Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Духи для женщин Dr. Gritti Adele 100 мл (8052204136247)

Код:  300391913
Оценка пользователей 4.36/5
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Чудовий аромат, дуже жіночний, вишуканий, нічний і стильний водночас. Оригінал.

• Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Думаю не оригинал, запах вообще не держится
    В прямом смысле деньги на ветер!!! У меня был сначала пробник так вот там запах держался часов 5, здесь 20 минут. РОЗЕТКА не впервые продает фейк. Моя подруга покупала СПФ которым не первый год пользуется, и так сожгла себе лицо. До этого покупала не здесь. Треш

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Фейк

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Запах шикарний, на одягу тримається довго

• Анастасія Д***

Достойные.

• Лілія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

один з моїх улюблених ароматів: дуже ніжний , трішки солоденький, але не приторний, підійде краще на осінь- весну, для зими занадто легкий. З мінусів- нестійкий на жаль, на шкірі його довго не чути, на одязі тримається довше. Але запах казковий!

Достоинства:
    не сплутаєш ні з яким іншим ароматом
    Недостатки:
    не стійкий(
  • Сергій Б***

Чудовий аромат

• Інна Б***

Супер, дякую,

Достоинства:
    Швидко, ціна
  • Надія

100% оригінал
    Запах дуже стійкий)

• Виктор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Не ведитесь на отзывы про оригинал и классное качество, спиртом воняет так, что на самом дешевом рынке качество наверное лучше, жаль потраченных денег

Недостатки:
    Грубая подделка

• Оля Р***

Чудовий аромат)))
    Коштує кожної витраченої гривні!!!

• Лилия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

У мене сто відсотків оригінал. Дуже вдячна розетці за якісний та оригінальний товар. Основним гарантом оригіналу є донешко у флаконі. На ньому повинно бути тиснення GRITTI і трішки зрізані краї.
    І при першому і подальшому розпиленні спирту не повинно відчуватися (для чутливих носиків, можливо десь там в самому кінці, і то не факт).

Після першого розпилення, дала настоятися 3 місяці і зараз це дуже гарний сонячний жасмин зі стійкістю на одежі та волоссі до прання/миття. Навіть шкірі більше 8 годин. Шлейф 7/10, але цей аромат не самий шлейфовий, але помітний.
    Як на мене, дуже гарний вибір на осінь/весну. На холодну погоду загубиться, а влітку буде душити. Але це на мій смак.

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Это почти точная копия Килиановской Девочки,но без табака.Мтойкий ,диффузный аромат.
    Оригинал.

Достоинства:
    Оригинальный парфюм
  • Лена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Аромат категорически не соответствует. .Запах, чего то дешевого, О стойкости и говорить нечего.

• Аліна Г***

Лєна,можете додати фото флакона знизу?

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Звпах просто неймовірний, дружина дуже задоволена

Достоинства:
    Всі
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Покупкой очень довольна, продавца и товар рекомендую.

Достоинства:
    Цена и качество соответствует
    Недостатки:
    Не вижу
  • Алексей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

На жаль даний товар нічого спільного з оригіналом не має.
    З перших нот аромат видає свою «дешевизну» нотками спирту, хвилин 20 -30 і запаху просто не має…
    У мене є оригінал і є з чим порівняти.

Дуже прикро, що повернення немає, а я витратив не маленькі кошти, купуючи паль як за оригінал, пишу відгук, щоб вберегти всіх наївних, хто захоче тут придбати…

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не оригінальна парфумерія

• Анастасия Д***

Супер!

Достоинства:
    Достойные !
  • Наталья К***

Неймовірні!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Вони неймовірні, стійкі, вишукані, жіночні ! Оригінал, бач код бʼється !

