- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь кілька тижнів, різниця відчутна. Ноутбук охолоджується швидше, підставка міцна.
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щось там дує, майже не охолоджує
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После 3х месяцев использования, USB порты часто стали отходить. Нужно пошаманить что бы подключить и работала не только подсветка, а вентиляторы.
- Достоинства:
- охлаждает ноутбук, быстрая доставка
- Недостатки:
- USB шнур дешевый, порты дешевые, китайская сборка, не соотвествует цене
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тільки получив, одразу поставив на нього ноутбук. Дує гарно, охолоджує ноутбук на всі 100% Але вентилятори потріскують. Шум цей не подобається.
- Достоинства:
- Недостатки:
- С першого дня, почали дуже шумлять (потріскують) вентилятори на любій швидкості
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За ці кошти, гарна якість.
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре вже рік, за свою ціну - те шо треба
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трохи більше місяця після придбання, вентилятори почали важко розкручуватись, хоча загалом поки задоволений покупкою.
Запаху дешевого пластику не відчув, шуму теж не помічаю. Підставка для телефона не дуже зручна але я нею і не планував користуватись- Достоинства:
- Нормальний USB порт, різні режими підсвітки, відсутність шуму
- Недостатки:
- Працює з перебоями
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Яскрава підставка добре вписалася на моєму робочому столі
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скажу від себе, це розумна інвестиція для тих, хто проводить довгі години за ноутбуком
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніколи не думав, що з підставкою буде зручніше юзати ноут
- Галина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За допомоги сучасної підставки під ноутбук я змогла створити ідеальне робоче місце, де мені легко й комфортно працювати.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ефектом вражена, не розумію чого раніше не користувалася охолоджувальною підставкою
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для моєї роботи дуже доречний додатковий утримувач для смартфона
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук перегрівавмя до 90 град, а тепер максимум на потужних іграх 60, а в звичайному режимі 45
- Ілля О***
А який саме ноут?
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Дякуємо Вам, за корисний відгук.
- Овсяник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок. Гарна підставка, рівномірно охолоджує, є регулятор/вимикач обертів куллерів. Підсвітки регулюється/вимикається, і можна налаштувати висоту/кут підставки, так щоб не схилятись над столом, А працювати з екраном майже як з стаціонарним монітором, при моєму зрості 197см це дуже допомагає, так як на роботі нема підставки і в робочий ноут я заглядаю як лис в нірку)) підставка під телефон примітивна , і мені не особливо потрібна, але кому треба можна легко зняти .
- Достоинства:
- Гарна, складається, підсвітки , регулювання потужності вентиляторів
- Недостатки:
- Коли розкладена ,то на колінах не вийде працювати, по-перше від ваших рухів може скластись ,А по друге сильно хита ноут на висоті)але на колінах нема для чого її і розкладати, нема сенсу,А це не мінус
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Дякуємо Вам, за корисний відгук.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моєму гарячому ноуту не дуже допомоголо - температура знижується в крарщому випадку на 2-3 градуси в режимі спокою, під навантаженням не має ефекту взагалі.
наразі переважно виконує функцію підняти ноут надповерхнею столу дл крщого захоплення повітря в кулери- Достоинства:
- працює тихо, вимикається підсвітка
- Недостатки:
- не достатнє охолодження у моєму випадку
- Ігор
Скоріше за все у вас якісь трабли з системою охолодження.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
6 потужних вентиляторів по 60 мм вистачає, для значного зниження робочої температури будь якого ноут-бука до 15.6", якщо у вашому випадку не отримано ефекту, скоріш за все є порушення штатної системи охолодження самого нутбуку.
Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
- Овсяник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок працює, є кнопка зміни вимкнення підсвітки, регулятор вентиляторів, регулювання висоти, щоб не згинатись заглядаючи в монітор, А це великий . Підставка під телефон таке собі рішення)) але кому треба то можна ставити, заважає в іграх з звичайною мишкою, але вона зйомна так що не проблема. Дує непогано можна налаштувати потужність обдуву
- Достоинства:
- Регулювання висоти, обдуву та підсвітки
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подставка Крутая. Удобно что есть под телефон крепление. Также очень понравилось подсветка ну есть естественно охлаждения
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1. Підставка для телефона - телефон не тримається в ньому, зроблений з самого дешевого матеріалу
2. Вентилятори не потужні, а слабкі
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Dyxon Fix Cooling 8 Black, повністю відповідає заявленим характеристикам, всі функції протестовані та підтвердженні. Якщо підставка не має фізичних пошкоджень, тримач повинен тримати телефон практично будь якої діагоналі. Стосовно потужності вентиляторів, то їхньої потужності достатньо, для тримання клімату в ноутбуках до 15.6 дюймів.
- Володимирович Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добра підставка для ноутбука 13.3 дюйма
- Достоинства:
- Дуже добре охолоджую. Підставка для телефона.
- Недостатки:
- Велика
- Ріднік М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив - з додатковою знижкою, наступного дня отримав. Працює. Дуже тихо. Я навить подумав не робить, а ні, працює. Трохи дзинчить, коли на ній стоїть ноутбук – поклав по центру силіконову сантехнічну кільцеву прокладку – типу «п’ятої» ніжки ноутбука – стало зовсім тихо. Я задоволений на всі витрачені кошти.
- Достоинства:
- Тиха. Компактна. Підсвітка. Два порти.
- Недостатки:
- Немає.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна підсвітка. Також сподобалось що є підставка під смартфон. Охолоджує дуже добре мій ноутбук на 16 дюймів
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасно
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крута штука . RGB підсвітка .7 кутів нахилу та дуже потужна.Мабуть підійде і на 17 дюймів
- Достоинства:
- Є тримач під мобільний телефон що дуже зручно