Отзывы покупателей о Аккумуляторная батарея Duracell | 12V 12Ah | F2 | AGM мультигель (DR12-12)

Оценка пользователей 4.54/5
  • Люда Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Купували для аварійного освітлення, чудово справляється. Намагаємось не допускати повної розрядки, так краще для батареї і простіше відновлювати заряд. Бренд надійний, нам все подобається.

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Добре, що купила цей акумулятор, зараз він дуже доречний. Використовую в безперебійнику. Працює нормально.

• Лариса Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Хороший акумулятор , герметичний, акуратний, працює стабільно, безпечно використовувати в приміщенні. Вибирали більшої потужності, щоб на відключення світла вистачало з запасом. Підлаштовуємося під графіки, заряду вистачає. Використовуємо в безперебійнику.

• Данило Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Батарея добротна, зроблена якісно, але для того щоб вона довше робила, не треба розряджати її до нуля, бо тоді довго прийдеться заряджати, а з нашими відключеннями це проблематично, тож я після кожної експлуатації ставлю її на зарядку. Поки все гаразд.

• Леся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Батарею купили для насоса системи обігріву . Котел газовий, але без циркуляційного насоса весь будинок погано обігрівається в морози. При відключеннях підключаємо насос до акумулятора і все добре прогрівається. Заряду батареї вистачає. Поки що все працює нормально

Недостатки:
    Поки нічого не помітили
  • Кирил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Ёмкость хорошая, мне для моих нужд хватает.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Купив на початку січня для аварійного освітлення. Підключав до нього світлодіодну стрічку 25 Вт. Перші пару тижнів вистачало на 5-6 годин яскравого освітлення. Зараз не вистачає на 1 годину..((( Заряджав правильним зарядним пристроєм...

Достоинства:
    Акумулятор добротно зроблений
    Недостатки:
    Не працює на заявлені характеристики..

Олег, доброго дня!

Дякуємо Вам за вибір Duracell!

При навантаженні 25W акумулятор 12V 12Ah працює в режимі регулярного глибокого розряду. AGM-батареї призначені переважно для буферного режиму (рідкісні відключення з повним відновленням заряду), а не для щоденного циклічного використання.
      Якщо акумулятор часто розряджається майже до нуля та не має можливості повністю зарядитися протягом 8-12 годин, ємність може зменшуватися досить швидко.

Якщо ви використовуєте правильний зарядний пристрій і маєте можливість зарядити АКБ протягом 8-12 годин, але проблема зберігається — рекомендуємо звернутися для діагностики до служби підтримки, щоб перевірити стан батареї. Ми з радістю вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо батарею на нову.

• Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Батарея чудова, своїх грошей коштує.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Батарея робоча, все норм.

• Андрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Гарний та якісний за таку ціну.

• Борис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Вполне себе хорошая батарея. Для бесперебойника самое то, ёмкость достаточно большая. Сделан аккуратно.

• Ед
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Про цю батарею можу тільки хороше сказати. Купляли її півроку назад і ніяких нарікань за цей час немає.

• В'ячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Якість топ. Вивозить все що мені треба. Працює стабільно. Беріть, не пошкодуєте.

• Василій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Покупали батарею Duracell, бо впевнені в якості бренду. Не помилились. Батарея служить вірою і правдою вже тривалий час.

• Михаил В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Батарея хорошая. Работает стабильно. Доволен. Рекомендую!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Акккамулятор топ! Рекомендую! Гарна якість в усіх аспектах однозначно!

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Купив для джерела безперебійного живлення, працює стабільно, навіть коли перенавантажую , класно розробили, що немає необхідності обслуговувати, можу рекомендувати)

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Тримає заряд довго, навіть при інтенсивному використанні
    Я використовую її для резервного живлення в системі охорони будинку, і вона вже не раз рятувала, коли вимикали електрику

• Опришко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Він досить компактний та неважкий, тому зручно встановлювати у вузьких місцях, конструкція в нього така, що він може забезпечити надійність навіть при високих або низьких температурах, обслуговування у нього мінімальне, додавання електроліту не потребує

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Довго не наважувався написати відгук, перевіряв і не хотів видавати негатив. Але, батарея справно працювала декілька тижнів в
    UPS Power Ware у якості живлення роутера. Без проблем вистачало на довгі періоди, бо роутер потребує лише 15 ват.
    Пізніше батарея почала грітись і швидко «втрачати заряд», термін роботи роутера катастрофічно знизився. Зараз час роботи після повного заряду не перебільшує 10 хвилин.
    Не можу радити даний товар.

Достоинства:
    Швидко доставили
    Недостатки:
    Заряд втрачає швидше ніж доставили.

Дмитре, вітаємо!

Дякуємо Вам за вибір Duracell!

Причиною нагрівання АКБ може слугувати перевищення допустимої норми напруги заряджання. Для більш детальної діагностики, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінемо батарею на нову.

• Борис А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Придбав акумулятор для використання в системі резервного живлення, і він мене приємно здивував своєю якістю та надійністю.
    Батарея виглядає дуже міцно і якісно зроблена. Корпус витримує удари і не пошкоджується, що є великою перевагою для використання у різних умовах.
    Акумулятор забезпечує заявлені 12Ah, що дозволяє моїй системі працювати значно довше без перезарядки. Це особливо важливо для ситуації в нашій країні.
    Акумулятор є герметичним.
    Я не пошкодував, що витратив на нього кошти, тому що краще один раз інвестувати в якісний продукт, ніж постійно витрачати гроші на дешевші аналоги.

• Данил З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Встановили акумулятор в домі, підключили, нам вистачає. Акумулятор не випускає шкідливих речовин, тому можете спокійно встановлювати в жилих приміщеннях.

• Артем Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Підключив удома все працює, прийшов свіжого року. Бренду довіряю і купую.

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Напишу коротко і ясно: повністю відповідає характеристикам, прийшла заряджена, дата виробництва ок, я встановив все працює. п.с. користуюсь вже пів року, вирішив що вже можна написати відгук. Точно заслуговує 5*

• Іван З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Купував для безперебійника APC Smart - UPC SC 620. Батарея свіжа 2023 року, напруга 12.88 V. Купляв для іншого безперебійника батарею цього виробника 12V 9Ah, працює десь більше року все прекрасно. Хороша якість, цей бренд як завжди на висоті! Прийнятна ціна! Поки що, все працює, я задоволений.

Достоинства:
    відповідає за'явленим параметрам, свіжа
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 12

Треба попереджати що акумулятору вже більше року

Недостатки:
    Дата виготовлення 07.2022. Без упаковки та документації , вигляд товару що використовувався.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Вова

Вибачаюсь, але це ж внутрішний технічний елемент, вони всі без пакування поставляються…

• Александр К***

Для такої батареї рік зберігання, це норм

• Володимир М***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 12

З двух одна батарея втратила ємність.

Володимире, доброго дня!

Дякуємо Вам за вибір Duracell!

На акумуляторні батареї Duracell, придбані в офіційних партнерів в Україні, розповсюджується розширена офіційна гарантія 1 РІК. Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
      Тому, для детальної діагностики, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо АКБ на нову.