- назар ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Підійшло як рідне)
Не знаю як захищатиме, але поки все добре. - Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальное стекло, по размеру, тач в порядке,нравится. Рекомендую к покупке. Как будет носится, покажет время.
- Достоинства:
- Стекло по размеру, тач в порядке
- Недостатки:
- Не нашли
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Непогане захисне скло, розмір на екран ідеальний.
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Скло - супер, поклеїлось з першого разу, без звичних проблем з повітрям чи погано приклеєними боками. Гарний набір, адекватна тканева серветка, що не лишає пилу, в подарунок ще наклейка на задню панель. Приємно здивована
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Коштує більше 175грн)
- Алексей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличное стекло за такую цену
- Достоинства:
- Скользит
- Недостатки:
- Пока нету
- Александр С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Как в названии слово iphone, так сразу и цена с плюсом
- Достоинства:
- Подходит по всем параметрам
- Недостатки:
- цена
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Секло супер
Представник постачальникаВітаємо, Олексій! Дякуємо за високу оцінку товарів нашого бренду! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі. У нас представлений великий асортимент захисного покриття та аксесуарів для смартфонів, смарт-годинників та блоків живлення для ноутбуків.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальное стекло
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальное стекло, по скидочной цене можно брать и не думать
- Достоинства:
- Нормальное качество стекла
- Недостатки:
- пока не обнаружены
- Костянтин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
стекло среднего качества
- Достоинства:
- легкое в поклейке
- Недостатки:
- пошел скол от небольшого прикосновения с ключами
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Як захист від царапин годиться, але не витримує навіть легких механічних впливів. Скло потріскало в доволі вільній кишені від контакту з ключами.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабкий захист від ударів і механічного впливу
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Забрав сьогодні це скло з точки видачі в м. Київ вул. Мілютенко 19. Скло при купівлі не перевіряв відразу оплатив і пішов додому. Прийшовши додому відкрив і був шокований скло було тріснуте в лівому верхньому куті тріщина майже через все скло по діагоналі. Скільки разів купував скло таке бачу вперше . Скло в коробці ніяк не захищене лише тонннька паперова коробочка! Я вимагаю від Розетка повернути мої кошти або ж поміняти це скло на нове!!!
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Продали уже тріснуте скло!!!
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не рекомендую,скло трiснуло при установцi,коли легенько розгладжував повiтря пластиковою карткою.Якiсть жахлива!!!
- Достоинства:
- Нiяких
- Недостатки:
- Погана якiсть скла!!!