- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Rozetka — справжній маст-хев для шопінгу!
Кожне замовлення тут — як маленьке свято: швидка доставка, ідеальна упаковка, товар без жодних сюрпризів, усе точнісінько як на фото. Замовляю постійно й щоразу ловлю себе на думці: «Оце сервіс!». Команда підтримки — справжні чарівники: відповідають миттєво, допомагають у будь-яких дрібницях.
Ціни приємно дивують — завжди вигідні, а постійні знижки роблять покупки ще приємнішими. - Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Дуже мені сподобався .
- Достоинства:
- Все добре відчистив.
- Недостатки:
- Немає.
- Аліна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Плямовивідник з щіточкою зручний у використанні, ефективно виводить плями та не пошкоджує тканину.
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Купляю не в перше , гарно справляється з плямами , рекомендую!
Рекомендую !
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Дякую
- Достоинства:
- Попробувала, сподобалося, рекомендую
- Недостатки:
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Це той випадок, коли якість вища за очікування. Я вперше купив цей засіб, не особливо вірячи в його ефективність. Але коли він з легкістю впорався з плямою від шоколаду на моїй улюбленій білій футболці, я зрозумів, що це любов назавжди. Зручний флакон із щіткою, приємний запах і вражаючий результат – що ще потрібно?
- Достоинства:
- Результат
- Недостатки:
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Клас
- ВоваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Відстірав застарілу пляму на білій футболці, наноситься на пляму перед пранням, і тепер не потрібно нести одяг в хімчистку
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Чудовий засіб, купую вже вдруге, добре справляється з плямами
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Щиро рекомендую! Свіжі плями відпирає на ура! І дитячі плями, і фрукти. Однозначно вартує кожної копійки!
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Чудово
- олександр с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Чудовий засіб проти плям.Особливо добре працює проти жирових(найрозповсюдженіші).Подобається вся лінійка товарів цього німецького бренду.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Нормально. Але інші засоби цієї фірми набагато кращі
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Норм
- Дарья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Гарний заciб
Перший раз беру, але дуже сподобався, зручна щіточка, гарно справляється з усіма плямами.
Щиро рекомендую цей плямовивідник!
Буду купувати ще. - Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Сподобався
Замовила у відпустку такий засіб, чудово відпирає всі плями, каву, траву, дитячі різні плями.
Мені дуже сподобався засіб, щиро рекомендую! - Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Гарно працює з багатьма свіжими плямами. Щодо застарілих, то повністю може не вичистити, але освітлили так точно може. Зручна жорстенька щіточка. При нечастому використанні, вистачить дуже надовго.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Отримала замовлення швидко. Товар відповідає опису. Полямовивідник працює, але щітка для розподілення та нанесення засобу жорстка, зроблена із пластику, дряпає, зубчики на ній загинаються. Як би вона була силіконова, було б супер!
- Достоинства:
- Працюючий засіб
- Недостатки:
- Не зручна щітка для нанесення засобу
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Забрала, одразу ж випробувала - засіб дієвий. Плями від ягід зникли.
- Недостатки:
- Николай О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Плямовивідник зі своєю задачею справляється гарно. Густий, без різкого запаху, у використанні економний. Вистачає на місяць частого використання. Співвідношення объем-якість- ціна чудові
- Євгеній Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Добре виводить плями, єдине - дуже швидко закінчується.
- Достоинства:
- Гарно виводить плями
- Недостатки:
- Через спосіб нанесення дуже швидко закінчується
- ЛєнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Цей засіб справився краще за відомий засіб, пляма від борщу зникла! Це було неочікувано приємне перше враження за цей плямовивідник, бо пробую його наносити вперше, а він працює на всі 100%
- Достоинства:
- Щіточка, яка відтирає пляму
Щиро рекомендую!
Гарно видаляє плями, навіть на дитячому одязі.
Брала у відпустку, зручний дозатор. - ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Найкращий плямовивідник, який я колись використовувала. А користувалася я багатьма (ваніш, білі вітрила, веллс і подібні). В мене дитина, тому перу я часто і плями не найлегші. Але цей засіб просто топ, рекомендую
- Достоинства:
- Справді видаляє плями
- Недостатки:
- Хотілося б пляшку з більшим обʼємом
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Купую вже вдруге, дуже задоволений, плями прибирає чудово.
- Достоинства:
- Бренд, гарна якість, універсальний, недорогий.
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук і що обираєте ТМ Dr. Beckmann
- Леся Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Чудовий плямовивідник, зі свіжими плямами на дитячому одязі справляється чудово
- Достоинства:
- швидко діє
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, пані Лесю! Дякуємо за відгук і що обираєте засоби ТМ Dr. Beckmann!
- Стовбецька В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Дуже застарілі плями не виводить, зі свіжими впорався
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Купувала вперше. Плями від вишневого соку на білому зникли вже після першого прання, а плями від кетчупу на світло-рожевому трохи залишилися, але майже непомітні (однак для плям від соусу бачила спеціальний засіб цієї ж фірми). В цілому покупкою задоволена. Найкращій засіб
- Достоинства:
- Діє краще, ніж інші засоби
- Недостатки:
Гарно видаляє свіжі плями на білому, на кольоровому ще не перевіряли, надіюся, що колір не роз'їсть
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Тара така як і раніше а от наклейка і функції інші( На кольоровій тканині виїдає колір а раніше такого не було. Дуже розчарована. Використовувати можна тільки для білого і все(
- Достоинства:
- Тільки біла тканина
- Недостатки:
- Виїдає трохи колір(
Представник постачальникаВітаємо, пані Маріє! Виїдання кольору залежить від стійкості краски і матеріалу. Ми завжди рекомендуємо перед використанням перевіряти тканину на стійкість кольору. Нанести плямовивідник на пляму і розтерти щіткою. Залишити приблизно на 5-10 хв. Після цього випрати разом з іншою білизною (без замочування). Температура 30-950С.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Плямовивідник зі своєю роботою справляється, виводиться навіть застарілі плями з першого разу,має густу консистенцію та приємний запах.Друзям рекомендую і буду ним користуватися в подальшому.
- Достоинства:
- Виводить застарілі плями.Рекомендую!
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, пані Ірино! Дуже радіємо, що наші засоби для прання допомагають Вам у догляді за речима. Легкого Вам прання!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт жидкого средства: 250 мл
Справді гарний плямовивідник, добре відпирає плями від трави на дитячих речах, та застарілі плями. зручна щіточка
- Достоинства:
- Гарно відпирає
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, пані Ольго! Дуже радіємо, що наші засоби для прання допомагають Вам у догляді за речима. Легкого Вам прання!
Пятноочисник очисник зі своєю роботою справляється на всі 100%.Густенький і має приємний запах
- Достоинства:
- Гарної якості,тому рекомендую
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук і що обираєте засоби ТМ Dr.Beckmann.