Отзывы покупателей о Крем для лица Olivenöl интенсив Light 50 мл (4016369527696/4016369403358)
- AI аналіз відгуків38 відгуків: позитивний 87%, нейтральний 5%, негативний 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень достойный крем. А как приятно пахнет ммм... Один восторг от применения этого изобретения. Быстро впитывается, легкий, невесомый. Личико свежее на утро, приятное, нежное как после салона. Не оставляет жирности, не липкий. У меня тип кожи - жирный. И его нужно на кожу совсем капельку. Отличный крем. В если купить по скидке так это вообще праздник)
- Достоинства:
- Много
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей крем від Doliva - чудовий вибір. Він має легку текстуру, приємний трав’яний аромат і ефективно зволожує шкіру.
Після нанесення крему відчувається свіжість і комфорт. Крем не залишає жирного сліду. Він може використовуватися як денний і нічний крем і поліпшує стан шкіри, роблячи її більш гладкою і сяючою.
Це найкращий крем за таку ціну.- Достоинства:
- Натуральний склад на основі оливкової олії і рослинних екстрактів. Пдходить для всіх типів шкіри і не викликає алергії або подразнення. Забезпечує інтенсивне зволоження і живлення шкіри протягом усього дня і ночі. Покращує колір і текстуру шкіри, роблячи її більш гладкою, еластичною і сяючою. Приємний трав'яний аромат і легку текстуру, яка швидко впитується і не залишає жирного сліду. Має доступну ціну і високу якість, що підтверджено численними позитивними відгуками покупців.
- Недостатки:
- Може не підійти для дуже сухої або чутливої шкіри, якій потрібен більш жирний або гіпоалергенний засіб. Крем має невеликий об’єм - 50 мл, тому може швидко закінчитися при щоденному використанні.
- Мирослава В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем супер. Легка текстура. Зволожує та пом'якшує шкіру. Приємний запах.
- Достоинства:
- Ціна якість.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий крем, нормально зволожує та доглядає за шкірою. Зверху сироваток взагалі супер. Легкий! Маю такий же Doliva з гіалуронкою, вирішила ще й цей купити. Так от різницю між ними бачу лише в етикетках. Текстура, як на мене, така сама. І запах ідентичний, не простий (для кого це має значення). Для мене ці креми навіть кращі від La Roche, склад кращий, зволоження більше і ціна х2 менша.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказую не впервый раз, хороший крем.
- Достоинства:
- Состав, приятный запах.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую на постійній основі.
- Достоинства:
- Супер !!
- Недостатки:
- -----
- Ангеліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер крем, оригінал,швидко доставлено,рекомендую.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дружині сподобався. А це саме головне!
- Достоинства:
- Вартість.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем понравился, хорошо впитывается и приятный запах
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це найкращий крем, яким я користувалася! Легкий, чудово зволожує та не лишає липкого шару та блиску! Купувала і тут, і в аптеці, якість однакова , дуже подобається!
Використовувала і в зимку, і для літнього сезону він ідеальний!- Достоинства:
- Якість, легкий травʼяний аромат
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили дуже швидко. Якість вище ціни.
- Владислава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем.Делает кожу гладкой и улучшает общее ее состояние.
Пленки никакой за собой не оставляет,хорошо впитывается.
Текстура лёгкая .Запах приятный.- Достоинства:
- Товар соответствует описанию.
- Недостатки:
- Нет.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем понравился
- Достоинства:
- Легка текстура
- Любовь У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожаю этот крем)
- Недостатки:
- их нет
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный запах. Заказала себе,потом еще и маме. Впитывается быстро,на коже не ощутим. Впечатления приятные.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість.
Дружина задоволена. - Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний крем
- Р. Ш***Продавец: Rozetka
Самый лучший из всех. Хорошо впитывается. Классно ухаживает за кожей.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся цим кремом вперше. Сподобався. Легкий, швидко поглинається, комфортний.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Сподіваюся,що немає
- Богачук С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дiйсно дуже лёгкий крем,особливо на день.
- Достоинства:
- Легка текстура.
- Недостатки:
- Нема.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень довольна этой фирмой Doliva ,заказываю не впервой,очередной раз заказала крем, очень довольна результатом к крему заказала пенку и лосьон, результат заметен, спасибо компании и менеджерам за качество и быструю доставку рекомендую
- Достоинства:
- Лёгкий, приятно пахнет,экономичный, результат есть!
- Недостатки:
- Не обнаружила
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем.Мені сподобався.
- Достоинства:
- Має легкий зволожуючий ефект.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався, приємний легкий запах, швидко вбирається на шкірі, рекомендую
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер якість
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався, вперше спробувала продукт цієї марки і відчувається, що якісний крем. Гарно вбирається, дає відчуття зволоження шкіри протягом дня, достатньо невеликої кількості. І запах просто неймовірний, однозначно братиму ще.
- ОльгаПродавец: Rozetka
Приємно пахне,легкий .Сподобався.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто Чудовий!!!!
- Достоинства:
- Це вже другий крем цієї фірми . Перший для чутливої шкіри підійшов ідеально. Цей теж ідеально підходить. Беру на постійній основі.
- Недостатки:
- ---------------
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий.
- Достоинства:
- ідеальне співвідношення якості та вартості , особливо коли є акція
- Недостатки:
- не знайдено
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний крем. Помірна ціна.
- Достоинства:
- Не дорогий.
- Каріна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний крем за прийнятною ціною,особливо коли знижка. Добре зволожує,напитує,використовую як нічний так і денний під макіяж,шкіра доглянута і пружна
- Tetyana K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виробник Німеччина чи Україна?
- Оля У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чекала на знижку і дочекалась! Дякую Розетці!
Цей крем купую для мами, яка оцінила якість Доліви. Живильний, приємний аромат, швидко впитується, мама інколи його застосовує і на день, і на ніч.
Хоча має нічний з керамідами також. Справді якісна косметика за лояльною ціною. І мамі приєний подарунок)))
П.С. Собі з Доліви беру пінку і тонік.- Достоинства:
- Німецький продукт високої якості
- Недостатки:
- Немає поки)
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем отличный - на комбо кожу подошел идеально. Зимой буду искать более плотный. Этот на теплое время
- Достоинства:
- Отличный крем. Легкий, приятный запах- ненавязчивый
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем. Зволожує не залишає жирного блиску. Приємно пахне-трав'яний запах.
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Текстура оооочень легкая, использую даже под глаза)) хорошо впитывается, приятно пахнет. Пользуюсь месяц, цвет лица улучшился)
- Гюнай А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень приятный. Мне нравится