Отзывы покупателей о Игровая кукла-фигурка Глэмстронавт L.O.L. Surprise! 987369 серии OPP Tots

Оценка пользователей 4.6/5
  • Камилла В***

Пришла с браком

Достоинства:
    Помимо брака кукла хорошая, голова мягкая
    Недостатки:
    Брак

• Тетяна

Гарна іграшка. Якість і ціна приємно здивували. Товар добре упакований. Швидка доставка. Успіхів магазину і співробітникам та процвітання!!!

Достоинства:
    Якість товару і ціна у наш час дуже важлива. Рекомендую купувати лялечку на подарунок дівчаткам.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день! Дякуємо за довіру та чудовий відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.

• Кіра Г***

Дуже добре! Кукла гарно запакована та не дивлячись на пошкоджену коробку все ціле

Недостатки:

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Александр М***

Дитинє сподобалась.

• Світлана К***

Нормально

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.

• Анна Щ***

Гарна .донька рада

• Екатерина

Лялька невеличка, але гарна. У доньки вже колекція цих ЛОЛ, тому дякую за нове поповнення. Якість гарна.

Достоинства:
    дизайн

• Анастасія Д***

Дитина задоволена

• Юлия Б***

Класна лялька, все знімається, але тримається добре, не злітає. Дитина грається із задоволенням. Купання витримає... з милом,шампунем, піною і щіткою.

Достоинства:
    Розбирається, роздягається, але не розшаталося
    Недостатки:
    Не знайшли

• Алёна Б***

Отличное качество. Дочери очень понравилась игрушка. Все снимается,крутится голова,руки и ноги. Класс!