- Миша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все добре. Дякую за співпрацю.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручний невеликий матрас. Протримався півроку без здування
Представник постачальникаДякуємо за відгук, Владиславе!
Раді, що ви оцінили зручність нашого килимка. Проте пів року — це лише початок! З досвіду наших клієнтів, ця модель завдяки міцному матеріалу 40D Nylon TPU впевнено служить роками.
Щоб матрац гарантовано тішив вас і в наступних сезонах, достатньо дотримуватися кількох простих правил:
Уникайте перегріву: не залишайте килимок повністю надутим на сонці (навіть у наметі чи кімнаті дном). Влітку повітря всередині розпирає, що може пошкодити структуру.
Регулюйте тиск: у спеку вдень килимок краще трохи приспускати, а на ніч – підкачувати.
Сушіть перед зберіганням: не залишайте його мокрим. Перед тим як здути та згорнути, добре просушіть.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Надути неможливо, суцільне розчарування. Не ведіться на відгуки.
Представник постачальникаВітаємо! Нам прикро, що у Вас виникли труднощі, але змушені запевнити: цей килимок надувається дуже легко і всього за 10–15 видихів. Тисячі наших клієнтів успішно використовують його в походах.
Справа в тому, що килимок оснащений сучасним двошаровим клапаном:
Перший рівень — має зворотний клапан. Він пропускає повітря всередину і не випускає його назад, коли ви відриваєте губи.
Другий рівень — повністю відкритий отвір для моментального здування.
Схоже, Ви намагалися надути килимок через повністю відкритий другий рівень, через що повітря виходило назад. Будь ласка, щільно закрийте нижню частину клапана і дуйте у верхню (із захисною мембраною). Килимок надується за лічені хвилини.
Якщо у Вас залишаться питання, Ви завжди можете зв'язатися з нами через підтримку магазину — ми з радістю відправимо Вам коротку відеоінструкцію. Бажаємо гарного дня!
- Ярослав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Килимок гуд, трішки вузенький, але як заявлено
- Достоинства:
- Компактний, є клапан щоб повітря не виходило назад, швидко надувається вручну дихальні вправи, що корисно для здоров'я:D
- Недостатки:
- Не виявив поки
Представник постачальникаДякуємо за відгук, Ярославе!
Ширина 58 см — це стандарт для туристичних килимків. Вона розрахована під габарити сучасних наметів, де на одне спальне місце зазвичай відводиться не більше 60 см, щоб усе спорядження ідеально поміщалося всередині.
Приємних вам походів та комфортного відпочинку!
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Сдулся при первом же использовании
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою під час першого використання. На весь наш товар діє офіційна гарантія, і ми обов'язково допоможемо вирішити це питання. Будь ласка, зверніться до нас через форму зворотного зв'язку в особистому кабінеті або за контактами продавця у вашому замовленні, щоб ми могли оформити заміну або повернення.
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже крутий коврик був в поході декілька днів в екстремальних умовах не пробився дуже легкий якщо це в похід і потрібно мінімальна вага компактний просто задоволення спати враховуючи всі моменти тому дякую продавцю дякую велике хто його створив планую ще купити декілька штук.
І саме головне що він мене не підвів- Достоинства:
- Надзвичайно легкий і цілком достатньо для того щоби на холодній землі спати і достатньо Товщини щоби комфортно було
- Недостатки:
- Як не дивно недоліків не побачу
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий змістовний та надихаючий відгук! Нам неймовірно приємно знати, що килимок Eagle Rock став вашим надійним супутником і не підвів в екстремальних умовах.
Ваша висока оцінка — це найкраща нагорода за нашу працю. Ми понад 7 років вдосконалювали наші вироби, тестували десятки різних моделей та технологій, шукаючи той самий ідеал. Цей килимок — саме та модель, на якій ми зупинилися, адже вона втілює в собі ідеальну формулу міцності, компактності та комфорту.
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Артем Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Мій поперек каже дякую!
- Достоинства:
- Дуже зручний.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
Представник постачальникаДякуємо за зворотний зв'язок! Ми щасливі, що каремат виправдав сподівання на всі 100%. Комфорт клієнта — наш пріоритет. Бажаємо вам багато нових маршрутів та приємного відпочинку!
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Замовлю ще такий
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже зручний. При перепаді температури треба трохи підкачати. Боявся, що може пробитися на камінні, але всі випробування пройшов на відмінно
- Достоинства:
- Легкість, компактність
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Щодо нюансу з підкачуванням — це чиста фізика: ви наповнюєте каремат теплим повітрям, яке при контакті з холодною землею стискається. Це абсолютно нормальний процес, тому ми навіть рекомендуємо зробити 1–2 додаткові видихи після того, як температура всередині вирівняється.
