Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Аккумуляторная батарея Duracell | 12V 9Ah | F1 | AGM мультигель (DR9-12)

Оценка пользователей 4.38/5
  • Женя П***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Подкупил бренд, взял себе для питания сигнализации. Пришла быстро, хорошо упакована, все целое. Батарея 22 года. Вес, емкость, вольтаж соответствуют заявленным. Покупкой полностью доволен

Достоинства:
    бренд, маленькое внутреннее сопротивление
  • Денис Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Прийшов новий, заряджений, клеми F1. Для розрядки підключив телевізор LG 32"" на APC Back-UPS BK500I. Пропрацював реально 2 год 16 хв.

• Вадим И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Сегодня забрал, и уже установил две штуки в ИПБ, все отлично. Дата изготовления 08.09.2023г. оба. И с ними заказал такие же два штуки по 7Аh, то пришли оба 2021г, пришлось отказаться.

Достоинства:
    Дата изготовления 08.09.2023г.
    Недостатки:
    Не выявлены
    • Вадим И***

Только что протестировал сколько держат эти батаре на Powercom IMPERIAL-1500AP по такой нагрузкой (играл несколько боев в танки + FIFA + .ne,):
      1) 37 ВТ - Монитор Монитор 27" Asus Designo MX279H
      2) 750 ВТ - Блок питания Chieftec CTG-750C
      3) 128 ВТ - Колонки Edifier R2700
      ИТОГО: 1 час 15 минут!
      Берите, никого не слушайте, отличные акумы!

• Тарас Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Купив я цей акумулятор Дюрасел 12 вольт 9 ампер для дачі. Бо в нас там, як світло виключать, то хоч сірники шукай. Стояв старий акум у великому прожекторі, вже ледве світив, а той новий поставив, і тепер як на стадіоні.

Дюрасел, видно, не підводить. Заряд тримає довго, заряджається швидко. Вже три місяці користуюсь, хоч би що, ні не гріється, ні не здувся. Навіть зимою в сараї стояв, і нічого з ним не сталося.

Єдине, важкуватий трохи, але воно і добре походу, значить, не порожній усередині. Поставив його в коробку з ручкою, і ношу як павербанк по-селянськи.

Якщо коротко, то штука добротна. Не шкода грошей, бо видно, що зроблено як слід. Дюрасел своє ім’я тримає, не то що ті безіменні, що через місяць помирають........

• Лев
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Брав для комп'ютера. Оригінальний акб тримав біля 20хв прослужив 3 роки, потім я купив оригінал на заміну який тримав 15хв і за два роки вже тримав лише 1хв. Цей тримає 43хв, надіюсь довго прослужить

Достоинства:
    Якісний акб
  • Аделина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Duracell ніколи не підводить, працює на відмінно (часто мав проблеми з акумуляторами інших виробників, тому знаю про що кажу).

• Влада К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Цей акумулятор чудово підійшов до мого безперебійника. Працює при перепадах напруги. Сподіваюся, прослужить довго.

• Саша Р***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Повелся на бренд, взял для старенького APC Back-UPS cs 500. Стал четко, заряжен на 100%. Скорее всего, емкость соответствует заявленной. Надеюсь, прослужит долго без проблем.

Достоинства:
    работает, цена
    • Вікторія

расскажите пожалуйста как проверить зарядку ?

• Саша Р***

Я нагрузочной вилкой проверял. При подключении показала 12,68

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Повністю задоволений покупкою. Якість хороша.

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

встановив в APC 1100, чудово працює, оригінальні акуми АРС йдуть 7 ампер годин а ці 9, тому тримає комп при 200 вт навантажені 30 хв,

Достоинства:
    леально класний акум
    Недостатки:
    не помітив
  • Тимофій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Вибрав цей акумулятор , керуючись його характеристиками та відгуками друзів, які вже користувались таким акумулятором. Для ДБЖ цілком підходяща модель. Прийшов у хорошому стані. Візуально корпус і клеми в ідеальному стані. Підключив, працює нормально . Про довговічність можна буде сказати через тривалий час користування. На сьогодні мене цілком задовольняє, герметичний, без запаху, свою функцію виконує.

