- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После применения хорошая увлажненная кожа, даже убирает небольшие отёки. А мне 50, поэтому рекомендую.
- Достоинства:
- Отвечает заявленным характеристикам.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий бальзам по оптимальній ціні.
Добре зволожує, не стягує шкіру, вистачає надовго
Повністю задоволена- Достоинства:
- Оптимальний по ціні- якості
- Дмитро
Часто користуєтесь?
- Инга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем. Лёгкий, приятный аромат. Как по мне больше похож на сыворотку. Экономен в использовании
- Достоинства:
- Всё нравится
- Марія Н***Продавец: Rozetka
Чудовий бальзам !Швидко вбирається,не скочується.Має ефект "холодку".Справді,робить шкіру еластичною та діє на дрібні зморшки.
- Достоинства:
- Живить
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем гарної консистенції, не жирний, добре всмоктується, не залишається жирного блиску. Зволожує і живить шкіру. Замовляє вже другий.
- Достоинства:
- Економний
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний крем і дієвий від набряків під очима. Це диво, але кофеїн у складі крему дійсно працює
- Достоинства:
- Крем працює
- николайОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний по ціні і якості.склад збалансований по жирності.
- Достоинства:
- Мої жіночі половинки в захваті.
- Недостатки:
- Невияввлено
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий, не стягує шкіру.
- Достоинства:
- Легкий, не стягує шкіру
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені бальзам сподобався. Для холодної пори року може бути і на день і на ніч.
- Достоинства:
- Натуральні складові
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем сподобався. Мені підійшов.
- Достоинства:
- Приємної консистенції
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятная текстура средней жирности, хорошо всасывается и увлажняет, не вызывает раздражения. Заметного эффекта на синяки не оказывает, но с отеками немного помогает.
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
беру жене, она довольна
- Достоинства:
- хороший
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бальзам добре зволожує шкіру навколо очей,майже без запаху,приємна ціна,швидка доставка.
- Достоинства:
- Ціна,якість.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальний бальзам. Беру не вперше.
- Достоинства:
- Підійшов .
- Недостатки:
- Жодних.
- Александра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем неплохой, хорошо увлажняет
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!
- Достоинства:
- Розписувати багато не буду , підійде одне слово, він чудовий!!
- Недостатки:
- ----
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшов ідеально! Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я постійно купую цей бальзам. Пробувала інші, але повертаюсь до цієї торгової марки. Мімічні зморшки зменьшились, немає сухості, стянутості. Шкіра навколо очей вигладає зволоженою, гладенькою. Зразу наношу макіяж. Бальзам швидко втягується і не залишає жирних слідів.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Анастасия Г***
Через сколько вы заметили результат, морщин?
- Ніна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я задоволена-це чудовий догляд за шкірою навколо очей, живильни основа, миттєво вбирається, гарно зволожує, знімає всі недоліки, практично не має запаху.
- Достоинства:
- Живить, якісний, нормальна ціна.
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Граний бальзам під очі! Зволожує і трішки освітлює шкіру. Легкий, економний в використуванні
- Иван И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
рекомендую
- Достоинства:
- Отличный бальзам, соответствует описанию.
- Недостатки:
- не обнаружил
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем как крем нисего особенного. Проблем не решил..
- Євгенія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайний крем, просто зволожує, під кінець дня все-рівно не вистачає зволоження. Ціна, як на мене, завищена.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зволоження недостатньо, ціна
- Присяженко М***Продавец: Rozetka
Мне показалось слишком жирний,но при этом хорошо увлажняет не вызывает раздражения
- Достоинства:
- Цена качество
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайний бальзам, купувала з кремом цієї марки, нічого особливого, та ще і дуже маленька баночка, про це було в відгуках, не звернула увагу.
- КатеринаПродавец: Rozetka
Начиталася тут відгуків і вирішила спробувати… дарма. Купила в аптеці. Найгірший з тих, що я пробувала. Принаймні мені абсолютно не підійшов. Після нанесення було лише бажання змити. Шкіра комбінована чутлива. То ж, напевне він не всім підходить.
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Неприємний кислуватий запах. Сушить і стягує шкіру, викликає почервоніння, неприємний після нанесення.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що бальзам не виправдав ваших очікувань. Ми розуміємо, що кожна шкіра унікальна, і навіть найбільш делікатні засоби можуть сприйматися по-різному.
Olivenöl Бальзам для шкіри навколо очей містить натуральні компоненти, які сприяють зволоженню та живленню шкіри.
Проте, якщо у вас чутлива шкіра, можливі індивідуальні реакції на окремі компоненти.
Ми вдячні за ваш зворотний зв’язок, оскільки він допомагає нам покращувати продукцію.
Якщо вам зручно, зверніться до нас особисто – ми будемо раді допомогти вам підібрати догляд, що найкраще відповідатиме вашим потребам.