Пасту замовляю в друге, дуже подобається
Паста чудова, а ось маркетинг розетки не приємний і не зрозумілий. Купила по акції, забрала посилку в поштоматі,прийшла додому - вже менша ціна на них. Дивна гра з цінами, неочікувано
Підкажіть, будь ласка, який термін придатності у вас? Дякую
Пастою задоволена, користуємось за порадою лікаря.
Чудова паста , гарно видаляє наліт . Зубки білесенькі
Чудова зубна паста! Дитячі зубки чистить гарно! Колись давно стоматолог порадила саме цю пасту, спочатку користувались малиновою і ось рік як мʼятною, діти швидко звикли і все класно!
Користуємось вже більше 4-х років за порадою стоматолога. За цей час жодного карієсу не було виявлено. Хороша паста, рекомендую.
Паста дуже хороша я задоволена
Хороша паста, дитина уже 2 тижні користується.
Гарна якість
Хороша паста
Дякую за дуже приємну ціну
Користуємося з народження( вже три роки). Гарна паста, має мʼятний присмак. Зубки в порядку! Дитині подобається.
Добре чистить зуби, особливо діти мало по часу тримають пасту в роті. Зубний наліт добре знімає. Користуємось вже 8 років Эмоформ, спочатку жовтою тільки для молочних, а зараз вже цією. Одній дитині вистачає на 6 місяців, якщо під наглядом дорослих
Рекомендовал нам стоматолог для ребенка ,все подходит и нравиться
Хороша паста. Але дитині м'ятний смак не дуже сподобався.
Користуємось багато років поспіль. Допомагає зберігати зубки здоровими.
Користується дитина уже 2 роки. Міняти навіть не думаю.
Гарна паста, рекомендувала стоматолога, чистим більше року, до стоматолога звертаємося менше)
Зубна паста сподобалась. Ясна перестали кровоточить на шостий день, як почали чистити цією пастою. Рекомендую!!!
Жахливий смак як для дитячої пасти. Зовсім не захищає від каріесу, постійно лікуємо зуби.
Перейшли на кращу пасту з Ірландії
П.С. Щоб не викидати оцю "супер" пасту, спробував нею чистити зуби, одразу почалися проблеми зі шлунком
Як фахівець Вам скажу, паста -не панацея. А лише одна з багатьох сторін цілого профілактичного комплексу. А саме екзогенної профілактики. Не буду лекції писати. Скажу коротко. Генетика, збалансоване харчування, якісна вода, правильна (!) гігієна, відсутність шкідливих продуктів у раціоні, регулярне профілактичне відвідування стоматолога, тощо. Здоров'я Вашій дитині!
Чудово вичищає зуби!
Пасту швидко прислали, чомусь без упаковки,а так все добре
Прекрасна паста. Чудово чистить. Беру вже 4-ий раз. По рекомендації стоматолога.
Хорошо пенится, ребенок на вкус не жалуется.
Рекомендую! Это лучшая паста для деток.
Паста очень понравилась тем более это рекомендация стоматолога
Паста хорошо чистит налет, рекомендация стоматолога. Но есть большое" Но " - ребёнок жалуется, что паста печёт, хотя нигде не указано, что она мятная.
Она наверно печет из-за фтора)
Фтор
Якісна паста
Чудовий склад ефективна
Пасту покупаю по совету стоматолога. Хорошо вычищает. Оправдывает свою цену.
Брала эту пасту старшему ребенку, только потому что очень понравилась паста для возраста от 0 до 5. Но разочарована. Так как привкус странный и послевкусие как будто краску лизнул. Самой пришлось попробовать ее, думала ребенок преувеличивает. Выкинула деньги.
Покупаю эту пасту дочке уже три года, до этого пользовались той же марки но для деток младшего возраста. Эту пасту порекомендовал стоматолог. Я очень довольна результатом. Зубы чичти два раз в день. Да, удовольствие не самое дешёвое, но тюбика нам хватает на 3-4 месяца.
Хорошая паста, пользуемся по рекомендации стоматолога 2 раза в день
Отличная зубная паста! Ребёнок 9 лет в восторге. Мягкий, нежный вкус, а главное её консистенция, паста не пенится чрезмерно и в тоже время не вода. Тонкий дозатор не позволяет выдавить сразу много.
Отличная детская зубная паста. Начали пользоваться после реконструкции детского стоматолога. В розетке заказываем пасту уже не первый раз ...всё ок!
Дитина не любить стоматолога.
Ця паста дозволяє скоротити кількість візтів до стоматолога.
Дитині подобається смак, а якість її дійсно висока, бо скарг стало набагато меньше. Вона варта таких грошей.
Купили по совету стоматолога.
Результат поразительный, уже через неделю зубки стали гораздо белее, очень заметна разница.
Вкус приятный, не ярко выражен, чувствуется легкая свежесть и малина. Не щиплет, нет химических или острых нот. Пенится хорошо. Расход маленький, а объем достаточно большой.
Хорошо подобрана возрастная линейка, с 6 до 12 как раз активная смена молочных, и очень важно подобрать пасту, которая хорошо защитит постоянные зубы.
Цена вполне оправдана.
До этой пасты использовали Рокс, которая как оказалось просто удаляет налёт с жёлтых зубов. Даже после чистки у стоматолога, после которой зубки белоснежные, со временем становятся жёлтыми. Да и по расходу цена выходит дороже.