- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Продавець добре виконує свою роботу, шафа прийшла ціла, гарно упакована і у повній комплектації. За дві години зібрали удвох. Користуємося із задоволенням.
- Достоинства:
- Можна зібрати самим
- Недостатки:
- Треба вміти виставляти кути
Представник брендуДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку.
Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.
Бажаємо приємного користування!
- Танюша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый. Цвет корпуса: Серый
Шафа була доставлена відповідно до заявленого терміну,добре запакована.Все відповідно до опису та зображень.Особисто я задоволена покупкою.Ще й за таку ціну.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не знайдено
- Ніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый. Цвет корпуса: Серый
Пройшло два тижні ручки не замінили. Зі мною звʼязався лише представник Розетки, а виробник досі ні! Проблема не вирішена
Я звісно розумію, що даний шкаф з розряду бюджетних! Але! Дошки всі різної довжини і ширини, нарізано аби як. Під час збірки виявилося те, що насведлено виробником під полиці і двері не симетрично і шкаф виходить перекошений. Довелося самостійно переробляти. Зазори не співпадають. Ручки не такі, як на фото. Однозначно НЕ рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже багато
- Оля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Купувала шафу з полицями ще в червні, почала збирати тільки зараз і виявилося, що вона без полиць, а в комплекті штанга
...суцільне розчарування, Розетка підвела.- Достоинства:
- Шафа гарної якості
- Недостатки:
- Неправильна комплектація
- Ольга Б***Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Шкаф супер, удобный для вещей
Представник брендуДоброго дня, Ольга.
Дякуємо, що обрали Дорос!