Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ополаскиватель для полости рта Dr. Wild Tebodont с маслом чайного дерева без фторида 400 мл (7611841701655)

Оценка пользователей 4.55/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Дуже корисний ополіскувач ,завжди допомагає при запаленні ясен.

Достоинства:
    Допомагає при запаленні ротової порожнини.
  • Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Гарне обслуговування , швидка доставка .
    Чудовий ополіскувач . Рекомендую .

• Розалія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Швидко діє на ясна і знімає запалення, але смак дужу спіцефічний.

Достоинства:
    Добре лікує запалення.
    Недостатки:
    Смак.
  • Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Прекрасно допомагає з проблемними яснами, дійсно дбає про ротову порожнину. Ополіскувач просто супер. Однак до нього потрібно звикнути, на це ріде дня3-4. Але воно того вартує.

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    не має.
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Прекрасний ополіскувач! Дійсно прекрасно дбає про ротову порожнину. Особливо допомагає з проблемними яснами

Достоинства:
    Лише переваги!
    Недостатки:
    Дорогий за повну ціну, хоча вартий кожної копійки!
  • Юля К***

Хороший

Достоинства:
    Допомагає
    Недостатки:
    Висока ціна
  • Наталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Єдиний в своєму роді ополіскувач, який рекомендують стоматологи для загоєння після операцій в порожнині рота. Допомагає за два-три дні вирішити проблеми з запаленням від маленької до великої рани. Дуже рекомендую. Користуюсь вже 4 роки.

Достоинства:
    Унікальний препарат для загоення ясен.
    Недостатки:
    Присмак олії чайного дерева може комусь не сподобається.
  • Ольга Л***

Все супер

Достоинства:
    Без фтору
  • Ірина Ф***

• Сычёва Е***

Одне слово- « Бомба»!
    Краще важко знайти.

Достоинства:
    !
    Недостатки:
    Ціна …
  • Вероніка Б***

ДОСТОЙНИЙ

Достоинства:
    СПОДОБАЛОСЬ
    Недостатки:
    -------------
  • Ольга Д***

Люблю усі ці засоби!

• Іван А***

Чудовий ополіскувач

Достоинства:
    Зменшує запальний процес ясен
  • Ruslana g***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Ставлю 5 зірок але змініть будь-ласка кришку щоб вона не протікала або зробіть нормальний дозатор

Достоинства:
    Прибирає запалення, надає свіжість
    Недостатки:
    Ємність була не рівна, але не страшно. Дужееее НЕ ЗРУЧНИЙ ДОЗАТОР-КРИШКА, постійно тече, вся бутилка в цьому ополіскувачі(((( Смак не дуже але вже звикла та здається нормальним
  • Передерий Р***

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Користуюсь 5 днів і відчула дискомфорт з зубами. Почала читати відгуки , багато нарікань на відсутність дозатора і упаковки. Тобто виходить , що це вже не оригинал. І наслідки використання непередбачувані, як от у мене.
    Тому прошу продавця Розетку надати дозвільні документи та Сертифікат відповідності, щоб підтвердити оригинал товару.
    Дякую.

Достоинства:
    Бренд
    Недостатки:
    Підробка бренду .
    • Ирина К***

Користуюсь багато часу. Мені підходить разом з такою пастою. Дійсно, теж останні флакони йшли вже без мірної ємкості. З нею набагато зручніше. Спробую написати на офіційний сайт з запитом

• Ирина К***

Так, дійсно, телефонувала на офіційний сайт, мені відповіли, що вони змінили дизайн і упаковка зроблена з екологічно чистої речовини і щоб людина не залишала свою слину на дозаторі - вони його прибрали. Офіційна відповідь.

• Світлана

Дякую , Ірино, за Ваш комментарий, але чекаю відповіді від продавця - Розетки і надання Сертифіката відповідності на цю партію.

• Володимир

• Валентин Б***

Хороший ,убирает воспаленность

• Лариса Ш***

Задоволена

Достоинства:
    Протизапальна дія
    Недостатки:
    Не виявила
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

За порадою стоматолога користуюсь у парі з зубною пастою. Ополіскувач додаю 1-1,5 ковпачка у іригатор, результат стану зубів, ясен та ротової порожнини 10 з 10, хоча для мене тригерний смак та запах (дитячі ангіни та бронхіти і оті всі полоскачки з евкаліптом та чайним деревом)

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Купувала коли напухли всі десна . Цей ополіскувач мене врятував ! Я в захваті.

