Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Аккумуляторный моющий пылесос Mova K30 Mix (HMV24A)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Леся Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

хто ше має сумніви і вагання,щодо того чи потрібен такий акумуляторний пилесос,не вагайтесь підберіть собі(можливо цей чи іншого виробника),але це чудова річ....я використовую тільки його,як вологе прибирання,бо пил він чудово всмоктує і одразу миє,проходжусь навіть на килимах чи доріжках у кухні навіть вони стали чистіші...

Достоинства:
    довго тримає зарад,легко розбирати і збирата,маневрований
    Недостатки:
    з сухого прибирання на вологе треба переставляти акумулятор...не влазить під ліжка
  • Василь В***

Супер!

• Сойма Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Питання купили пилосос все ок працював до сьогодні добре задоволена тепер така проблема половина щітка на миючому пилососі не мокра суха все почистила все рівно суха що робити як рішити цю проблему
    Дякую буду чекати від вас відповіді

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
      Описана ситуація може свідчити про некоректне встановлення резервуара для чистої води, через що її подача до роликової щітки може бути порушена. Рекомендуємо переконатися, що ємність встановлена належним чином, а також очистити водяні канали й отвори подачі відповідно до інструкції. Після цього запустіть цикл самоочищення, щоб система рівномірно заповнила ролик водою.

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Поки не використовував, але виглядає надійно, комплектація хороша

Достоинства:
    Виглядає надійно, комплектація
    Недостатки:
    Поки не побачив
    • Світлана С***

Перевірте на миючому пилососі чи всі чотири клеми. Мені тричі приїхав з трьома, тому не заряджається.

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Нам дуже сподобався цей пилосос. Особливо можливість використовувати ручну насадку та миючу. Тримає заряд досить довго. Заряджається швидко. Функція очистки щітки працює добре. Підкажіть будь ласка якісний засіб для чистки килимів. Будемо вдячі.

Достоинства:
    Багато насадок та функцій.
    Недостатки:
    Поки що не знайшли.
      Rozetka AI

Доброго дня! Дякуємо за звернення.

Цей пилосос не чистить килими миючим засобом.
      Килими можна пилососити, а поли мити засобом, який йде в комплекті, або аналоги інших виробників.

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Саме ця модель має перевагу в тому, що є миючий блок і блок для сухого прибирання, блок управління один на дві насадки, але його швидко можна перекинути

Достоинства:
    Сухе і вологе прибирання, отримали два пилососа. прибирання без дротів, це мега зручно))
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Денис Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Поки що пилососив і мив підлогу лише кілька разів, але загалом покупкою задоволений. Незважаючи на те, що MOVA — це бюджетний суббренд Dreame, якість пластику та збірки приємно здивувала. Поки що ніщо не вказує на те, що акумулятор може випадати, як це показували в деяких відео.

Єдине, що не сподобалося, — миття пилового фільтра і його подальше сушіння займає досить багато часу.

Також незрозумілий момент в інструкції. У ній написано: «Щоб зменшити ризик ураження електричним струмом, не мийте циклонний блок водою». При цьому після прибирання саме в циклонному блоці накопичується пил і бруд. Незрозуміло, чому його не можна промивати водою, адже це було б найбільш логічним способом очищення.

P.S. Якщо у вас є собака чи кіт і ви одразу будете мити підлогу, періодично зупиняйте процес миття знімайте та очищайте за валиком. У мене шерсть забиває зубчики, які мають її зрізати, вони не справляються.

Достоинства:
    ціна, якість, комплектація!
    Недостатки:
    хотілось би ще підсвітку на основні щітки
  • Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже класний пилосос,використовую щоденно,бо вдома мала дитина
    Миття підлоги тепер не лякає!
    Я задоволена на всі 100

Достоинства:
    Самоочищення, гарна сила всмоктування
    Недостатки:
    В насадці для сухої чистки треба самостійно витягати волосся з щітки
  • Станіслав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

топопвий пилосос за свої гроші

Достоинства:
    компактний. зручний у користуванні
    Недостатки:
    за 3 місяці користування не виявлено.
  • Іван Г***

Класна і потрібна річ

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Довго обирали між звичайним миючим пилососом і таким трансформером, але K30 Mix у підсумку переміг завдяки своїй універсальності. Ламінат миє чудово. Після звичайної швабри різниця колосальна: бруд не розмазується по підлозі, а реально збирається. Особливо сподобалася функція самоочищення — ролик промивається гарячою водою, тому після прибирання його не потрібно окремо відмивати вручну, і він не залишається мокрим та брудним.Окремий плюс насадки для сухого прибирання. Зручно пропилососити меблі, плінтуси та важкодоступні місця. У керуванні пилосос простий, тягне сам, не надто важкий і досить маневрений. Для щоденного підтримання чистоти в квартирі саме те, що потрібно. Користуємося із задоволенням, рекомендую!