• Василь Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

В мене жодного разу не було претензій до продукції Duracell. Будь то маленькі батарейки, павербанк чи акумулятор . Тож не став придумувати велосипед і в ДБЖ взяв Duracell- нормальний акумулятор. Хтось скаже- недешевий, а я скажу- по адекватній ціні. Він себе окупає, бо розрахований на довгострокове використання. Зате я не переживаю, що він через місяць "здохне".

• Євгеній Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Придбав для УПС, не встиг зарядити як вже світло вимкнули). Батарея відпрацювала як треба.Поки все працює без проблем.(місяць в єксплуатації)

Достоинства:
    Відома фірма
    Недостатки:
    Пройшло замало часу, поки не виявив
  • Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Хотів би доповнити свій попередній відгук "Купив цей акумулятор брату на електровелосипед. Він навіть взимку з ним не розлучається. Брат зацінив, якісний. Абсолютно герметичний. Відповідає технічним характеристикам . Нормально працює і при мінусах, якраз погода відповідна для випробувань при низьких температурах", бо тупанув, та одразу не згадав про, як на мене, немаловажні фактори.
    Звернули увагу, окрім того, що батарея свіжа(зроблена декілька місяців тому), ще й виготовлена у В'єтнамі. Давно такого не зустрічав, зазвичай звик, що все китайське. Тому гадаю, що має бути ще живучіше. Вдогонку ще додаю фото, для підтвердження.

• Генадій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Мені прийшла свіжесенька батарея 2023 року. Якістю задоволений. Сервісом розетки задоволений.

• Влада К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Батарея працює прекрасно і без проблем під'єднується до APC UPS. Скоріш за все візьму ще як запасну одну.

• Олег С***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Легко встановлюється. Я подивився відео на Youtube і сам замінив батарею у безперебійнику. Прийшла заряджена, встановив і з тих пір працює. Відмінна якість.

• Владислав Л***

Батарея супер, ДБЖ з ним тримає роутер до 6 годин

Достоинства:
    Якість
  • Гущин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Нормальная батарея, особенно если покупать ее по акции. Это дешевле чем покупать по 500 грн и менять каждые пол года - год.
    Брал на замену 12 вольтовой на 7 ампер. На 9 ампер получше.
    Как самому заменить есть в видеоролике. Не чего сложного нет.

Достоинства:
    Хорошая батарея которая прослужит долго.
    Недостатки:
    Батарея 2024 года и 10ого месяца. (хотелось бы посвежее)
    • Павло

я купував просту, прослужила 3 роки цілодобового використання.
      Чи прослужить ця, вдвічі дорожча 6років під питанням.
      Але треба пробувати. Тому наступну беру цю.

• Покупець О***

Здається, на відео відбувається заміна акумуляторів з клемами F2 на акумулятори з Duracell клемами F1. Це небажано у будь-якому разі, а при викристанні у ДБЖ неприпустимо.

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Приїхали як і було заявлено точно в строк. Вставив в безперебійник, клеми не довелося зажимати, хоча там в мене наче ф2 були, але сіли як рідні, уже не знаю чому, може і на кроун ф1 були. Почалась зарядка, не можу глянути скількі там заряду є, взяв відразу два. по даті 11.2023 рік, наче ж свіжі. Заряджаються вже дві години, цікаво на скількі заряджені були. Подивимось як будуть працювати.

Достоинства:
    Поки не знаю
    Недостатки:
    Не маэ
  • Владислав Л***

Батарея супер, стала в UPS як рідна, два роутера працюють до 12год

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    Трохи задорого
  • Стрикаль Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Брав, бо стара батарея в ДБЖ померла в найнепотрібніший момент, коли світло зникло посеред роботи. Після цієї сітуейшн вирішив не економити й взяти щось норм, щоб один раз поставити й не паритися більше.

Підключив без проблем, усе стало як рідненьке. Перше тоді відключення перевірило її одразу - роутер, ноут через ДБЖ і навіть настільна лампа протримались значно довше, ніж очікувалось.

Ще підмітив, що вона стабільна, техніка не пищить, ДБЖ не сходить з розуму, як це було зі старим акумом. Не гріється, нічим не воняє, стоїть собі тихо під столом і робить свою роботу.