• Зоя

Найкращий ополіскувач

• Рита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Купувала врерше.Ополіскувачі сподобався. Приємний на смак

Достоинства:
    Концентрований, вистачить надовго
  • Юрій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Користувався до цього і лістерином, і oral-b. На yutube в огляді зубних електричних щіток oral-b io, одна жіночка ( з блогерів ) порекомендувала Tebodot. Вирішив спробувати. Хороший ополіскувачі,після використання немає відчуття спраги , як після тих які раніше використовував, Правда смак чайного дерева, щось не дуже мені особисто подобається, можливо просто ще не звик. Подяка розетці за приємну ціну ( дешевше придбав чим у нас продається в магазині) і швидку доставку

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Самий дієвий ополіскувач для мене.Купую ще гєль Тебодонт .В парі дуже добре працюють.

Достоинства:
    Добре знімає запалення,приємний смак.
  • Олена Л***

Ополіскувач мені сподобався.
    Приємно на смак, відчувається олія чайного дерева. Якість хороша. Подих свіжий.

Достоинства:
    Натуральні компоненти
    Недостатки:
    Немає мірного ковпака.
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Цей ополіскувач самий кращий на сьогоднішній день! Вперше спробувала за рекомендацією стоматолога. Дякую розетка за швидку доставку

Достоинства:
    Найкращий засіб
  • Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Спробувавши ополіскувач вперше, я залишилася приємно здивованою! Його свіжий смак та ефективність дії перевершили мої очікування. Впевнена, що цей продукт стане необхідністю у моєму щоденному ритуалі гігієни ротової порожнини!

Достоинства:
    Все супер
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Відкрили ополіскувач і під кришкою пиляка і грязь.

Достоинства:
    Ужасно

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

Добрий день,

Наша компанія відвантажує товар в ідеальному стані, тому Ваше питання краще адресувати компанії Розетка.

• Андрій Б***

Ок

• Роксолана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Мій улюблений ополіскувач! Замовила і на наступний день отримала , все супер ! Буду і надалі замовляти на розеткі

Достоинства:
    Акційна ціна і якісний товар
  • Мила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Ополаскиватель очень понравился. Второй раз заказали - пришла упаковка грязная, помятая. Отказались. Хочется купить за эту стоимость товар в нормальном виде

• Альбина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Пришла , стала в очередь , товар уже стоял на прилавке, оплатила. Взяла бутылку ополаскивателя в руки и обнаружила что сорвана резьба и флакон уже был открыт, герметичность нарушена.Показала это продавцу, но он ответил , что я уже оплатила и поэтому возврат не примет.

Достоинства:
    Непонятно, кто , когда и с какой целью вскрыл флакон.Пользоваться естественно не буду.
    Недостатки:
    Непонятно когда и кем и с какой целью вскрыт флакон и что теперь внутри.

Дякую за ваш відгук.

Також рекомендуємо перевіряти герметичність всіх пломб при отриманні товару.

• Сетлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Цей ополіскувач купувала за рекомендацією свого стоматолога. Також бачила його раніше в аптеках Швейцарії.

Я залишилася цілком задоволена покупкою. Подобається його явно виражена антибактеріальна дія, за рахунок оптимального % олії чайного дерева. Після використання залишається відчуття свіжості у ротовій порожнині. Також покращився стан ясен.

Щодо упаковки. З моєю все ідеально. Подобається що є також пломба/захист від відкриття. Рекомендую!

Достоинства:
    Все супер
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Доброго дня. Коли я почав замовляти в минулому році цей товар на Розетці то все було в оригінальних коробках. А останні 3 рази не було коробки це перше, а по друге, що це за стан товару взагалі? Мене це обурює і я чекаю на відповідь.

У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

Дякую за ваш відгук.

Наша компанія Свісс Трейд є ексклюзивним представником в Україні компанії Dr. Wild & Co. AG, Швейцарія. Про що Ви можете переконатись на сайті Др. Вілд. Тому Ви можете бути абсолютно впевнені, що одержуєте оригінальну продукцію від шановного швейцарського виробника Др. Вілд (завод компанії виробляє продукцію догляду за порожниною рота з 1932 року і досі управляється сім'єю Вілд). Продукція компанії Dr. WILD для догляду за порожниною рота є лідируючою в Швейцарії (номер 1 з продажу у швейцарських аптечних мережах), високоякісною, високоефективною (на підставі останніх клінічних досліджень) та безпечною.

Упаковка ополіскувачів TEBODONT була покращена. Раніше це була 400мл. Упаковка, а тепер 500 мл. PET упаковка, із захистом від відкриття. Це дозволило відмовитися від вторинної картонної упаковки, що скорочує вуглецевий слід приблизно на 8.8 тон щорічно.

Крім покращення упаковки, інших змін немає. Ви все також отримуєте, високоякісний та високоефективний (на підставі клінічних досліджень) ополіскувач для ротової порожнини, який зроблений у Швейцарії.

Щодо слідів транспортування на упаковці. Наша компанія відвантажує товар в ідеальному стані, тому це питання краще адресувати компанії Розетка. Ми зі свого боку також переговоримо з компанією Розетка, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.