- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Як людина, яка має проблему з короткочасною еякуляцією – рекомендую. За весь час спробував всі альтернативи інших брендів. Це – найкращі!
- Достоинства:
- Якісний анестетик
- ОвдвовшвлвоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Порвався, не рекомендую, смазка дуже швидко висихає
- Достоинства:
- Довший час акту
- Недостатки:
- Дуже мало смазки
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Чудовий
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Анестетик досить сильний
- Нікіта Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Гарна якість, матеріал достатньо таки міцний. Саме з такою моделлю статевий акт буде тривати довше. Хто не пробував - раджу
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Прикольные ощущения
Доброго дня! Дякуємо за відгук та за вибір нашої продукції. Гарного настрою)
- Женя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Пече , бо рідина яка охолоджує , це звісно індивідуально , але в мене так було
- Достоинства:
- Що захист хоч якийсь
- Недостатки:
- Пече і неприємні відчуття , подразнення
Доброго дня! Так, Ви маєте рацію, відчуття у всіх індивідуальні, бо данні презервативи мають анестетик всередині.
Радимо спробувати презервативи Dolphi Anatomic Ultra Thin (4820144770852) - це поєднання комфортної анатомічної форми з надтонким латексом, що робить їх майже непомітними під час застосування. Гарного Вам настрою)
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Продлевает на 15-20 мин
Если сравнивать с другими то это самые мощные.
Советую брать
Masculan слабенькие 5-10 мин
Pasante 10-15
Я взял все три и одеваю по настроению жены- Достоинства:
- 100 работает
- Недостатки:
Доброго дня! Дякуємо за відгук та гарного Вам настрою)
- Ярослав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Гарні. Усе добре
- Достоинства:
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Гарного Вам настрою)
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Оніміло все повністю, хлопець взагалі не відчував те, чого торкалася змазка. Якщо у вас все нормально - не беріть, зіпсує секс. Неякісна змазка від виробника. Ніяких презервативи цього бренду не раджу, навіть класичні. Багато хімії.
- Недостатки:
- Існування цих презервативів
- Гість
З описом уважно ознайомились? З анестетиком. Такий ефект і має бути.
Доброго дня! Так, Ви маєте рацію, такий ефект можливий через анестетик. Гарного Вам настрою)
Доброго дня! Презервативы Dolphi Prolong Pleasure з охолоджуючим змащувачем всередині, тому вони можуть викликати незначне оніміння. Вони саме створенні для уповільнення еякуляції, що дозволяє партнерам не турбуватися про ранній фінал. Гарного Вам настрою)
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Свою функцію виконує на відмінно. Втрата чутливості компенсується інтенсивністю, а товщина як у звичайного. Від Долфі жоден з видів не порвався і не пахнув.
Але у кожного індивідуально і це варто враховувати при покупці- Достоинства:
- Якість матеріалу
Ефект - Недостатки:
- Індивідуальні відчуття
Доброго дня! Дякуємо за відгук та за вибір нашої продукції. Гарного Вам настрою)
- Женя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Чудовий товар
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає пачки одразу на 100 штук
- Сакун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3
Не сподобалось. "Продовжує" задоволення за рахунок того, що майже нічого не відчуваєш. Не підійшли зовсім. В смітник, не виконавши свого завдання з задоволенням.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товсті
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Відчуття від даного продукту індивідуальні. Мета - продовжити статевий акт. Радимо спробувати презервативи Dolphi Anatomic Ultra Thin 12 шт. (4820144770852), вони надтонкі та мають анатомічну форму. Максимально передають відчуття від самого процесу. Гарного Вам настрою)
- Олена Т***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
- Недостатки:
- Анестетик знеболює занадто сильно, статевий орган втрачає чутливість і до фіналу нажаль не йде- засинає...чим ви собі думали , коли додавали анестетик?
- Віктор М***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Відверте сміття
Купили с другою половинкою
Вирішили спробувати
Як результат 3 з 4-х порвалися в процесі
Не рекомендую взагалі
Майже нічого не відчуваєш
При тому ще й рвуться
Найдешевші презервативи в звичайному кіоску набагато міцніші і кращі
КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ- Достоинства:
- Продовжують акт
- Недостатки:
- Мійже нічого не відчуваєш
Дуже не надійні
Рвуться в процесі
Хімозний запах
- КатяПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Самі жахливі, почали пекти
- AlexПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Жахливі презервативи. Статевий акт подовжується за рахунок анестетику, який ПОВНІСТЮ прибирає чутливість та разом з нею в слід зникає і ерекція. Нікому не пораджу ці резинки. Запах змазки хімозний, викликає неприємні відчуття у обох. Нікому не раджу купляти цей непотріб. Краще придбати презервативи від Дюрексу чи Скін і отримати нормальне задоволення. А ця пачка Dolphi, як і загалом ця марка для мене йде у смітник.
- Недостатки:
Доброго дня! Даремно Ви так пишете про смітник, бо багатьом нашим споживачам підходять ці презервативи. Чутливість до анестетику у всіх індивідуальна. Гарного Вам настрою)
- Иван П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3
Кому надо, с 2 мин продлить на 15-20,то пойдёт аж бегом, все стоит, но чувствительность трохи меньше, вообщем то что нужно, ну или старая добрая виагра
- Достоинства:
- 10 из 10
- Недостатки:
Доброго дня! Дякуємо за відгук.Гарного Вам настрою)
- Белов О***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Не сподобалось зовсім. Чутливість зовсім зникла, відчуття жахливі. Ерекція пішла слідом за чутливістю. Не раджу зовсім нікому.
- Достоинства:
- Нема.
- Недостатки:
- Один величезний недолік
Доброго дня! Даний вид презервативів Dolphi Prolong Pleasure з охолоджуючим змащувачем всередині, що знижує чутливість чоловіка, тому відчуття індивідуальні. Для більш яскравих відчуттів радимо спробувати - презервативи Dolphi ultrathin – це презервативи з надтонкого латексу класичної форми для тих, хто не хоче відчувати нічого зайвого під час статевого акту. А якщо поєднати з інтимним гелем Dolphi Ultra Comfort 100 мл (7640162320214), то "ВАУ - ефект" Вам гарантований. Гарного настрою)