Із плюсів, то після повернення електрики досить швидко заряджається.

Коротше, це не та покупка, яка викликає вау емоції, але саме така, яку починаєш реально цінувати, коли сидиш зі світлом і інтернетом, а у сусідів уже все вимкнулося )))

Достоинства:
    Виглядає акуратно, добре тримає
    Недостатки:
    ніт
  • Алекс В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Акумулятор виглядає якісно, корпус міцний, клеми зроблені акуратно.

Встановив його в свій ДБЖ без проблем і після першої зарядки працює стабільно, напругу тримає добре.
    Коли виключають світло, він підтримує роботу мого ПК ще десь півгодини для коректного завершення роботи.
    На більший час не розраховую, щоб акамулятора надовше вистачило.

Для тих, хто цікавиться, скажу, що кращого ви не знайдете. Чим купляти якийсь дешевий ноунейм, краще трохи доплатити і купити якісну батарею з гарантією.

• Малюков Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Прийшов сюди за другою батареєю. і побачив негативні відгуки, шо у людей він проробив по півтора чи два роки і вони невдоволені. Так у нього гарантія всього один рік! Це ж значить, що він і розрахований на термін роботи два чи трохи більше років. Я розумію, коли місяць попрацював і сдох, а то два роки! Це ж добре! Тим більше в наших умовах, коли світло дають на пару годин і він просто не встигає нормально зарядитись.

Мій працює трохи більше року, я намагаюсь заряджати його повністю по можливості.

Проблем зі зменшенням часу роботи не має.

Тож скажу одне - інструкцій ніхто не відміняв і якщо їх дотримуватись, то батарея прослужить довго і добре.

Опираючись на свій досвід Рекомендую.

• Андрій Б***

Користуюсь цією АКБ декілька місяців. Все добре

• Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Взяв цей акумулятор як більш ємну заміну старому, і різниця відчувається відразу. Потужний, довговічний, заряджається швидко. Працює тихо, стабільно, без сюрпризів. Маю повну впевненість, що прослужить не один рік. Дуже задоволений.

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Герметична , працює без запаху. Компактна. Заряд тримає відповідно. Якісна.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Служить півроку, все чудово. Характеристикам відповідає. Задоволений покупкою, батарея якісна.

• Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

В ДБЖ APC Back-UPS RS 1100VA (BX1100CI-RS) і PowerWalker VI 1500 CSW підійшли і тепер працюють, як нові.

• Віталий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Встановив в ДБЖ Eaton,поки працює. Гарно упаковані. Швидко доставили. Опис не відповідає факту. Фото відповідає а опис ні

Достоинства:
    Натяк на якість , гарно упаковано
    Недостатки:
    Опис
    • Давід Ш***

А що саме в описі не сходиться? Бо хочу замовити, так цікаво знати

• Іван Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Хороший акум. Компактний, герметичний, працює без запаху. Додаткового обслуговування не потребує. Напруга та ємність відповідають задекларованим показникам. Мене все влаштовує.

Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Якісний акумулятор. Взяв таких два. Один працює вже більше року, другий трохи менше – обидва триматься добре.

Достоинства:
    якісний, місткість відповідає заявленій
    Недостатки:
    не виявив
  • Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Купив цей акумулятор брату не електровелосипед. Він навіть взимку з ним не розлучається. Брат зацінив, якісний. Абсолютно герметичний. Відповідає технічним характеристикам . Нормально працює і при мінусах, якраз погода відповідна для випробувань при низьких температурах.

Достоинства:
    Герметичний, добре тримає заряд.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Встановив цю батарею в сигналізацію для резервного живлення. Працює стабільно, напругу тримає, перебоїв із живленням немає. Заряджається автоматично від системи, тому особливо не стежу за рівнем заряду. Загалом хороший акумулятор, головне – не допускати повного розряду, щоб довше служив)

• Александр Т***

Важка, легко тримає навантаження 20А

Достоинства:
    Ціна якість
    • Алексей

Это она из магазина 12в была?

• Алексей

А, судя по току, нет :)

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Забрал аккумулятор, есть несущественные потертости но это нормально, так как идет оно без упаковки и на работу не влияет. Год стоит 2022, подключил все работает по заявленным параметрам.