- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм. Добре зволожує, без сторонііх запахів. Претензій ні у мене, ні у дружини до товару нема)
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже близько 2 тижнів - хоч і сильно зволожує, проте кожен раз швидко сохне.
Якщо звичайний секс, то це не сильно відчувається, але якщо рукою, то сохне десь за 2 хвилини.
Ще є питання з приводу самої пляшки, бо перевертаєш, а воно не хоче литись, а якщо взбовтнути, то виллється забагато - дуже рідко виходить взяти саме потрібну кількість гелю.
Користувався й іншими лубрикантами (всі від Durex), але з такими проблемами стикаюсь вперше.- Достоинства:
- Гарно зволожує
- Недостатки:
- Дуже швидко сохне
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість, немає сторонніх запахів і смаку. Чудовий варіант.
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер)))
- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не советую брать сохнет за 2-3мин после первого использования выкинул в мусорку
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель хороший, нарікань нема. Але, надіслали гель без упакування загорнений у прозору плівку. Тому хто хвилюється за анонімність, то тут її немає
- Достоинства:
- Недостатки:
- Упакування
Представник брендуНаталія, дякуємо за ваш відгук і за вибір продукції Durex! Користуйтеся із задоволенням!
З повагою, команда Durex.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуОлександр, дякуємо за ваш відгук і за вибір продукції Durex! Користуйтеся із задоволенням!
З повагою, команда Durex.
- ВіталінаПродавец: Rozetka
Чудово зволожує, без запаху, не липкий, дуже зручний у використанні
- Достоинства:
- Максимально природній
- Алена Б***Продавец: Rozetka
Мій перший досвід використання, і супер влучне попадання! Дуже класно зволожує, економний у використанні) Я в захваті, хлопець тим паче
- Достоинства:
- Чудово зволожує, економний у використанні