один из самых популярных ароматов и не зря: имбирь, табак и амбра - звучит тепло, пряно, дорого. Стойкость средняя, на коже сидит часов 5, не более, на одежде конечно в разы дольше. Для тех кто давно хотел попробовать The One, рекомендую все же взять версию Eau de Parfum.
- Игорь Я***Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Настоящий, мужской аромат, пользуюсь им с 2010. Аромат не дорого стоит, но дорого чувствуется. Носить его надо осенью и зимой. Очень хорошо чувствуется амбра, табак и имбирь, древесный аромат. Стойкость у него сильная, шлейф средний. Рекомендую к покупке
- Герчаківський Н***Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Підробка
- Максим А***
А как вы это определили? Пользовались?
Насколько мне известно, розетка не занимается подделками\серыми товарами и тд
- ЛюдмилаПродавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Выбирала на подарок мужу. Покупкой более чем довольна. Запах стойкий и очень приятный. Подруга разбирается в косметике, сказала что это оригинал. Я благодарна магазину.
- Достоинства:
- Оригинальная продукция
- Сторожук М***Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
советую.
- Достоинства:
- Отличная вода, запах стойкий, приятный.
- ГостьПродавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Добрый день!когда будет в наличии?