- AI аналіз відгуків86 відгуків: позитивний 66%, нейтральний 13%, негативний 21%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Круті презервативи! Тонкі, міцні, без запаху.
З гелем взагалі топ, рекомендую!
Durex як завжди найкращі!- Достоинства:
- Тонкі, міцні, без запаху
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3
не налазять, в кого обхват більше 12см не беріть
- Достоинства:
- класні
- Недостатки:
- не самі класні
- Костянтин Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Ідеальні .)
- Ніна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Суперские! Рекомендую!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Вони на стільки смердять що це якись треш!!! Будьте певні, настрій вони вам точно підпортять. Не вже не можна щось з цим зробити.
- Достоинства:
- Відчуття
- Недостатки:
- Смердять нестерпно!
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Все добре
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Добрі
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Спасибо качество хорошее и быстро доставили
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
За рік за призначенням так і не використав, зате роздавав дівчатам. Але напевно це мій косяк. Може в зал треба більше ходити чи стиль змінити.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Гарні! Вишукані презервативи!
- Достоинства:
- Ціла купа!
- Недостатки:
- Не виявив.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Улюблені презервативи
Дуже довіряю, ніяких недоліків не помітила
Пишуть про запах, молочницю - перевірте, можливо, вам потрібні безлатексні презервативи - Оля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Смердить жахливо!
Для експерименту користувалась ними два рази у різний проміжок часу, і двічі молочниця!
Після інших такого нема.
Не рекомендую, дівчата!- Достоинства:
- Недостатки:
- Смердить, не ясісний, викликає захворювання
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Якість підтверджена роками!!!
- Достоинства:
- Якісні, надійні
- Валентин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Доброго дня презервативи в цілому нормальні (тільки як на пошті забрав відкривали посилку все було видно
- Недостатки:
- Не виявив
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
- Ясень К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
багато років такими користуюсь, завжди без проблем. але зараз теж мушу визнати, що в останніх пачках з'явився сильний запах гуми
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Якість чудова!
Неприємний запах- Достоинства:
- Недостатки:
- Неприємний запах
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Презервативи топові, тонкі і відчуття дуже в них круті, ще й по гарній ціні на розетці.
Купував такі самі маленьку упаковку щоб спробувати та дуже сподобались, тепер замовив велику бо так вигідніше і надалі буду тільки їх купувати.
Додатково отримав гель у подарунок по акції.- Достоинства:
- Презервативи тонкі , якісні, не тиснуть, без запаху, все супер. Крута ціна на розетці гель у подарунок.
- Юрій Т***
Який термін придатності смазки
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3
Взяв на пробу і не прогадав. В цих презервативах відчуття набагато кращі, майже як без презерватива з гелем так взагалі. Буду далі саме ці купувати.
- Достоинства:
- Тонкі, міцні, без запаху, якісні. Ціна на розетці топ, швидка
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Найчастіше обираємо саме ці, тонкі, те що треба.
Читала коментарі інших про запах - дивно, запах дуже норм, ці що в новій упаковці пахнуть навіть набагато приємніше- Достоинства:
- тонкі, з ними класні відчуття
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
- Достоинства:
- Тонкі
- Недостатки:
- Не виявили
- КорольОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Только мне кажется, что у них поменялся запах? Был нейтральный, а стал рещкий и неприятный((
- Достоинства:
- Качество ок
- Недостатки:
- Что-то случилось с запахом(
- Микола К***
Я думав одному мені смердять)
- Михаил
Такі як і були, купую їх постійно
- Алекс
Ви напевно не пробували презервативи, які смердять. Купіть по акції щось на розетці за 80 грн 12 Шт і вам розкриється палітра почуттів. Не забудете ніколи, гарантую на власному досвіді. Тому нічого крім Еліт вже не тестую.
