- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це не скло, а плотна плівка. Приклеїлось гарно, екран фітнес браслету захищає.
- Достоинства:
- З поставленою задачою захисту справляється
- Недостатки:
- Це не скло
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почну з того що купував двічі.
Перша сподобалась бо не дивлячись на те що я декілька разів її відклеював все одно приклеїлась та ще і з часом зникли всі пухирькі. Також якщо задівав десь то з'являлись пухирькі, а потім знов зникали. Мене це влаштовувало. Фінал першої стало те що під неї насипались крихти від гипсокартону. Мій провтик.
Замовив другу. Від неї дуже тяжко відклеювалась монтажна плівка, залишився пухирь який не зникав, а потім задів за молнію кишені куртки і вона злетіла.
Буду шукати щось краще та буду радий порадам.- Достоинства:
- Інколи зникають повітряні пухирці з часом.
- Недостатки:
- Відлетіла через три дні користування.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. На 3-й день отлетело
- Недостатки:
- Плохая клеевая основа
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не довго прослужило, бо неякісний клейна захисному склі
- Достоинства:
- Прикріпилось без проблем, хоча була маленька бульбашка
- Недостатки:
- Відлетіло непомітно через декілька днів, бо почало відклеюватись
Представник постачальникаДоброго дня, Тарас! Дякуємо за відгук. Приносимо вибачення, можливо потрапив до Вас заводський брак. Зверніться будь ласка до сервісного центру Розетки для вирішення даного питання
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пытаюсь выгнать пару пузырьков)
- Достоинства:
- Хорошее стекло. Есть набор аксессуаров для поклейки.
Представник постачальникаСпасибо за отзыв, Сергей! Мы рады, что Вы остались довольны покупкой. У нас всегда самый большой ассортимент чехлов и защитных стекол для смартфонов, смарт часов, планшетов. Надеемся и в дальнейшем, Вы останетесь довольны товарами нашего производства!
- Сергій С***
В итоге через 2.5 недели отпало(
- Новик В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло адекватное, хоть и волнистое, но приклеилось ок.
Два дня выгонял пузырёк, который появлялся пару раз, но потом таки его выгнал.- Достоинства:
- Стекло
- Недостатки:
- Дорогое и качество так себе
Представник постачальникаСпасибо за отзыв! Мы рады, что Вы остались довольны покупкой. У нас всегда самый большой ассортимент чехлов и защитных стекол для смартфонов. Надеемся и в дальнейшем, Вы останетесь довольны товарами нашего производства!