Отзывы покупателей о Комплект Doros Гелар с этажеркой 3+3 ДСП 270.6 х 49.5 х 203.4 см Дуб сонома (42005052)
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Графит. Цвет корпуса: Графит
Дали замість одинарної етажерки стінки під шухляди і штангу ,ще й дві праві стінки дали.. і полки дали 4 шт, і куди ті полки тепер кріпить ? Самим дірки сверлить?
- Достоинства:
- - норм шкаф, деяких детальну не вистачає,
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник брендуДоброго дня, Анастасіє!
Дякуємо, що обрали Doros!
Щиро перепрошуємо за спричинені незручності. Найближчим часом з Вами зв’яжеться наш менеджер з якості для уточнення деталей звернення.
Зі свого боку ми обов’язково виконаємо заміну деталей, які не відповідають замовленню.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Графит. Цвет корпуса: Графит
В цілому, шафа сподобалась. Для двох людей - просто ідеальне рішення, щоб не ділити простір, і не битися - кому дістануться дві верхні полички, а кому три нижні. У кожного є своя шафа, що дуже зручно.
Не рекомендую з відкритими полицями, без дверей, якщо у вас є діти, бо полиці наяк не фіксуються, і якщо дитина захоче залізти поцікавитись, а що там - полиця разом із дитиною полетять донизу. Або ж, треба фіксувати саморізами самостійно (може трохи зіпсувати естетику), бо виробником цей нюанс ніяк не передбачений.
Також, є кілька зауважень, які б значно полегшили збірку - пронумерувати деталі згідно інструкції, щоб не шукати пів години, де стінки до кожного компоненту.- Достоинства:
- Гарна, стильова, містка
- Недостатки:
- Марка, легко пошкодити кути, висувні механізми відчуваються бюджетними
Представник брендуДоброго дня, Тетяно!
Дякуємо, що обрали Doros та поділилися таким детальним відгуком. Раді, що загалом шафа Вам сподобалася та виявилася зручною і місткою.
Окремо дякуємо за конструктивні зауваження. Інформацію щодо фіксації полиць, маркування деталей відповідно до інструкції, якості крайок та висувних механізмів обов’язково передамо відповідальним спеціалістам і на виробництво для опрацювання.
Особливо звернемо увагу на Ваш коментар щодо використання відкритих секцій у помешканнях із дітьми - для нас важливо враховувати не лише зовнішній вигляд і функціональність меблів, а й зручність та безпечність їх експлуатації.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими. Сподіваємося, шафа служитиме Вам довго та із задоволенням.
- Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Простий якісний комплект. Класно виглядає,та коштує своїх грошей.
Представник брендуДоброго дня, Василь.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Ярослав Р***Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Графит. Цвет корпуса: Графит
Гарний комплект. Коштує своїх грошей. Брав такий майже рік тому. Недоліків не виявлено. Збирав сам за пів дня часу
- Достоинства:
- Ціна. Якість. Стильно
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Ярослав.
Дякуємо, що обрали Дорос!