Вони абсолютно нормально пахнуть, як і були раніше.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Надійні та класні презервативи, завжди беру
Експериментували з дешевшими, рвався кожен другий - Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Взяла Еліт на тест, і дуже задоволена) Дюрекс як завжди - the best)
Тонкі, при цьому надійні і міцні)
Річ яка має завжди бути з собою у дівчини) І в такому гарному дизайні, чудово будуть наповнювати жіночу сумочку)- Достоинства:
- Дуже багато лубриканту, тонкі і при цьому міцні
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Топ за свої гроші
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3
Хороші презервативи. Тонкі і багато змазки. Купувала вже в новому дизайні, особливої різниці в запаху не помітила
- Достоинства:
- Тонкі, нейтральний запах
- Грищенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3
Для мене Durex Elite робить секс кращим та захищеним, бо тоненькі та водночас надійні. А ще я так само відповідальна за себе, як і мій партнер, тому обираю лише перевірене самостійно, а саме Durex Elite!
- Достоинства:
- ціна та якість, модна червона упаковка
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Во первых такие товары, нужно паковать, а не выдавать в точке выдачи, при очереди клиентов, улыбнулись и люди в очереди и кассиры
Во вторых, никаких аукционных подарков в заказе не было!- Недостатки:
- Все
- Олександр Б***
Вам повинно бути всеодно. З чого посміхатись? В супермаркеті чи аптеці, теж посміхаються?
- Олег А***
Хика. Стесняшка
- Евгений Б***
Вам шо 15?
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Лайк, з усієї лінійки у цих найприємніша текстура, вони ніби "оксамитові"
- Достоинства:
- Текстура самого презерватива
- Недостатки:
- Не виявили
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Поганий товар. Вся змазка висохла( негативні відгуки підтвердились нажаль
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі, не рекомендую
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Презервативи жахливі, запах також жахливий. З пачки використав 4, 3 порвались, швидко. Упаковка відкривається дуже легко
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пакування, запах, рвуться.
Представник брендуКирило, нам дуже шкода, що даний продукт не виправдав Ваших очікувань! Рекомендуємо Вам звернути увагу на інші презервативи лінійки Durex. Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-03-38 або написати на пошту [email protected].
Наші фахівці нададуть необхідну консультацію і допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
З повагою, команда Durex.
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Відчуття задоволення !
- Достоинства:
Представник брендуЮрію, дякуємо за ваш відгук і за вибір продукції Durex! Користуйтеся із задоволенням!
З повагою, команда Durex.
- Наташа Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Воняют хлоркой, все изменилось из дизайнои. НЕ СОВЕТУЮ
Представник брендуНаталя, нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з даною ситуацією! Для можливості індивідуального розгляду ситуації, що склалася, просимо вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-03-38 або електронною адресою [email protected]. Наші фахівці зареєструють звернення і нададуть консультацію для досягнення найкращого результату використання продукту. З повагою, команда Durex
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Саме з даними презервативами двічі виникла ситуація, що вони порвалися під час акту.
Один раз - випадковість, двічі - краще буду використовувати інший бренд. Який сенс хвилюватися кожного разу чи все добре.
Колись були гарними, а на разі не рекомендую- Достоинства:
- Тонкі, гарні відчуття.
- Недостатки:
- Рвуться
Представник брендуСергію, нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з даною ситуацією! Для можливості індивідуального розгляду ситуації, що склалася, просимо вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-03-38 або електронною адресою [email protected]. Наші фахівці зареєструють звернення і нададуть консультацію для досягнення найкращого результату використання продукту.
З повагою, команда Durex
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
До цього брав їх 2 роки, зараз же неможливо користуватись із-за поганого запаху, більше не візьму такі)
- Достоинства:
- Тонкі
- Недостатки:
- жахливий запах хлорки і арбуза
Представник брендуМаксиме, нам дуже шкода, що Ви зіштовхнулися з такою ситуацією! Наша компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається. Для того щоб більш детально розглянути ситуацію, що склалася, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів бренду Durex за телефоном або електронною адресою, що вказані на упаковці продукту.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Durex