Достоинства:
    Універсальність, дуже добре миє, потужний, маневрений, самоочищення
    Недостатки:
    Іноді не вистачає люфта щітки з валіком на поворотах
  • Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Хороша річ в домі. Функціональна.

Достоинства:
    миє, дує, чистить,
    Недостатки:
    не знайшов...
  • Мальвіна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це просто чудовий пилосос, я в захватм

Достоинства:
    Легкий у використанні
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Шикарний пилосос по первах взагалі, зараз лише як вологий.

В комплекті є запаска для вологого прибирання, вистачить надовго.

Станція самоочищення засирається з часом в місці контакту щітки з пластиком, хоча як би пилосос втягує бруд в себе.

Пилосос по факту електрошвабра якій накинули функцію сухого прибирання. І ми повелись. Поясню чому:
    1. Для вологого прибирання ок, хоча по плямам на плитці іноді треба поялозити якщо застояна. Але то таке. Для сухоготне вистачає потужності і мізків. Типу пилючку з коротенького ковра зібрати ок, але шерсть тварин бере з натягом. Щілинна насадка чи щітки не здатні з першого разу нормально всосати розсипаний котячий корм.
    2. Комплектуючі. Запаски в комплекті тільки до вологих модулів: фільтр і щітка. До сухих модулів нема ні фільтру ні мочалки в ньому. Нічого. І саме паскудне в інтернеті його нема. Тільки вологі. Якщо хто знайде чи розетка має такі в асортименті хоча б не у себе а на маркет плейсі то киньте лінком в коммент.
    3. Програмні косяки. При спробі чистити коври з довгим ворсом швабра в сухому режимі часто випадає в помилку "в мене щось застрягло". Тобто щось більше ніж доріжку з коротким ворсом більше пів сантиметра дуже не бажано чистити.

Крім того слабкий акамулятор. Прибираю квартиру 40 квадратів з 3 ковриками. Акумулятора хватає впритик щоб прибрати і провести самоочищення. Якщо трішки затягнути то треба чекати поки швабра зарядиться щоб вона самоочистилася.

Достоинства:
    Вологе прибирання. Комплектація
    Недостатки:
    Сухий модуль одноразова іграшка. Деталі вище
      Представник бренду

Андрій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      MOVA K30 Mix насамперед створений для ефективного вологого прибирання з одночасним збиранням сухого сміття. Модель оснащена акумулятором ємністю 2600 мАг, який забезпечує до 50 хвилин автономної роботи за оптимальних умов використання. Під час роботи в режимі максимальної потужності, очищення килимових покриттів або інтенсивного навантаження тривалість роботи може скорочуватися, що є типовою особливістю техніки цього класу. Ми розуміємо, що кожен користувач має власні очікування від функціональних можливостей і результатів прибирання, тому обов'язково врахуємо ваші зауваження під час подальшого вдосконалення нашої продукції.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Гарна якісь, чудово працює, та маленький пилосос в комплекті це моя повага, прибрати в машині тощо

• Катерина С***

Очень удобный в использовании

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Моя нова любов!! Користуюсь вже кілька місяців і не можу натішитися. Найбільший плюс що він пилососить і одразу миє підлогу!!! У використанні простий і функціональний. Відмиває навіть застарілі плями. Єдине, шерсть тварини і волосся інколи забувається за валік і очищати потрібно в ручну.

Достоинства:
    Працює на акумуляторі, миє, працює не голосно
    Недостатки:
    Забивається волосся
  • Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Користуюсь декілька місяців, дуже класний , ще не разу не підводив , зручно мити і сам файно сушитися! Зарядка тримає добре трикімнатна маленька квартира але вистачає на все. Змінні насадки це зручно

• Вікторія Л***

Дуже сподобався, користуємось щодня

Достоинства:
    Багато насадок
  • Ірина Б***

покупкою в загальному задоволені

Достоинства:
    непогано тягне сміття, гарно справляється з несильним забрудненням при митті
    Недостатки:
    акумулятора не вистарчає на прибирання всієї квартири в 50 м.кв
  • Юрій І***

Якісний, хороший пилосос

• Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Всіх вітаю! Не пилосос, а скарб. Дуже якісно миє підлогу, про швабру геть забули.

