- Зведений відгук із відкритих джерелДля вирішення повсякденних завдань на кшталт навчання чи роботи з документами, користувачі обирають цей планшет як збалансоване рішення з акцентом на автономність та великий екран.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники влаштовують пристрою справжній "батарейний марафон", відзначаючи здатність акумулятора на 8000 мАг витримувати цілий день навігації та відео без розетки.Любителі медіаконтенту стверджують, що завдяки 90 Гц та сертифікації "Widevine L1 must-have" перегляд серіалів нагадує преміум-рівень, а "розширена RAM літає" при одночасному відкритті десятка вкладок.Критика часто стосується ергономіки: через вагу у 528 г та товсті "рамки-корови" планшет незручно тримати однією рукою, а "маркий пластик" корпусу миттєво збирає відбитки.Геймери застерігають про відчутний "троттлінг від нагріву" вже через годину гри, а також згадують періодичні "глюки Android 15", які іноді потребують перезавантаження.Переваги: Автономність (8000 мАг)Екран 90 Гц з Widevine L1Підтримка LTEЗворотна зарядкаМультитаскінг з розширенням RAMНедоліки: Велика вага та ергономікаСлабкі камериНагрів і троттлінг у іграхМаркий корпусВідсутність сканера відбитків
- Валерій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Працює нормально але через місяць, перестав оновлювати додатки.
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Гріється при перегляді фільмів онлайн.
Гріється при зарядці до 55г і пише перегрів і вимикає зарядку, змінив зарядний пристрій гріється до54г не вимикається, завтра по тестить у іграх дитя побачим що видасть. Звук нормальний дисплей також. При 80відсотках начав перегляд відео в онлайні АКБ хватило на 3 години.- Достоинства:
- Ціна, память
- Недостатки:
- Гріється
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Ваууууу планшет!
Не тормозить і гарна графіка на ці гроші- Недостатки:
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Планшет очень хороший: и экран, и скорость — да всё в нём хорошо. Всё, да не всё: очень слабые динамики. Даже когда он лежит на столе, приходится максимально вслушиваться, причём в полной тишине. Я не скажу, что это прямо баг, но звук реально тихий. У меня в старом, купленном б/у планшете работает только один динамик, и он гораздо громче, чем здесь два. Но если у вас острый слух, то можете смело брать — планшет великолепный. Он уже почти стал любимчиком, и так не хотелось его возвращать, но, увы... =( Я даже 5 звёздочек ставлю. Прощай, друг =(
- Достоинства:
- Очень хороший и мощный планшет.
- Недостатки:
- Динамики
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Чудовий планшет за свої гроші. Однак динаміки - це повний треш. Гучність на максимумі дуже низька. Значно нижча ніж на звичайному телефоні
- Тарас Б***
Підкажіть, будь ласка, як вимкнути відбрацію в планшеті? В налаштуваннях просто немає такої можливості !
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Doogee Tab G6 — справжня знахідка!
Планшет перевершив очікування. Екран 90 Гц дарує ідеальну плавність, а металевий корпус приємно холодить руку.
Що найбільше сподобалося:
Універсальність: Підтримує дві SIM-карти — інтернет завжди під рукою, навіть без Wi-Fi.
Пам'ять: 256 ГБ — це просто безліч місця для фото та відео. Оперативка 8 24 ГБ.
Працює на свіжому Android 16 без жодних гальм. За ці гроші — просто топ!- Достоинства:
- Пам'ять 8/265ГБ. Андроїд 16 з коробки. Корпус металевий.
- Недостатки:
- Потрібно докуплять окремо чохол і плівку
- Тарас Б***
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Тверда 4. Непогана швидкодія, якісна збірка, нормальний для цієї вартості стереозвук, свіжий Андроїд. З мінусів - дуже посередній екран з лютими засвітами і малою роздільною здатністю. Камери вважайте що тут немає, це рівень 2010 року, але особисто для мене це не важливо.
- Достоинства:
- Швидкодія, якість збірки та мптеріалів
- Недостатки:
- Екран з засвітами, мала роздільна здатність, дуже слабка основна камера
- Тарас Б***
Підкажіть, будь ласка, як вимкнути відбрацію в планшеті. В налаштуваннях просто немає такої можливості !
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Планшет сподобався, відповідає всім заявленим параметрам. Працює відмінно.
- Достоинства:
- Ціна, параметри, швидка доставка
- Тарас Б***
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Приїхав планшет швидко. Все працює. Сподобався. Гарно Дякую за оперативність.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Немає.
- Тарас Б***
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Під час замовлення N889734709 від 15.04.2026 через армію + код чомусь незастосувався (написало незастосовується) хотя товар попадає в список застосування ариії +, при оплаті теж не застосувався чому. При звернені на горячу лінію мені повідомили, що розберутьсч. Прошу Вас розібоатись, прийняти міри, чому я повинен переплачувати за товар, та надади мені роз'яснення. Як я можу повернути гроші, що переплатив?
- Тарас Б***
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Брали планшет перш за все для відеоконференцій, читання та перегляду відео. Свої функції виконує добре.
- Достоинства:
- доступна ціна, металевий корпус, достатній об'єм пам'яті
- Недостатки:
- на сонці екран сильно відблискує
- Тарас Б***
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
На свої гроші чудовий
- Тарас Б***
- Сергій П***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
За ці гроші нормальний. Брали для дитини 6 років, знаємо, що недовго проживе, тому не купували щось дорожче.
- Достоинства:
- Ціна. Батарея. Зовнішній вигляд. Для малих дітей і пенсіонерів чудовий варіант.
- Недостатки:
- Звук не дуже. Картинка теж для нас балуваних не підійде. Камера в порівнянні з сучасними телефонами зовсім сумна.
- Вероніка С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Супер планшет
- Ольга Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Оперативная память: 8 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Гарний планшет за свої гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не побачила