Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Защитная пленка для смартфона Apple iPhone 11 Drobak Hydrogel (464656)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Оксана

Відповідає заявленим параметрам.

Вітаємо, Оксана! Дякуємо, за високу оцінку якості, товарів нашого бренду! Ми раді, що продукція нашого виробництва, виправдала Ваші сподівання! Будемо раді співпрацювати і надалі! З повагою, команда Drobak!

• Альона Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный

Чудова плівка, легко клеіться. Всі пузирки, якщо такі є, самостійно сходять за добу. Перший раз клеїла рік тому, то не прочитала інструкцію і назбирала пилу і ворсинок. Сьогодні нарешті замінила на нову, все приклеїлося з першого разу, жодного пилу чи пузирка. Плівка не є товста, екран чудово реагує на доторки. За той рік тільки подряпини дрібні на ній з'явилися ‍️

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный

Пленка ужасная, вообще не то, что заявлено производителем. Это далеко не гидрогель, следы от пальцев остаются на ней, на 11 айфоне края вообще не приклеиваются. Полный отстой, хочу возврат средств!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Вся пленка
  • Андрей М***

Наклеил сам без проблем

Достоинства:
    Не "мутнеет" от долгого использования
    Недостатки:
    Не вижу

Спасибо за отзыв! Мы рады, что Вы остались довольны покупкой. У нас всегда самый большой ассортимент чехлов и защитных стекол для смартфонов. Надеемся и в дальнейшем, Вы останетесь довольны товарами нашего производства!