- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні картріджі, голять чисто і м'яко! Залишки щетини між лез легко вимиваються, Раніше корстувався відомим брендом, але ці бритви дійсно кращі!
- Достоинства:
- Голить дійсно дуже м'яко та чисто навіть жорстку щетину!
- Недостатки:
- Не виявив
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Леза сподобались. Не викликають подразнення навіть на чутливій шкірі. Рекомендую.
Представник брендуВаш позитивний відгук - найкраща нагорода для нашої команди. Велике спасибі за вашу підтримку!
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся такими вже більше року. Якість відмінна. Головне - вчасно замінювати. Тоді не буде подразнень. Рекомендую до покупки.
Представник брендуДякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення - наша головна мета.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неочікувано якісні леза.
Комплекта вистачило на рік!
І це бриючись через день!
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що леза приємно здивували якістю — це справді важливо, особливо при регулярному використанні.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь Dorco вже більше 6 років. Мені вистачає 8-10 картриджів на рік
- Достоинства:
- Прекрасні картриджі
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і довіру до продукції Dorco протягом вже понад 6 років!
Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю картриджів і їх вистачає на тривалий час.
Будемо раді й надалі виправдовувати ваші очікування!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
- Третьяков С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеально підійшли до станка Isana. Якість гоління на висоті. Дуже гострі леза, але подразнення та порізів після гоління немає (хоча маю дуже жорстку щетину).
- Достоинства:
- Гострі леза
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДоброго дня ! Дякуємо за відгук, Сергію! Раді, що картриджі повністю виправдали ваші очікування та забезпечили комфортне гоління. Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся до нас знову!
- александр х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный вариант для не слишком жёсткой щетины. Пользуюсь с момента появления этих картриджей, впечатления самые благоприятные.
- Достоинства:
- Чистое и мягкое бритьё ( с гелем жилет). На долго хватает.
- Недостатки:
- Не вижу
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все на найвищому рівні
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие лезвия. Лучше на 4 чем на 7.
- Недостатки:
- Быстро забивается центр. Плохо вымываеться.
Представник брендуДякуємо вам за ваш відгук. Шкодуємо, що ваш досвід із нашим продуктом не був повністю задовільним
- Юрий
Чи підходять дані картриджі До Станка з 4 лезами Dorco?
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні. Легкі. Голять гарно. Але в мене дуже жорстка щетина, швидко відростає, то вистачає не так надовго.
- Достоинства:
- Гарно голять.
- Недостатки:
- Тупляться швидше за головного конкурента.
- Вячеслав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже часто треба промивати і ще «по шерсті» пальцями проводити, щоб очистити. Неможливо одразу зробити 2-3 вжуха, після кожного треба мити. Резинка, яка мала б натягувати шкіру стирає гель/піну/мило. В інших виробників замість неї змазка. Але бриє в цілому непогано. Добʼю партію і повернусь на вілкінсон.
- Недостатки:
- Часто мити, резинка зтирає гель/піну