Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о IP-камера Dreame NAVO Care 1 InCam 4MP (2K) White

Оценка пользователей 4.3/5
  • Марія Д***

Приємно здивувала якість відео за таку ціну. Камера чітко фіксує фігури та реагує на підозрілі звуки. Повідомлення приходять без затримок. Дуже корисна річ для дому

Достоинства:
    Має вбудовану сигналізацію
    Недостатки:
    Ще не стикався
  • Олег Р***

Для мене було важливо питання безпеки, і тут усе на рівні. Дані передаються захищено, є налаштування доступу. Можна спокійно користуватися без страху за приватність

Достоинства:
    Доволі проста в налаштуванні, навіть для новачків
    Недостатки:
    Відсутні
  • Тарас Я***

Дистанційний доступ працює стабільно та без затримок. Можу перевірити ситуацію вдома з будь-якого місця. Інтеграція з іншими розумними пристроями пройшла без проблем. Сміливо можу ставити цьому пристрою оцінку 10/10.

Достоинства:
    Поворот і нахил камери з оглядом на 360 градусів
    Недостатки:
    Хотілось би мати більше вибору в кольорах і дизайну
  • Роман

Мне не понравилась камера, все перечислю ниже

Одну из двух вернул

Достоинства:
    1. Не плохая картинка
    2. Приходят уведомления на телефон о движении
    3. Можно просматривать записи где обнаружилось движение (но нельзя перематывать)
    4. Ночью вроде все видно
    5. Упала с 2х метров, жива
    Недостатки:
    1. Плохая связь, задержка 2 сек
    2. Нет возможности перематывать видео, которое пишется на MicroSD
    3. Очень долгое скачивание обрезки видео по таймкоду
    4. Видео может зависать
    5. НЕЛЬЗЯ наблюдать на ПК
    • Представник бренду

Роман, вітаємо! Нам прикро, що у вас виникло негативне враження від товару.
      Dreame NAVO Care 1 InCam 4MP (2K) забезпечує чітке зображення з високою деталізацією та стабільною передачею навіть при слабкому освітленні завдяки інфрачервоному нічному режиму й автоматичній адаптації експозиції. Камера обертається по горизонталі на 360° і нахиляється до 95°, що дозволяє повністю контролювати простір без сліпих зон. Функція Privacy Tilt фізично закриває об’єктив, гарантуючи конфіденційність незалежно від мережі. Інтелектуальна система розпізнає рух і звук, відсіюючи зайві сповіщення, а вбудована сирена допомагає реагувати на підозрілі події. Bluetooth допомагає швидко знайти камеру, а підтримка Wi-Fi 2.4 ГГц і 5 ГГц відповідає за стабільний зв’язок. Зазначені особливості роблять дану модель однією з найкращих серед подібних пристроїв у такому ціновому діапазоні.
      Розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв, проте обов’язково врахуємо ваші зауваження для подальшого вдосконалення продукції та підвищення її якості.

З повагою, служба підтримки Dreame!

• Дмитрий Б***

В комнате часто меняется освещение, но камера с этим хорошо справляется. Картинка всегда сбалансированная и четкая. Не замечал резких переходов между режимами. Работает гораздо лучше, чем ожидал.

Достоинства:
    Оптимальное соотношение цена/качество
    Недостатки:
    Немного нужно уделить времени для 1й настройки
  • Артем К***

Камеру встановив у вітальні, і був приємно здивований кутом огляду. Видно всю кімнату без «сліпих зон», навіть не довелося нічого підлаштовувати. Зображення виглядає як панорама, що дуже зручно. Для контролю приміщення це ідеальний варіант

Достоинства:
    Камера компактна, не сильно впливає на інтер'єр
  • Тетяна М***
    Продавец: Rozetka

Якість камери топ,а от до додатку є питання. Замовила три камери і пожалкувала. Так як додаток перше не працює в постійному режимі для перегляду в реальному часі він блокується разом з телефоном. Тобто я не можу ввімкнути і дивитися за дитиною яка спить в реальному часі,або ж мені треба прибирати в налаштуванні телефону Автоблокування екрану заради того щоб використовувати цей додаток як відео няню. Шкода що я повелася на якість камер замість того щоб спробувати спочатку додаток. До цього в мене був інший додаток але він повністю виконував функції. Друге це відтворення вже знятого відео,воно просто не перегортається по часу,весь час повертається на 00:00 і це не лише в мене а і в чоловіка в додатку теж саме.

Достоинства:
    Гарна якість камери
    Недостатки:
    Додаток не допрацьований для нормального використання
    • Представник бренду

Тетяна, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Dreame NAVO Care 1 InCam 4MP (2K) забезпечує чітке зображення з високою деталізацією завдяки сучасній обробці сигналу та роздільній здатності 4MP. Інфрачервоне нічне бачення охоплює простір до 10 метрів, а динамічна експозиція зберігає баланс світла й тіні. Камера обертається на 360° по горизонталі та нахиляється до 95°, що дозволяє повністю контролювати приміщення без сліпих зон. Інтелектуальні алгоритми розпізнають рух і звук, відсіюючи зайві сповіщення та фокусуючись на важливих подіях. Підтримка Wi-Fi 2.4 і 5 ГГц забезпечує стабільне підключення, а Bluetooth спрощує первинне налаштування. Керування здійснюється через зручний додаток із швидким доступом до всіх функцій. Зазначені особливості роблять дану модель однією з найкращих серед подібних пристроїв у такому ціновому діапазоні.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу додатка, проте обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.

З повагою, служба підтримки Dreame!