Ми виробляємо ці дві моделі надувних карематів уже понад 7 років. За цей час вони зарекомендували себе як найбільш стійкі до пошкоджень — каміння чи гілки їм не страшні завдяки посиленим матеріалам.
Раді, що ви задоволені міцністю та комфортом! Бажаємо нових крутих пригод разом з Eagle Rock!
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручно спати на твердому, він чекав свого часу, купив за раніше для раптового погіршення умов проживання, поспав півтора дня і він дуже швидко спускає
- Достоинства:
- Зручно спати
- Недостатки:
- Марна витрата коштів, дуже швидко спускає
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що відзначили зручність килимка, проте нам дуже шкода, що він почав пропускати повітря. Як показує практика, причиною того, що килимок починає швидко спускати, зазвичай є випадковий мікропрокол, який важко помітити неозброєним оком. Оскільки на товар діє гарантія 3 місяці від дати покупки, ми пропонуємо вам наступне: якщо термін ще не вичерпано, ви можете надіслати нам килимок для безкоштовного ремонту (доставку оплачуємо ми). Якщо ж 3 місяці вже минули, ремонт можна виконати самостійно. Будь ласка, напишіть нам у чат підтримки, щоб ми уточнили деталі вашого замовлення та допомогли повернути килимок у робочий стан!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Брав не для походів, а для укриття. Звичайно по комфорту це краще ніж звичайний пінний каремат.
Але головний недолік, що він дуже шумний, нажаль.- Достоинства:
- Комфорт
- Недостатки:
- Шумний
- В'ячеслав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
огонь
- Достоинства:
- огонь
- Любов Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Перевірила нарешті в поході, не здувся, і зручно лежати
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все чудово, пройшов перевірку життя в лісі тиждень, і кігтів собаки. Небо і земля! Чудовий карімат за свою ціну, дякую!
- Достоинства:
- Мʼяко спати, легенький, красивий
- Недостатки:
- Трошки важко надувати (якщо не любите), і трошки шелестить
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Довго думала і порівнювала, потім вирішила довго не думати і просто замовити цей карімат. Це небо і земля для моїх походів. Просто фантастично. Міцність перевірено кігтями собаки))
Єдине - особисто мені важко надувати щось ротом, тому трошки шкодую, що не взяла самонадувну модель- Достоинства:
- Чудовий, легкий, маленький, зручний, міцний
- Недостатки:
- Треба надувати
- ОЛЕКСАНДР П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Купляв спеціально через проблеми в спині. Бо на таердому тяжко спати. Перші майже 2 тижні все було гарно. А потім почав за ніч просто спускатися майже повністю. Коли так лежить надутий без ваги, не спускає, під вагою спускає. Моя вага 77 кг. Перевірити чи травить не можу бо на навчаннях в лагері. На землю ніколи не клав. Фото як використовую додаю. Завжди між каріматом і спальником, і все це на ліжку. Шкода , всеж таки коштує не копійки. Повівся, легше і дешевше було замовити з Китаю.
- Достоинства:
- Вистачило на 2 тижні.
- Недостатки:
- Здувається за ніч.
Представник постачальникаДоброго дня, зверніться будь ласка по гарантії. Каремат не боїться якщо його класти на землю, гілочки та камінчики тримає абсолютно спокійно, ця модель за 5 років на ринку зарекомендувала себе як надійна та невибаглива. Отримаємо повернення, уточнимо причину та вирішимо проблему. Серед ймовірних причин: могла прогризти мишка, заклеїмо, а також зараз серпень, спека, згідно інструкції каремат потрібно приспускати вдень, тому що вночі температура падає, повітря стискається, а вдень в спеку повітря розширюється, якщо каремат максимально надутий при контакті з холодною землею, то в спеку може спричинити пошкодження, це також можлива причина. В любому випадку чекаємо по гарантії.
- Станіслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крутий, але почав спускати на другий день.
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Спускає
Представник постачальникаДоброго дня, шкода, що почав спускати, але у нас є гарантія 3 місяці на любий випадок, зверніться в сервісний центр будь ласка
- Громада М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
купили з чоловіком ночувати в коридорі. ознайомилася з відгуками, то до того, що шуршить, була готова. також прочитала рекомендацію шось підстилати на підлогу спочатку, так і робимо. самі матраци чудові - сама легко надмухала, зібрала, зберігаються надуті у прохолоді, майже не здуваються. чудово складаються у чохли, як буде нагода - скористаємося у поході. щиро дякую за такий чудовий продукт.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Використовував 2 відносно холодні ночі, було зручно і комфортно.
- Достоинства:
- Зручний, теплий, не здувається.
