Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Охлаждающая подставка для ноутбука Dyxon Fix Cooling 9 Black (DXNLSFC9B)

Оценка пользователей 4.3/5
на основе 21 отзыв
  • Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Толку немає від неї, кулера крутять, а потоку повітря практично немає. Повернути б але поки почав користуватися 14 днів пройшло

Переваги: Немає

Недоліки: Потоку повітря практично немає

Доброго дня, шановний покупець! Ваш відгук, не відповідає дійсності, всі заявлені параметри ретельно протестовані та підтверджені. Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber. Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання. Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!

• Сергій Д***

Все супер охолоджує

Достоинства:
    Легке регулювання
    Недостатки:
    Поки немає
  • Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Працює відмінно, підсвітка яскрава, шуму нема (мінімальний)

Достоинства:
    Колір, матеріал, відсутність шуму
    Недостатки:
    Не помітила

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за корисний та позитивний та відгук.
      Для нас дуже важлива ваша думка, та щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.

• Петро

Замість Dyxon продають Ice coorel

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не буду дуже псувати оційнку поставлю 4, бо сам винуватий, що погано придивлявся до товару. Під виглядом Dyxon Fix Cooling продають Ice Coorel, який можна купити як за цю ж ціну, або дешевше, якщо витратити хвилину налаштування пошуку(наприклад ссылка). Коробка Ice Coorel, позначка на виробі Ice Coorel, і тільки наліпка вказує на те, що це начебто Dyxon Fix Cooling.

Достоинства:
    Начебто працює
    Недостатки:
    Не відповідність опису, через що завищена ціна.
  • Євген Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зручна у використанні, ноутбук не перегрівається.

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Охолоджує ноутбук. Виглядає стильно.Покупкою задоволений, рекомендую.

• Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ноут сильно перегрівається знизу і без підставки ні як . Стоїть стійко, охолоджує, кріплення металу міцне.

• Фоменко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарний зовнішній вигляд. Виявилася дуже зручною. Користуюсь пару днів, не шумить.

• Ольга П***

Підставка бракована, нерівна поверхня

Достоинства:
    Добре охолоджує
    Недостатки:
    Приіхала підставка з браком, нерівна поверхня

• Олександр П***

Ціна - якість

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Да реально действует. У меня на ноуте стоит i7 4 ядра 8 потоков до 3,2ггц. Проц без этой подставки грелся до 90 градусов, его максимум 105, а с этой штукой 60 при просмотре видео и 70 при игре. Вообщем я однозначно рекомендую эту вещь.

Достоинства:
    Справляется со своими обязанностями.
  • Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Эта подставка действительно ведет к снижению температуры ноутбука, в среднем на 10°. Загвоздка лишь в том, что это достигается исключительно за счет пассивного охлаждения, т.е. за счет приподнятия ноутбука. Вентиляторы в нескольких тестах не показали никакого эффекта на температуре, которая всегда составляла 75°. И это при том, что конструкция моего ноутбука позволяет продувать его со дна. Возможно, расположение процессора или видеокарты не подходит для подобного охлаждения, но я теперь склонен считать, что подобный продув в принципе не эффективен. Мой совет: берите подставки без вентилятора чтобы сэкономить деньги, ибо результат, с большой долей вероятности, будет тот же.

Достоинства:
    Тихая, лёгкая.
    Недостатки:
    Ноутбук слишком сильно "ездит" по подставке. Та часть подставки, что становится на стол, ощущается очень хрупкой и скорее всего сломается, если браться за неё часто.

Доброго дня, шановний покупець!
      Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
      Якщо у вас виникнуть питання, ви завжди можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Непогана підставка за свою ціну

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарно охолоджує, не шумить. Те, що потрібно

• Андрій Б***

Все працює. Добре охолоджує ноутбук 15 . Рекомендую

• Віктор Л***

Дуже класна .Працює бездоганно

Достоинства:
    Охолоджує
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Номальна підставка, зручні положення для регулювання кута нахилу.
    Дуже погана якість USB кабеля для з'єднання.
    Кабель перестав нормально працювати через 15 днів, втрачає контакт на одному з pin.
    Треба брати одразу новий, нормальний

Достоинства:
    Охолоджує
    Недостатки:
    usb кабель

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.

• Сергій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крутецька . Придбвв , бо ноутбук сильно нагрівався під час гри і через це дуже просідали fps, що неприпустимо в онлайн шутері від першої особи. Кулери виявились достатно потужними, щоб вирішити цю проблему, тепер граю без просадок. Є регулятори потужності

Достоинства:
    стильна, добре охолоджує, прикольно світиться, не ковзає по столу завдяки гумовим ніжкам

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за позитивний та корисний відгук.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Щиро вдячна Розетці та виробнику за якісну охолоджувальну підставку

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Підставка легко справляється із підтримкою необхідного клімату для мого ноутбука