• Світлана М***

Відмінно

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Сьогодні забрала парфуми і чула купу компліментів. На собі їх не відчуваю. Але оточуючі хвалять шлейф. Недоліком є сервіс розетки. Забирала на пошті, де довелось заплатити комісію за переказ коштів, хоча на сайті про таку оплату не вказують. Парфуми на 10 з 10, сервісом розетки розчарована

Достоинства:
    Класні парфуми
  • Андрей

Раджу, дружина дуже задоволена

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Руслана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Оригінальні парфуми. Є з чим порівняти, маю Gritti Tutu , які були куплені в іншому магазині, то флакони ідентичні відносно розміщення та нанесення бачкоду, та наклейки. Запах поки не дуже стійкий, потрібно щоб парфуми відстоялися

Достоинства:
    Оригінальні парфуми
    Недостатки:
    Не дуже стійкі
  • Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Запах ідеально підійшов коханій людині.
    Дуже презентабельно виглядає, ідеально підійде на подарунок.

Достоинства:
    Стійкий, приємний аромат
  • Рыж К***

Шикарные!

• Катерина К***

Доброго дня!
      Підкажіть будь ласка чи перевіряли парфум на оригінальність і чи довго тримається запах?

• Карина р***

Так орігінал! Дуже стійкі

• Анастасія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Любов з цим ароматом відбулася не відразу, перший затест зовсім не зайшов. Через пів року спробувала ще раз ,т.як маю обожнюб Kilian GGGB і маю в колекції Queen of sheba. На другий раз почала відчувати ті ноти, які й очікувала. Для мене це не аналог ароматів.Вони мають одне направлення, схожі ,але різні. Тепер придбала красу 100 мл Adele Gritti і насолоджуюся ніжним,трохи з кислинкою ароматом абрикосу.Дякую ROZETKA за можливість придбати цей парфюм і отримувати масу компліментів.

Достоинства:
    Ціна, якість, стійкість, але близька до тіла, гарне пакування, прємно тримати в колекції
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Аромат якісний, з легкою фруктовою першою нотою та шлейфом, досить потужною, насиченою та стійкою, але абсолютно ненапружною, базою. Для мене - це просто якісні, приємні у всіх нотах духи. Для дружини – "відвал башки", а це головне, брав їй.

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Оригінальний прафум з батч кодом.
    До цього купляла Rebrode, але у порівнянні цей сподобався зараз більше.
    Аромат дуже приємний, помірно слодкий, з кислуватими нотками.
    На шкірі розкривається приємно і згодом стає трішки лагіднішим ніж на одязі.
    Мені дуже вдічуається османтус і персик з кислинкою від його шкірки, база дуже мяка і політкоректна.
    Шлейф приємний і помірний.

• Вавілкіна Є***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Аромат услышала от коллеги. И сразу появилось желание его приобрести. Розетка, как всегда, любимая подружка и палочка выручалочка! І ось вони в мене! Неперевершені! 2 пшика достатньо мені на цілий день. Стійкі. Колегі почули його за 5 метрів від мене після 3 годин , як я його нанесла! Дуже гарні!

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не має
  • Анна
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Абсолютний аналог Kilian Good girl goon bed і по нотах і по звучанню.
    Смачний білоквітковий крем з абрикосовим та наче бузковим нюансом. Однак не треба уявляти щось густе, насправді аромат прозорий та холодний. Має багато "люксової свіжості", яку можна сприйняти за хімозність. Її вочевидь додано для зайвої дифузії, бо вона аж за ріг завертає. До того ж, присутня якась гіркава нота. Попіл? Навіть не знаю, з чим це порівняти.
    Мені здавалося, що аромат легкий та сидить зовсім близенько, але як виявилося, після нанесення намазом його чути з іншої кімнати, а потім він ще багато годин шлейфить квіточками.

Достоинства:
    Шлейф, стійкість
  • Виктория М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Сливочная тубероза и кожа спелого персика- так я его чувствую. Очень теплый и обворожительный. Брала отливант. Теперь хочу полный размер.

• Таня С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Недавно довелось познакомится случайно с этим брэндом, чему я очень рада!!! Качество/цена на 12 из 10))) та ниша, которая не укусит ценой и понравится многим. Адель очень схож с Девочкой Крида, немного может слаже. Стойкие, шлейф отличный!!! Рекомендую к затесту✅