- Недостатки:
- Не виявив
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Лежать удобно. При надувании клапан громко свистит. Очень шуршат и трещат когда ложишься и переворачиваешься.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за покупку. Стосовно шуму можемо надати наступний коментар: усі надувні вироби мають первний звук, більший або менший, для нашого надувного килимка використовується Нейлон40Д, це м'який, приємний на дотик на не шумний матеріал, а також TPU прокладка всередині, для того, щоб нейлон тримав повітря. Товщина цієї TPU підкладки регулюється мікронами, и чим вона тонша, тим тихіший звук, АЛЕ зменшення товщини вплине на міцність. А міцність та надійність наш пріоритет. Тому обраний максимально підходячий варіант: міцний та найменш шумний. Якщо порівняти шум з паралоновим матрасом, то звісно він присутній, але якщо порівняти з виробом наприклад з поліестером75Д з не дуже хорошим TPU, то можна сказати наш виріб бесшумний. Для людей з чутливим слухом може це і не так. Стосовно клапана він з силікону, що також краще, ніж резиновий, так підсвистує при надуванні, але зато дуже добре тримає повітря
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Вітаю! Були приємно здивовані цим варіантом туристичного килимка: все якісно зроблено, надійні матеріали та комплектуючі; усе продумано; швидко розгортається до робочого стану практично у використанні! Можливо комбінувати з іншим туристичним приладдям! Якщо одягнути на надутий килимок старий спальний мішок- це додає додаткові переваги та зручності! Потрібна та корисна річ!
- Достоинства:
- Компактність та мала вага, якість та надійність, адекватна ціна, практичність!
- Недостатки:
- Немає таких)
Представник постачальникаДякуємо! користуйтесь з задоволенням!
- Олексй Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Перші враження непогано. Експлуатація покаже.
- Достоинства:
- Не перевіряв у поході. Недостатньо часу використання
- Недостатки:
- Не знайдено ґ
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ходив 2 рази, все добре, поки ніяких нарікань
- Достоинства:
- Відносно не дорогий
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДякуємо за покупку та відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Нормально
Представник постачальникаДякуємо! Користуйтесь з задоволенням!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже якісний каремат
- Достоинства:
- Малий розмір, зручно брати з собою , бо займає мало місця
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Придбав цей килимок для військової служби, замість штатного каремату. Дуже жорстких випробувань він не бачив, але спати доводилося і в посадці, і на земляної подлозі, і серед різного брухту. Так, він доволі шумний, но це компенсирується можливістью запихнути його разом зі спальним мішком в один чохол і не відчути різніці.
В цілому покупкою задоволений і планую придбати ще і похідне ліжко цієї ж торгової марки.- Достоинства:
- Компактний, легкий, прочний
- Недостатки:
- Доволі шумний
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Мякенький тихесенький зручний
Представник постачальникаДуже дякуємо! Користуйтесь з задоволенням!
- Євгеній Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Купив другий такий, щоб мати можливість об'єднати два в один.Матеріал якісний. За час експлуатації не проколювався. Проте значно шумний, вночі досить чутно.Якщо поверхня в наметі матиме нахил, то килимок скочуватиметься.Об'єм тримає, але за ніч може трохи здутися, проте некритично.Якістю задоволений.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість. Компактність
- Недостатки:
- Шумний матеріал
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Він зручний, він легкий і компактний, він ліпший за простий каремат. І він прожив менше за два місяці і почав травити. Вже другий такий. Буде і третій, звісно.
- Достоинства:
- Легкий, компактний, додає комфорту в польових умовах
- Недостатки:
- Якість - дно. Ремкомплект в наборі - для краси. Перший килим взагалі здох за три тижні.
Представник постачальникаДоброго дня, судячи з опису у Вас прокол, це легко заклеїти, Зверніться будь ласка до нас за телефоном сервісної підтримки, який вказано в інструкції до каремату, у нас гарантія 3 місяці на любий тип пошкоджень, ми заклеїмо. Так, якщо прокол на згині латка в компекті може не тримати, портібно клей під назвою "рідка латка". Стосовно проколів: каремат не боїться камінчиків та сучків, але можливо проколоти гострими металевими предметами. Дякуємо за відгук, ще раз просимо звернутись до нас.
- Юлія В*** ДемиденкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Матеріал виявився надто шумним і ковзним: скрипить, шелестить і ковзає по поверхні. Склалося враження, що довго він не протягне, на жаль(
- Недостатки:
- Боюся використовувати на природі
Представник постачальникаДоброго дня! наш приорітет це міцність та надійність! з Вашого відгуку не зрозуміло чому склалося таке враження, і чому недолік, що Ви боїтесь.... Не хвилюйтесь досвід виробництва цієї моделі 5 років і вона саме для використання на природі, плюс є гарантія на любий випадок. Можливо Ви тестували на підлозі, це не та поверхня, на який потрібно використовувати даний виріб
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Доволі неоднозначні враження, з одного боку бренд себе позиціонує як якісний і наче нарікань немає, з іншого боку чи зручний це килимок? Для певних ситуацій так, загалом ні. Тут пишуть про шум, це дійсно так, але наразі порівняти немає з чим. В будь-якому випадку це компроміс між комфортом та розміром, бо він дійсно дуже компактний.
