- Обліжок С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 35. Глубина: 33. Ширина: 160. Цвет: Белый
Люди , подумайте тричі ніж замовляти даний товар.
Витратила купа часу, та нервів на тумбу. Приїхала поламана( тріснуті дві основні частини , думаю вона вже з складу поїхала така , так як у покоївка була не пошкоджена і приїхала в деревʼяному коробі ) , відправила назад за свій кошт , спілкування з операторами бажає кращого , дякую новій пошті за те що надали реквізити для відправки , так як чат бот і гаряча ліні не надала їх в повному обсязі , повернення коштів тривало довго , для того щоб віддали гроші за доставку , ще купу проблем, писати забув від руки , сканувати і того подібне. Дякую що гроші віддали , але ця котовасія тривала понад місяць , подумайте , чи ця тумба коштує скільки нервів і зусиль.- Недостатки:
- Приїхала поламана
Представник брендуДоброго дня, Світлано.
Дякуємо, що поділились своїм досвідом, та перепрошуємо за ситуацію, з якою Вам довелось зіткнутися. Ми розуміємо Ваше розчарування, адже очікування замовлення та подальше оформлення повернення дійсно могли забрати багато часу й нервів.
За результатами перевірки пошкодження мали характер транспортних, оскільки подібні дефекти можуть виникати під час перевантаження вантажу між складами та під час доставки. Саме тому всі відправлення страхуються перевізником, щоб покупець мав можливість отримати компенсацію або повернення коштів у подібних випадках.
Разом з тим нам прикро, що процес комунікації та повернення коштів залишив у Вас негативне враження. Ми вже звернули увагу на описані Вами труднощі, щоб покращити якість супроводу клієнтів у подібних ситуаціях.
Дякуємо, що попри ситуацію дочекались завершення повернення коштів.
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 35. Глубина: 33. Ширина: 160. Цвет: Кашемир
Дуже ніжна , не очікуйте якість за такі гроші. Думаю за пару років вона розпадеться. 1 травня замовив, відправили 5 травня прибула 7 травня.
Доставка 7 днів …
Представник брендуДорого дня, Борис.
Дякуємо, що обрали Дорос!
Матеріал виготовлення використовується провідного українського виробника ЛДСП Кроношпан.
Хочу зазначити терміни доставки, якщо замовлення надходить з понеділка по четвер - відправавка відбувається на наступний день до служби доставки. Якщо замовлення надходить з п'ятниці до неділі - відпрвка відбувається з вівторка наступного тижня.
Даний графік сформований у зв'язка з графіком роботи нашого складу.
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 35. Глубина: 33. Ширина: 160. Цвет: Графит
неочікуванно якісний як на свої гроші
- Достоинства:
- неочікуванно якісний як на свої гроші
Представник брендуДоброго дня, Дмитро.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 35. Глубина: 33. Ширина: 160. Цвет: Белый
Супер,все ок
- Достоинства:
- Гарна тумба
Представник брендуДоброго дня, Анна.
Все ок.
Всім задоволена- Достоинства:
- Точний колір, вдалий розмір
Представник брендуДоброго дня, Анна.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Артем З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 35. Глубина: 33. Ширина: 160. Цвет: Графит
За таку ціну супер, +була безкоштовна доставка. Не сподобався колір, очікував більш темний. Все-таки графіт це більше до чорного
- Достоинства:
- Сучасний мінімалістичний стиль
- Недостатки:
- Колір графіт, більше темно-сірий
Представник брендуДоброго дня, Артем.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Леся Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 35. Глубина: 33. Ширина: 160. Цвет: Кашемир
Задоволена покупкою, мінімалістично, але гарно.
- Достоинства:
- Колір, дизайн.
Представник брендуДоброго дня, Леся.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 35. Глубина: 33. Ширина: 160. Цвет: Графит
Тумба гарна, виглядає на стіні чудово, швидка доставка, але, скоріш за все, транспортування було не акуратне, пакування з одної сторони було пом'яте, сподівалась лише пакування, але не тільки пакування. Цей момент засмутив.
Представник брендуДоброго дня, Наталія.