- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довгий час не користувався після покупки, коли всеж необхідність з'явилась.... виявилось що не працює, відходить контакт (в залежності від тог як повернеш, підключається\відключається).
- Достоинства:
- Заявлені ТТХ
- Недостатки:
- Не працює
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Із MacBook Pro 16" 2019 працює ОК по всім портам, заряджається на повних 100 Вт також.
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
якщо ти монтажер і скидаєш 100гб відосів, цей товар не для тебе
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- повільний
- ХтосьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все круто, все працює. Макбук про 2017, hdmi і ethernet підхопив як рідний. Type-c заряджає, юсб-а і слоти для карт памʼяті не тестив, пле впевнений, що теж працюють
- Достоинства:
- Металевий корпус, повна сумісність з маком
- Недостатки:
- Коробочку можна було і «Побагатше»
- Катерина
Для підключення інтернету вам потрібен був мак адрес пристрою? Де ви його знайшли?
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний хаб, мені сподобався, брав для підживлення андроїд планшету під час роботи із клавіатурою, графічним планшетом, та мишкою. Сподобався фіксатор портів. Пам'ятайте, що порт USB-C тільки для живлення хабу, він ніякі данні не передає
- Достоинства:
- Підтримує підключені до нього додаткові хаби USB 3.0 у моєму випадку на 4и порти
- Недостатки:
- Не підходить для виводу зображення із Samsung Tab S6 lite, дивіться уважно, щоб був у дивайса Thunderbolt 3. Те що мій планшет може виводити зображення через USB-C для нього не аргумент.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, все добре!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Hdmi не будет работать , если ваше устройство не поддерживает тандерболт (Tunderbolt)! Этого нет в описании, этого нет в ответах на вопросы, а жаль. Магазин получает плохие отзывы, даже не разбираясь в чем причина.
При этом яблочные гаджеты будут передавать картинку "из коробки"- Достоинства:
- мабуть ціна
- Недостатки:
- опис товару
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував у першу чергу для користування гігабітним ethernet, бо в ноутбуці роз'єму немає. Але, на жаль, максимальна швидкість, яку я отримую 400-500 мбіт. Ще одна неприємність - не працює роз'єм type-c на хабі. Буду повертати
Все інше працює: usb-a, hdmi- Недостатки:
- Швидкість ethernet, непрацюючий роз'єм type-c
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували для телефону, щоб можна було в разі чого замінити ПК.
HDMI не запрацював ні для проєктору, ні для монітору, можливо треба які програми чи не знаю, для передачі сигналу, на жаль інструкція не додається.
Графічний планшет під'єднується, але сприймається інвертовано і якось розтягнуто в співвідношенні, тобто, наприклад текст, що пишеш, ніби як пишеться косо якщо навіть повернути планшет боком через інверсію сторін.
Можна записати гітару підключивши вихід usb з гітарного процесору, чи usb мікрофон, працює передача midi сигналу з midi клавіатури.
В цілому не погана річ- Достоинства:
- Стильний, приємний, розширює можливості телефону
- Недостатки:
- Не запрацював HDMI
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У моего все работает, без глюков.
Специально переключил Ethernet вместо вай фай.
Пока полет нормальный. Доволен. - ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює роз'єм Ethernet :(
Максмальна частота оновлення монітора через хаб падає до 72 Гц- Достоинства:
- Недостатки:
- несправний, низька частота 72Гц
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
HDMI порт не працює.
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- порт HDMI, відсутня інструкція використання
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий хаб
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував собі цю залізяку скоріше як надійний хаб USB 3.0, з гіговим портом RJ45. Тут особливо навіть описувати нічого. Ця річ - не якийсь там пластиковий ноунейм дєшман, то ж працює як швейцарський годинник, тобто на виході маєш рівно те, шо очікуєш.
Але коли я ним трохи покористувався, то виявив те, за що він мені дуже сподобався!
Для мене особисто стало відкриттям, що з’єднуючи цей хаб з телефоном через type-C та з якимось девайсом відображення через порт HDMI – фактично телефон перетворюється на джерело аудіо- та відеосигналу! Тобто з телефона на моніторі або через проектор можна дивитись фільми/кліпи, серфити в інеті через браузер в телефоні (краще через режим для ПК), да хоч зробити презентацію в PPT, тупо з телефона! Тобто ноут взагалі виявився непотрібний якщо наприклад їдеш кудись на перемовини.
Не знаю, може така технічна можливість давно існує, але для мене це стало неаби якою крутою новою фічею.- Достоинства:
- працює без збоїв, всі порти працюють, не гріється, гарний колір і приємний на дотик
- Недостатки:
- поки не знайшов
- Лариса Б***
Дуже дякую за такий відгук - допоміг мені зорієнтуватись..