- Достоинства:
- Компактний, можливість з'єднання.
- Недостатки:
- Для невеликих за розміром людей.
Представник постачальникаДякуємо за покупку та відгук. Так, Ви праві залежить з чим порівнювати рівень комфорту, якщо з м'яким диваном то дійсно програє, а якщо з спанням на звичайному килимку на твердій землі, то це комфорт на високому рівні, бо крім теплоїзоляції від холодної землі, після спання на надувному килимку не відлежуються, та не болять всі частини тіла. Що до якості наш пріоритет надійність, бо опинитись вночі на землі на сдутому килимку це найгірше, що може бути. Тому обрано нейлон 40Д як доволі м'який, надійний та приємний на дотик матеріал (на відміну від поліестру). Та прокладка TPU певної товщини для надійного утримання повітря всередині. Усі надувні вироби мають певний звук, ми старалсть його мінізувати. Щодо розміру 190 см достатньо для більшості людей, а ширина 58 см це стандартна ширина для намету. Ще раз дякуємо за коментар
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Перший раз купував такий матрац у 2023 році. Для походів у гори мені був потрібен легкий та надійний матрац, але при цьому зручний під мої 90 кг. Вибір серед інших виробників та відомих брендів зробив на Eagle Rock. По-перше, у порівнянні з іншими мала вага (дійсно 460 гр). У других, зручні розміри, велика висота. По-третє, адекватна ціна. На тестування надійності, брав 2 рази матрац в похід у гори, та 2 рази на кемпінг. Все пройшло чудово, матрац витримав, при цьому на практиці дуже легко надувається та швидко здувається, клапана працюють гарно. Одного разу переживав, що проколю на скошеній траві, але все обійшлося. У 2024 році докупив ще 1 такий же матрац, щоби був повний комплект до двомісного намету цієї ж компанії, вони зручно з’єднаються.
- Достоинства:
- Мала вага при великих розмірах, надійність, невелика ціна, наявність ремкомплекту.
- Недостатки:
- Поки немає.
Представник постачальникаДякуємо за покупку та змістовний відгук!
- Картелян И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Качественный, компактный, удобный.
Надеюсь прослужит долго, само собой надо бы аккуратнее с ним быть- Достоинства:
- Удобный во всем
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Користуюсь вже декілька місяців. Однозначно рекомендую. Коли купляв думав про те, наскільки вистачить цього надувного каремата, і те чи не буде він спускати повітря через пару тижнів. На щастя, все ок. Повітря не пропускає. Покупкою реально задоволений
- Достоинства:
- Зручний, надійний надувний каремат.
- Недостатки:
- Не виявлено, поки що.
Представник постачальникаДякуємо за покупку та високу оцінку! багато покупців користуються вже по 4 роки, головне просушувати перед зберіганням (як і будь яке туристичне спорядження) та приспускати на сонці під час спекотного дня, тоді каремат служитиме довго. ще раз дякуємо!
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
З безлічі надувних килимків я всліпу вибрала Eagle Rock, бо тільки про нього є достатньо інформації - фото, відео огляди, інструкція, а також надається 3 місяці гарантії і (судячи з відгуків) післягарантійна підтримка.
Вже випробували, килимок шикарний )- Достоинства:
- Компактний в складеному вигляді, швидко і легко надувається, в комплекті фірмова коробка, інструкція, рем.набір.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за покупку, високу оцінку та розгорнутий відгук!
- Евгений Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручний та компактний матрац. Під мою вагу 65кг ідеально підходить. Єдиний недолік - немає в комплекті насоса - бо без насоса надутт його на 100% не виходить
- Достоинства:
- Легкий, компактний, наче міцний матеріал
- Недостатки:
- Відсутність насоса
Представник постачальникаДоброго дня! дякуємо за високу оцінку! Матрац надувається ротом за 12-14 видохів, менш, ніж за хвилину, при чому для надування потрібно зусилля значно менше ніж для надування повітряної кульки. Судячи з опису проблеми можливо Ви надуваєте на повністю відкритому клапані. Потрібно: 1. закрити першу пробку, надути через мембрану, яка не дає повітрю виходити назад, потім закрити 2 частину пробки. Інформаціє я на фото, та особливо докладно показана на відео, також по QR коду на коробці є відеоінструкція, передивіться будь ласка. Дякуємо ще раз!