- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, не треба ото лізти в системний блок та підключати (іноді "несправні") жорсткі диски аби перевірити їх.
А тепер історія про доставку:
Претензій до Розетці немає - вони відправили все чітко за оговорені терміни.
Оформив, замовляв доставку на адресу та не побачив, що обрав Meest. Приїхало на кур’єрський пункт видачі дуже швидко. Добу товар пролежав на пункті. Вранці я зателефонував до компанії та мене запевнили, що товар буде доставлений в цей день. Як ви догадалися - ніякої доставки не було. А вже ввечорі вони просто перенесли доставку на ще один день. Не користуйтеся Meest - це найгірша доставка, з якою я стикався. Оформив возврат, так вони ще майже тиждень надсилали Розетці їх товар. Розетка гроші повернула (дякую). Переоформив Новою Поштою - все прийшло вчасно й за розкладом.- Недостатки:
- не співпрацюйте з Міст
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Що за замовив чекаю доставки, а замовлення скасовано!!!
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені іноді треба підключати 4ТБ диск - архів (SATA). Працює з прийнятною швидкістю. До того ж в другий слот одночасно підключив старий диск IDE. Всі безпекові налаштування до дисків працюють, як і прямому підключені до материнки. Док станцію встановив на полиці, при відключеному стані - накриваю серветкою від пилу. Тобто поки що ( 2 неділі) все працює як я і чекав. Тому покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Те що шукав - виконує
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Олександр
Для IDE підключення 40 pin а роз'ємі?
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер атоматически подтянулся драйаер на семерку ,перенос данных иде диска по юсб 3.0 120 гигов около часа что очень очень хорошо доволен
- Достоинства:
- Скорость финкционал цена
- Недостатки:
- Необнаружил
- игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
встановлена програма не хоче працювати з системою- потребує запуску від лиця адміністратора, але такий запуск нічого не дає.... в чому саме дефект покищо не знаю система сімка на ноуті.
- Достоинства:
- не знаю чи є
- Недостатки:
- туго вставляється диск IDE
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко, зручно. Працюе гарно, рекомендую.
- Достоинства:
- Все згідно опису, є можливість працювати зі старими HD.
- Широков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після інсталяції драйверу, все запрацювало просто чудово. Дякую
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, я задоволений. Дякую вам.