Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Браслет Drobak Milanese Loop для Apple Watch Series 10 / 11 46mm / Ultra 2 / Ultra 3 Gold (898934)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 130-230

Хороший ремінець за свою ціну

Недостатки:
    Не знайдено

Вітаємо, Александр! Дякуємо, за високу оцінку якості, товарів нашого бренду! Ми раді, що продукція нашого виробництва, виправдала Ваші сподівання! Приємного користування! З повагою, команда Drobak!

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Размер ремешка: 130-230

Стильний і зручний браслет для Apple Watch. Добре виглядає на руці, магніт тримає надійно, а міланське плетіння комфортне навіть при довгому носінні. Метал якісний, браслет легко регулюється під зап’ястя та додає годиннику більш преміального вигляду.

Достоинства:
    Стильний, зручний і легкий браслет із надійним магнітним кріпленням, який додає Apple Watch преміального вигляду.
    Недостатки:
    не виявив

Вітаємо, Юрій! Дякуємо, за високу оцінку якості, товарів нашого бренду! Ми раді, що продукція нашого виробництва, виправдала Ваші сподівання! Приємного користування! З повагою, команда Drobak!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Размер ремешка: 130-230

Дуже приємний на дотик і вигляд. Головне для мене - досить великий розмір і можна носити вільно без стискання запястка. Рекомендую обирати сріблястий колір, не видно подряпин, нефарбований і т.д.

Достоинства:
    Матеріал, магнітна застібка, розмір.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 130-230

Браслет дуже зручний, але дууууже легко царапається, браслет коротше дужки на годиннику на якій він закріплений, виглядає не як металічний через матову фарбу без жодних металічних бліків на світлі

Достоинства:
    Зручний, легко одягати
    Недостатки:
    Виглядає як резиновий через матову фарбу, легко царапається, люфтить на кріпленні