Отзывы покупателей о Шкаф купе Сити Лайт Doros Белое дерево 2 ДСП / 1 Зеркало 225х60х225 см (42002067)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 225. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Добре

Доброго дня, Сергій.

• Марія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 225. Цвет фасада: Белое дерево. Цвет корпуса: Белое дерево

Шафа мені сподобалась, але в комплекті немає ущільнювачів на двері, планка яка зʼєднує задню частину коротка і двері не того розміру, не закривають повністю шафу

Доброго дня, Марія.
      Дякуємо, що обрали Дорос!
      Отримали Ваші контактні дані, та зв'язалися для вирішення питання.

• Віталій К***

Вцілому шафа непогана, час покаже. Але є нюанси:
    1. На схемі (інструкції зі збірки) не вказані розміри самих деталей. Це набагато могло б полегшити саму збірку та пошук необхідної деталі. Так як доводиться уявляти в голові все в 3Д та крутити і думати, з якої сторони мають бути ті отвори під конфірмати чи полички, де має бути оброблена (кромка) сторона-ребро. 2. З приводу кромки - по дну, на самих поперечках, на яких по суті стоїть шафа (не зважаючи на 8 ніжок, які забиваються як цвяхи) теж немає кромки. Тобто при митті підлоги, вода яка буде потрапляти під шафу - буде негативно впливати на ДСП, яке з часом може роздути. Довелось пройти по всіх ребрах клеєм ПВА Д3 (вологостійким).
    3. Також в комплекті немає ударо-поглинаючих самоклеючих смужок на двері. Тобто при закриванні чи доведенні одних дверей до інших вони стукаються металевими частинами. Невже це так дорого доукомплектувати такими смужками?

Достоинства:
    Бюджетний варіант, місткість, колір вписався під міжкімнатні двері 1в1
    Недостатки:
    Інструкція по збірці (без розмірів деталей), немає кромки на ребрах по дну, відсутні ударно-поглинаючі смужки на двері

Доброго дня, Віталій.
      Ми раді, що вцілому ви задоволені нашою шафою. Однак, ми розуміємо ваші зауваження і хотіли б відповісти на кожне з них:
      Ми вдячні за ваше зауваження щодо відсутності розмірів деталей на схемі. Ваша пропозиція дійсно може зробити процес зборки більш зручним. Ми передамо це побажання нашій команді розробників, щоб поліпшити наші інструкції в майбутньому.
      Ваше зауваження про відсутність кромки на поперечках є дуже важливим. Ми розуміємо ваші занепокоєння щодо можливого впливу вологи на ДСП. Це питання вже обговорюється з нашими виробниками, і ми розглядаємо можливість внесення відповідних змін у конструкцію.
      Щодо відсутності ударо-поглинаючих смужок на дверях, ми визнаємо, що це може вплинути на комфорт використання. Ми врахуємо ваше побажання та розглянемо можливість додавання таких смужок у комплектацію наших продуктів.
      Ще раз дякуємо за ваш відгук. Ваші коментарі допомагають нам удосконалювати наші товари та покращувати обслуговування.

• Куза О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 180. Цвет фасада: Белое дерево. Цвет корпуса: Белое дерево

Шафа вмістка, компактна, світлий колір не загоромаджує простір.
    Найдешевша ціна на шафу на Розетці плюс безкоштовна доставка до місця видачі. Все прийшло ціле без пошкоджень. Дякую

Доброго дня, Оксана.

• Куза О***

Товар відповідає ціна-якість.

Доброго дня, Оксана.

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 180. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Дякую, дуже гарна шафа!Всі деталі є, прийшло все ціле з гарним упакуванням. Дякую я щаслива !

Доброго дня, Анна.

• Світлана С***

Дуже дякую за шафу купе

Достоинства:
    Ціна дуже гарна і зроблено дуже якісно, за такі гроші було неочікувано,все відповідає розмірам, всі деталі в наявності. Інструкція зрозуміла.Упакування на вищому рівні, кожні двері були упаковані окремо, сам корпус і полички окремо і потім це все упакупали разом . Саме головне те що немає різкого смердючього запаху від виробу
    Недостатки:
    Недолікі самого виробу відсутні. Єдине що дата доставки переносилася декілька разів. Заказ зробила 11.11.23, а прийшло на почту 22.11.23. То якщо ви плануєте відпустку то краще не ризикувати і заказувати завчасно, щоб не переживати, як це робила я

Доброго дня, Світлана.

• Олена Б***

Остались довольны. Шкаф соответствует размерам и качеству без сколов и повреждений. Цена =качество. Доставили быстро.

Доброго дня, Олена.