Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Сетевой фильтр-удлинитель Dyxon 6+5 USB-A + USB-C (PD) Power switch 3 м White (DXN-3M-MFP-65PD-W)

Оценка пользователей 4.38/5
  • Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Як на мене, то це самий оптимальний мережевий фільтр подовжувач

• Дмитро К***

чому?

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за корисний та позитивний та відгук.
      Для нас дуже важлива ваша думка, та щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.

• Сергій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Користуюсь подовжувачем близько двух тижнів. Підключав одразу всі розетки плюс додатково телефон через юзб зарядку. Все справно працювало справно. Телефон заряджається трішки повільніше ніж через блочок. Добре що довжина три метри. Не приходиться переключати подовжувач А можна просто розтягнути.

Достоинства:
    Кількість роз'ємів. Довжина
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Микита А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

У експлуатації позитивні емоції. Сподобалась універсальність - і розетки та зарядні роз'єми.

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Нарешті я маю залишкову кількість розеток і УСБ портів для зарядки

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Дизайн незвичайний, гарний, провід товстий, якісний.На цей мережевий фільтр звернула увагу через дизайн та входи під USB, Type-C

• Сергій

Можете підказати яка ширина та довжина фільтра, будь ласка?

Ш 10.2х Г 3.8х В 22.8см

• Дмитро Р***

Нарешті знайшов мережевий фільтр подовжувач з кабелем 3 м

• Сергій

Можете підказати яка ширина та довжина фільтра, будь ласка

Ш 10.2х Г 3.8х В 22.8см

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Працює, все добре. Можно одночасно все заряджати, коли є світло.

Достоинства:
    Можна підключити багато різних гаджетів
    Недостатки:
    Не побачила
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Все хоть з Китаю але пластик не воняє, все працює

Достоинства:
    Якість
  • Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Нещодавно придбав цей чудовий пристрій і вражений практичністю та якістю. Заряджаю смартфон, планшет і ноутбук одночасно — без затримок та перегрівів. Захист від перенапруги та невеликий дизайн роблять його ідеальним для офісу чи дома. Продумано до дрібниць: індикатор роботи, вимикач на всі розетки, довгий кабель — все працює бездоганно.

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Зручний , чудово підходить під інтер'єр. USB це плюс.

• Анатолій Н***

Працює без нарікань. Зручно що є порти USB

• Анатолій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Мегазручний девайс. Всі роз'єми працюють чудово

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Зроблений з якісних матеріалів та комплектуючих

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Бачу тільки переваги, шість розеток плюс додаткові юсб порти, мідний 3-метровий кабель

• Лебідь Н***

Чудовий

Достоинства:
    Поки справляється з усією напругою
    Недостатки:
    Поки не бачу
    • Олександр К***

Якщо не секрет, яка приблизна максимально сумарна потужність приладів була?

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Вдала конструкція, дворядне розміщення розеток, додаткові юсб та кабель довжиною 3 метра

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Використовуючи такий прилад я продовжую термін служби моїх електроприладів.

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Користуюсь вже тривалий час, пристроєм в принципі задоволений

• Олексій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Гарний сучасний дизайн. Багато функцій. Зручний в користуванні.

• Руслан Ш***

Стильный дизийн, функциональный.

• Микола О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Відмінний мережевий фільтр. Якісні матеріали, зручне заряджання usb. Зручний розмір.
    Рекомендую до покупки.

• Тетяна Р***

Дякую . Все сподобалось фільтр працюємо

Достоинства:
    3 м довжина
  • НАТАЛІЯ М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Раніше користувалась вузьким в один ряд, зараз відчутно зручніше, бо вилки або адаптери бувають широкими, то цей подовжував вирішим всі мої проблеми - коли одночасно я вмикаю, тостер, роутер, заряджаю телефон та ноутбук.

Достоинства:
    Можна одночасно увімкнути багато техніки (з урахуванням використання напруги), щоб нічого не заважало одне одному.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Покращена версія звичайного подовжувача із захистом та з USB-портами додатковими.

• Борис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Відмінне рішення для техніки з великим споживанням електроенергії, якість супер

• Михайло К***

Быстрая доставка

Достоинства:
    Товар пришел в идеальном состоянии
  • Ірина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Працює майже два роки, я дуже задоволена

Достоинства:
    Надійно працює
  • Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

По рекомендації продавця віддав в ремонт через точку видачі Розетка, там де і забирав товар. Ремонт зайняв приблизно місяць, причину виходу з ладу приладу так ніхто і не повідомив (можливо це вже не так важливо, адже все вже працює). Зараз всі розетки на фільтрі- подовжувачі працюють. Дякую продавцю за швидку реакцію і надання інструкцій для вирішення проблеми.

Окрема подяка працівникам точки видачі Розетка, які швидко прийняли повернення товару на ремонт та під час отримання після ремонту перевірили мережевий фільтр на працездатність.

Достоинства:
    Багато розеток
    Недостатки:
    Вийшли з ладу декілька розеток, але вже відремонтували.
  • Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Все працює, але є момент. Коли підʼєднаю юсб входи то починається запах палений. Тому без цих входів поки працює

Достоинства:
    Наче все добре працює)
    Недостатки:
    Запах, якщо підключити у юсб входи

Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Придбав 1 грудня 2025, і сьогодні всі USB порти перестали працювати. Решта звичайних розеток працюють, поки що.

Достоинства:
    Недостатки:
    USB порти зарядки вийшли з ладу через 16 днів.

"Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!"

• Кель
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3

Вкратце удлинитель проработал меньше двух месяцев, сгорел и поплавилась проводка, повезло очень что дома кто-то был а так страшно представить что могло бы случиться, не ожидал такого от удлинителя за почти 1000 гривен, не советую никому брать подобную шляпу, ещё и гарантию дают на 6 месяцев походу не просто так.

Достоинства:
    Их нету
    Недостатки:
    Одной сплошной недолік
  • Єгор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Отримав мережевий фільтр і виявилось що працюють тільки розетки з лівої сторони. Правий ряд - не працює

Недостатки:
    Розетки працюють тільки з лівої сторони, з правої - ні

Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Просимо вас звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Купила 5 серпня цього року, а вчора виделка буквально РОЗПЛАВИЛАСЯ у розетці, а шнур почав плавитись. Спочатку почула ледь вловимий запах, а потім доторкнулася до виделки, а вона гаряча і розплавлена настільки, що не змогла витягнути її з розетки.

Причому подовжувач вмикала на кілька годин в день, навіть не щодня. І тільки, поки була присутня вдома.

Перший раз за все життя з таким стикаюсь. Тепер буду визивати електрика, щоб демонтувати блок розеток у стіні із розплавленою виделкою.

Будь-ласка, будьте обережні. Мені страшно уявити, якби вночі, поки всі вдома спали, виделка розплавилася і загорілася б.

Достоинства:
    Наче адекватна ціна, а натомість - ризик і небезпека
    Недостатки:
    Все написано вище. Виделка розплавилася при користуванні.

Доброго дня, шановний покупець!
      Так ситуація можлива в єдиному випадку, якщо значно перевищити допустиме навантаження, яке зазначене в характеристиках.

• Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3

Не вартує своїх грошей. За два місяці 2 розетки не працює. При включенні в розетку деяких приборів іскрить. Товар не якісний, хоча забрендований. Не рекомендую.

Достоинства:
    Ніяких звичайний фільтр з купою розеток деякі з яких вже не працюють.
    Недостатки:
    Неякісний товар