Отзывы покупателей о Бритва системная Dorco Pace7 для мужчин 7 лезвий (8801038582597)
- Третьяков С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна бритва. Добре що підходить будь який картридж.
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жилет мак 3 лучше...не стоит тратиться на новизну...по мягкости не сравнить с жилетом 3 лезвии...7 лезвий с первых раз жёстче ощущение
- Достоинства:
- С советским Спутником, есть
- Недостатки:
- Жёстко бреет, иногда режет
Представник брендуДобрий День, Руслан. Нам шкода, ща наші бритви не підійшли Вам.
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова бритва. Мені сподобалась
Представник брендуДоброго Дня, Сергій. Дякуємо за ваш відгук. Раді що наша бритва залишила в вас позитивні враження та досвід бриття.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, дуже подобається! Раджу всім.
Представник брендуДобрий день, Володимир. Дякуємо за ваш відгук. Раді, що наші бритви підійшли вам та залишили гарне враження та досвід.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна бритва.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Олександр. Дякуємо, що обрали саме нас і поділилися своїми враженнями. Це дуже цінно для нас!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємна, гостра 7-ми лезова бритва. Легко голитися даною бритвою.
Але як і в більшості бритв дуже легко застоюється простір між лезами і водою не змивається, тому доводиться чистити в ручну зубочисткою або чимось тонким.- Достоинства:
- Легкий у голінні
- Недостатки:
- Легко застрягає волосся.
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав виключно заради ручки бо на попередній бритві кріплення перестало тримати картридж і він під час гоління випадав.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рівень топових бритв Wilkinson Sword 5 та Gillette Fusion але по приємній ціні. Для щоденного гоління.
- Достоинства:
- Якість гоління та ціна
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався. Ціна, якість - все гаразд. Рекомендую
- Недостатки:
- Поки не має.
Представник брендуМи цінуємо вашу довіру і раді, що змогли вас порадувати. Велике спасибі за ваш відгук!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я дуже задоволений , порівняв з Wilkinson Sword 5 , небо і земля . Dorco є найкращий вибір для мене
- Достоинства:
- Відчуваєш в руках бритву , голить з першого разу і повторювати маневри не потрібно.
- Недостатки:
Представник брендуМи намагаємося надавати тільки найкращий продукт, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Дякуємо вам!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь цим брендом недавно, ціна - якість відмінно! Голить дійсно краще ніж відомі бренди!!!
- Достоинства:
- Голить дійсно дуже м'яко та чисто навіть жорстку щетину!
- Недостатки:
- В комплекті немає підставки під цей верстат.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станок прикольный есть один недостаток . Его некуда ложить. По размерам он немного больше за жилет. В руке сидит удобно . А вот как бреет говорить рано . Пока бреет а на сколько хватит касеты ответить не готов. Во всяком случае производит впечатление добротной вещи . Я взял станок и сменные касеты посмотрю на сколько хватит.
- Юрій
Ну,не знаю,касети хватає в середньому на разів 12,джілет все ж таки краще
Не зрозумів опис. Думав у комплекті буде бритва з картриджем та ще 1 картридж
- Михайло Б***
А що отримав натомість?
- Луженецький А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порівнював с Gillete, якість краще, ціна нижче. Приємно її тримати, не скользить, зручно бритися.
Дякую відео-відгуку знизу, хоч подивився і купив одразу. Тепер не шкодую.
Представник брендуВаш позитивний відгук робить наш день ще кращим! Дякуємо вам за довіру та підтримку.
- Дмитрий
Подскажите а есть там триммер(дополнительное лезвие ) как в Gillette Fusion ?
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісний. На рівні Gillete.
Представник брендуВаш позитивний відгук - найкраща нагорода для нашої команди.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша та якісна бритва, не гірша за Gillette
- Дмитро
Подскажите пожалуйста,есть в нем лезвие триммер как в Gillette?чтобы сбривать в труднодоступных местах например под носом.больше года прошло представитель так и не ответил на этот вопрос
Представник брендуДоброго дня, Дмитро, вибачте за таку довгу відповідь! На нашій системі Dorco Pace 6 Pro 3D Motion є додатковий тример.
Приємного використання та гарного дня!
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуОлегу, нам сподобався ваш огляд, спасибі що приділили час нашому бренду, ваша думка важлива для нас.