- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем сподобався має нейтральный запах . Дуже жирный, на ніч в самий раз. Зранку лице свіже і доглянуте. Крем без шкідливих речовин на основі масел. Економний, вистачає на пів року.
- Достоинства:
- Жирний
- Александра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший жирный крем, больше подходит на зиму.убирает шелушение,не оставляет жирного блеска, подходит комби коже
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую! Швидка доставка.
Крем купляю багато років, подобається. Він дуже живіть шкіру, шкіра дійсно становиться більш пружною. Мені дуже подобається крем, тому купила знову)- Достоинства:
- Добре живлення шкіри
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки все нормально
- Достоинства:
- Приємний , достатньо жирний.
- Недостатки:
- Поки нема
- Александра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зволожує,гарно вбирається,в мене комбі кожа пересушена після кислот.гарно крем підійшов.
- Достоинства:
- Состав натуральний
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене суха шкіра і мені цей крем підходить ідеально. Крем дійсно підвищує пружність моєї шкіри та покращує колір обличчя, крем легко і швидко вбирається не залишаючи жирного блиску. Після сну зранку моя шкіра отримує свіжий вигляд. Рекомендую
- Достоинства:
- Живить.
- Недостатки:
- Не має.
- Марьян С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив крем мамі на подарунок. Вона дуже цінує цю тм і давно користується. Задоволена і щаслива мама .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не побачив
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З похолоданням шкіра обличчя стала суха, появилось почервоніння, шелушіння. Знайома подарувала Нічний крем Доліва. Я залишилась задоволена. Крем дійсно за ніч знімає подразнення, гарно зволожує і знімає запалення. Приємний запах і доступна ціна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Німецька якість
- Иван И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
рекомендую
- Достоинства:
- Отличный бальзам, соответствует описанию.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жене очень нравится, берём постоянно продукцию этой фирмы, не только крем.
- snezhana. b***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Соответствие цены и качества продукта
- Достоинства:
- Плотный, жирный крем. Экономно расходуется
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не можу оцінити, бо крем у мене не той, що замовляла(( тут для комбінованої, а у мене виявився для сухої та дуже сухої, і побачила я це, на жаль, вже як відкрила( тож може комусь нагадаю бути уважнішим, бо я глянула, що нічний з керамідами та й усе(
- Ірина К***
Я теж спершу засмутилась, а потім подивилась склад - однаковий. Для себопрофіцитної шкіри особисто мені норм, на ранок блиску нема, сальні нитки не стають ще помітніші за пару тижнів. Але це перші враження, баночка ще не закінчилась.
- Екатерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем дуже липкий, не сподобався.
- Христина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прислали не той ...я замовляла за 245 грн нічний з керамідами, а прислали за 212 для сухої
- Игорь И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем понравился, нейтральный запах .Очень жирный, нужно промакивать салфеткой. Утром лицо, свежее и гладкое, после него.В креме нет вредных веществ, поэтому меня заинтересовал. Кожа у меня нормальная, возрастная. Буду брать еще на зиму.