- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Якість нормальна.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Гарний варіант за свою ціну. Є все необхідне .
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Дуже зручний подовжувач.
- Іліє-чіприян Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Працює але з нюансами. Під час роботи чути писк дросселей. Мабуть повʼязана з роботою USB портів.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Писк дросселей
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Звук видає вбудований трансформатор, він може посилюватись без навантаження, та майже зникати з увімкненими в фільтр пристроями, це є нормою роботи мережевого фільтру.
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Підходить як для дому так і для офісу. Універсальний варіант.
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Розетки без защиты. Зарядное дешёвого образца. Итог цена завышена
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все изделие
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Всі характеристики, відповідають заявленим.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Сподовайся
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Шикарна річ.
- Мстислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Чудово працює і дуже круто допомогло організувати простір на робочому столі. Жодних глюків чи проблем не було за більш ніж пів року користування.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, зручність користування, ціна
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Працює як треба, не пищить, не гуде, кнопки працюють.
- Достоинства:
- Працює як треба
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Використовую вже понад півроку, чудово працює
- Недостатки:
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Отличный удлинитель, всё работает, хорошо упакован, стильный.
Буду заказывать ещё.
Розетка как всегда на высоте, спасибо.- Недостатки:
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
За 9 місяців проблем не було, в останній день 1 розетка зламалося не зрозуміло чому, індикатор світитися що працює і кнопка включена, але живлення з розетки немає, 4 інших розеток працюють далі нормально
- Достоинства:
- За 9 місяців пропрацював нормально
- Недостатки:
- Зламалося 1 розетка хоча кнопка включена, але живлення з 1 розетки немає
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Одна розетка сломалась!!!
- Достоинства:
- Удобно
- Недостатки:
- Плохое качество
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Залишаю відгук через рік використання. Спочатку все було добре, дуже подобається можливість вимикати кожну розетку окремо. Круто що є usb і не потрібно займати розетку щоб зарядити клавіатуру, мишку чи лампу... Але usb почали гидко пищати коли до них щось під'єднано. При такому писку неможливо працювати. А тепер я помітив писк самого подовжувача навіть коли все вимкнуто. Допомагає тільки фізичне вимкнення подовжувача з розетки. Але писк такий, що неможливо ні спати, ні працювати під нього. Від постійного шуму починає боліти голова. Краще обрати щось дорожче, а цю викинути...
- Достоинства:
- Кнопки на кожну розетку
- Недостатки:
- Писк
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Замовив, забрав, приніс додому, все підключив, працює. Виключив комп'ютер і натиснув на кнопку - комп'ютер знеструмлено й не треба видьоргувати його з розетки. Чи зарядка від телефону: замість того щоб доставати - просто натиснув на кнопку й блочок знеструмлено. Дуже зручно, коли на кожну розетку є кнопка.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не вияви
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Все зроблено якісно. Всі порти працюють. Якісний матеріал
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Как вам его теперь верить назад так чтоб не понести теперь опять расходы на пересылку и Т.Д или верните мне назад деньги !За НЕКАЧЕСТВЕННЫЙ ТОВАР ВАМИ ПРОДАННЫЙ !!
- Достоинства:
- То что отдельно можно включать 5ь розеток это+, а вот зарядка телефона только включил после получения из Новой Почты перестала заряжать через 10 минут после подключения к зарядке телефона !Это ОГРОМНЫЙ -!
- Недостатки:
- Зарядное устройство на самой газете вышло из строя после почти 10 минут работы !
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
З вашого відгуку, нажаль не можемо побачити в чому причина негативного відгуку.
Просимо вас, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Нормальний
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Више всех похвал!Класс!
- Достоинства:
- Есть все нужные выхода
- Недостатки:
- CatcatcatОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Якісний, практичний товар. Цілком задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Качество, цена, быстрая доставка.
- Недостатки:
- не виявив
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Замовив і не пожалів ,дуже гарна по якості і функціональний мережевий фільтр ,рекомендую до покупки і продавець скоро відправив товар
- Достоинства:
- Включення і виключення розеток не залежно один від одного
- Недостатки:
- Не помітив
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Швидко доставили та доволі якісно тож мені подобається, за той час що вона в мене мінусів не знайшов
- Достоинства:
- Швидка доставка та якість
- Недостатки:
- Поки що немає
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Дякуємо Вам, за корисний та позитивний та відгук.
Для нас дуже важлива ваша думка, та щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Як на мене, доволі якісний пристрій.
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Вимикач на кожну розетку є продуманим захистом від дітей.
- Егор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2
Фільт-подовжувач завдяки вимикачам на кожну розетку дозволяє легко вмикати та вимикати пристрої, не виймаючи їх з розетки.
Купував заради окремих кнопок на кожну розетку. Це реально дуже зручно. Бо доводиться користуватися компом, або ноутом. Або просто включити колонки і послухати музику. Це реальний плюс в даній моделі. І є ще один великий мінус - ЮСБ порти пищать, коли щось заряджають. У мене через них йде зарядка клавіатури-миші, лампи, годинник, іноді телефон чи павербанк. Дуже неприємно чути цей писк під час роботи. Іноді писк не припиняється навіть після відключення гаджетів. Доводиться виймати провода з самої розетки, що не дуже зручно. Без писку - це був би чудовий фільтр.
- Достоинства:
- Окрема кнопка на кожну розетку
- Недостатки:
- Писк
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Досить зручна річ якби усі розетки працювали. Інколи чутно якийсь писк коли заряджається пристрої через USP порти.
- Достоинства:
- Зручно вимикати прилади кнопкою
- Недостатки:
- Не працює один розетка
Зручний. Відповідає опису.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Отличная штука.
- Достоинства:
- Наличие тумблеров на каждую вилку, USB
- Недостатки:
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
хороша якість
- Тамара Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Нормальний мережевий фільтр за нормальну ціну. Шнур плотний добротний. Працює як і повинен, все чудово
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Гарний фільтр, добре зроблений, багато роз'ємів
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Розетка дякую за гарний товар. Все що хотів той і получив від цього подовжувача .
- Достоинства:
- Універсальний
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Читав минулі відгуки та не зрозумів що тут може не подобатись.Все працює як повинно .Матеріал якісний
Просто найкращий фільтр .
- Достоинства:
- Гарний фільтр, добре зроблений, багато роз'ємів