- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
погано клеїться, ні чоловік не зміг наклеїти, ні в салоні. до країв не пристає, тільки до екрану
- Достоинства:
- дешеве
- Недостатки:
- яка ціна, така і плівка
- Андрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пленка вроде хорошего качества но что не получилось
- VladОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахливо! За фотограцією скло прозоре, але мені прийшло ЖОВТЕ. Думаю ладно хоча б спробую, але поки я його клеїв воно поцарапалось просто від нігтів. Також не наклеюється нормально на края годинника. Не рекомендую! (У мене Apple Watch serious 7 45 mm)
- Достоинства:
- Нічого
- Недостатки:
- Все
- Станислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клеил в первый раз пленку,после поклейки появились позырьки но к утру следующего дня они пропали,это связанно с нагревом экрана.
- Достоинства:
- Качество!
- Недостатки:
- нет их
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисного покриття для смартфонів, смарт-годинників та планшетів. Сподіваємося і надалі, Ви залишитеся задоволені товарами нашого виробництва!
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крайне недоволен результатом!
Очистил поверхность до идеала, см фото
После поклейки остались клеевые разводы, которые невозможно оттереть, похоже они на нижней части.
Пускай фото скажем само за себя. Теперь часы как грязные.- Достоинства:
- Недостатки:
- Крайне сложно клеить изза изогнутости дисплея и плотной пленки. Вообще не стоит своих денег.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При поклейке, следует обратить внимание, что бульбашки почти неизбежны, но они быстро исчезают в течении суток. Разглаживать можно, но чтобы не повредить.
- Достоинства:
- Легко клеится, затягивается
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисного скла для смартфонів, смарт-годинників та планшетів. Сподіваємося і надалі, Ви залишитеся задоволені товарами нашого виробництва!
- РусланПродавец: Rozetka
Розчарувала плівка.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Серветка - практично суха. Розмір плівки більший заявленого продавцем, тому на годиннику по всьому периметру звисала і відразу ж відклеїлась.