Достоинства:
    Якісно миє, функція сушки і самоочищення.
    Недостатки:
    Займає багато місця.
  • Ковальчук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Переваг пилососа, на жаль, оцінити не можу, бо від часу отримання пилососа мені доводиться спілкуватися лише з працівниками Rozetka та сервісним центром. Під час першого використання міні турбо-щітки для текстилю з щітки пішом дим і запахло горілим, пилосос видав помилку та поїхав на діагностику. Через два тижні отримала пилосос після діагностики та ремонту, а міні турбо-щітка досі несправна, не димить,але і не працює, як слід, а це означає знову сервісна діагностика, на яку ви відправляєте увесь пилосос, повну комплектацію і чекаєте від 2 тижнів до місяця. І це точно не те, на що ви розраховуєте під час купівлі пилососа. Моя Вам порада робити фото чи відео, коли Ви розпаковуєте пилосос, тому що запакувати його назад у коробку - це завдання із зірочкою. Я б дуже хотіла оцінити переваги пилососа, але наразі ні пилососа, ні коштів за пилосос, лише тягання коробки на сервіс та з сервісу.

Представник бренду

Ольга, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
      У разі, якщо вам надійшов товар з дефектом, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейдіть до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.
      Наша компанія також із задоволенням вам допоможе. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Ваш зверення зафіксовано за номером 1666302.

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Випробувала всі насадки. Шерсть кота збирає добре з меблів. Економія часу на прибирання і миття підлоги.

• Михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Мрії здійснюються, не потрібно спочатку замітати щоб помити підлогу. Все виглядає дуже складно, але на ділі інтуїтивно просто. Сам себе миє (з невеликою допомогою), розмовляє, поради дає, українською не говорить, але є англійська, дякую що не китайська.)
    Акумулятора вистачає на 45 хв, але на ньому спокійно можна помити ванну, туалет, кухню, коридор і ще й на звичайний пилосос вистачить по кімнатам. Зарядка не така довга як пишуть, десь 3 години.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не розмовляє українською
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Виконує свої функції на відмінно, не пожалкував що придбав

Достоинства:
    Добре миє і пилососить, відносно легко обслуговується
  • Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже класний пилосос. Тягне добре, миє чисто і якісно. Повністю задоволена покупкою

Достоинства:
    Сила всмоктування, миє чисто і без розводів
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Добре пилососить і миє підлогу одночасно, значно економить час. Дуже сподобалася функція самоочищення та сушіння валика — після прибирання майже не потрібно нічого мити вручну. Маневрений, зручний у використанні, заряду вистачає на 1 прибирання квартири, хотілося б щоб залишався запас так як заряджається досить довго. Також з мінусів — пластик легко дряпається, а індикатор батареї хотілося б бачити у відсотках. Загалом чудовий варіант для щоденного прибирання.

Достоинства:
    Все в одному, що дуже зручно
    Недостатки:
    Батарея не дуже довго тримає
  • Микола Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Ефективний помічник в прибиранні, користуємось регулярно, використовуємо всі насадки, якістю прибирання задоволені, як сухого так і вологого

Достоинства:
    Простий в користуванні і обслуговуванні
    Недостатки:
    Кріплення основного блоку того що з акумулятором і двигуном, трохи ненадійне бували випадки, що від'єднувався прямо в процесі прибирання, потрібно постійно перевіряти, що він надійно зафіксувався
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це супер покупка. Вистачає заряду на -100кв.м. з цим пилососом моя донька полюбила прибирати.

Достоинства:
    Економія часу для прибирання.
  • Олег Ф***

бомба

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Просто неймовірна річ, після користування 3 х місячного, я можу впевнено сказати, що це найкраща покупка 2026.
    Квартира 65 кв забирає зарядного пристрою лише 1 поділку, залишається 2 поділки.
    Рекомендую купуйте і не пошкодуєте

Достоинства:
    Неймовірні
    Недостатки:
    Відсутні
  • Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Доволі непогано виглядає, добротно зібраний. Багато насадок. Потужний та тихий.

Достоинства:
    Потужний, тихий
    Недостатки:
    Можливо вбудовані акумулятори
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Повної зарядки вистачає на одне повноцінне сухе прибирання (всі килими, підлога, м'які меблі) або якісне вологе прибирання двокімнатної квартири. Сушка щітки дійсно гучна, проте не гучніше, ніж саме прибирання, а отже ці декілька хвилин шуму не призводять до дискомфорту. Не протікає, керування зручне і зрозуміле.

Достоинства:
    Опис та характеристика відповідає дійсності. Ціна
  • Людмила Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Чудовий пилосос. Працює добре. Дуже задоволена покупкою!

Достоинства:
    Не шумний, бездротовий, пилососить і миє одночасно.
    Недостатки:
    Немає української мови.
  • Ілля А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже задоволені покупкою! Пилосос чудово прибирає та якісно миє підлогу. Зручний у використанні, економить час і залишає ідеальну чистоту