- Таміла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
хорошая цена за качественный товар,удобен
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Все сподобалось. Розетки розташовані зручно, вилки не заважають одна одній. Додаткові USB порти це великий плюс.
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Довелося повернути. Купляла для того, щоб кожного разу не висмикувати гірлянду, а просто натискати кнопку для окремої розетки. Але от якраз для гірлянди не підійшло, бо мабуть все ж таки лишається якась мінімальна напруга та гірлянда все одно працювала, тьмяно, але ж працювала. Повернення пройшло без проблем.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Gute Qualität. Ich habe es getestet. Ich empfehle es.
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Отличный удлинитель ! Нам все подошло !
- Достоинства:
- У каждой розетки свое включение ,это удобно!
- Недостатки:
- Николай Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Через тиждень після початку експлуатації перестали працювати USB розетки. Підключення 2 роутерів
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Хороший подовжувач. Зручний. Працює справно.
- Достоинства:
- Кнопки вкл-викл на кожну резетку, юсб-порти
- ОбамаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
пропрацював вже два роки
зручно що три кнопки є- Достоинства:
- якісний
- Недостатки:
- нема
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Подовжувач сподобався. Коли багато Пристрою гріється помірно. Рекомендую
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Цей товар не про якість
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Вова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Работает
- Олексій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Товар якісний, доставлений швидко. Мене повністю влаштовує.
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Все працює
- Достоинства:
- Колір
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Після покупки 2 години працювало нормально, потім почало вибивати, розібрав половина кабелів не припаяні до плати
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Не припаяні контакти до плати
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Понравился. Претензий к фильтру-удлинителю нет.
- Достоинства:
- Фильтр-удлинитель мне понравился. Удобный, практичный. От USB-портов заряжаются телефон, планшеты, фотоаппараты, очень удобно, что розетки имеют свою кнопку отключения с сигнализацией.
- Недостатки:
- Ещё не нашёл
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Додаткові юсб порти мене часто рятують.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Завдяки наявності кнопок стало набагато зручніше користуватися фільтром-подовжувачем.
- Егор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Маючи кнопки на кожну розетку, можна скоротити споживання енергії, відключаючи живлення пристроїв, коли вони не використовуються.
- Андрей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Пайка контактів погана, я так навіть на момент знайомства з паяльником не дозволяв собі працювати, буду паяти сам
- Достоинства:
- Гарний набір розеток
- Недостатки:
- Пайка контактів
Представник постачальникаДоброго дня, Андрей Явтухов!
Всі процеси виробництва, в тому числі і пайка, відповідають стандартам, та виконуються автоматичним обладнанням у виключно заводських умовах!
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Пропрацювала з 23.02.2024 до сьогодні. Щойно заіскрило, ледь пожежі не наробило, і сплавилася вилка. Навантаження було як зазвичай- обігрівач на мінімум, ноутбук і настільна лампа.
- Достоинства:
- Робила
- Недостатки:
- Недовго робила
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Максимальне допустиме навантаженн 2500Вт, що зазаначено в характеристиках.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!- Ирина
Судя по фото проблемы в вашей розетке. И заискрило видимо именно там от некачественного контакта.
- Александр
Документальные подтверждения того, что проводку и электрику у вас делал двоечник((( На фото стопроцентное чистосердечное признание в аварийном и пожароопасном состоянии электрических приборов у вас в квартире((
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Начебто звичайний подовжувач, але на багато технологічніший пристрій
- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Користуюся сам та раджу іншим дану модель
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Вибрав за порадою фахівця
- Євген Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Тест пройшов успішно
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Залікова модель
- Борис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Я свої вибором моделі задоволений
- Анатолій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Вважаю час звичайних подовжувачів вичерпався, якщо хочеш захищати свої девайси
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Якісний пристрій, корпус з вогнестійкого пластику та з мідним кабелем великого перерізу
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Поміж великого вибору сучасних мережевих фільтрів я своїм задоволений
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Це вже замовив другий мережевий фільтр цього бренду, тому що сподобалося, як працює перший.
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Повністю влаштовує.
- Достоинства:
- Можливість вмикати/вимикати кожну окрему розетку.
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Для моїх потреб, мережевий фільтр, підійшов ідеально
- Ігор Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Начебто невеликий, але одночасно може заряджати до восьми девайсів
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Замовила цю модель по рекомендації спеціаліста
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Сучасний за дизайном, робочий та ефективний мережевий фільтр подовжувач
Непоганий варіант, якщо вдома маленькі діти, є індивідуальний вимикач кожної розетки.