- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Хороший килимок, прийшов без дефектів) кішці теж сподобався, подерла одразу, як побачила
- Достоинства:
- Приємний, красивий
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый + Оранжевый
Радий, що обрав саме його. Бачив дешевший варіант (аналог), але там всі скаржились на початковий ш що враз резини. Тут запаху немає. Переживав також що 6 мм для сиоеьчингу мені невистачить, будуть боліти коліна від відчуття підоги. Дарма. Вистачило. Колінам зручно. Матеріал не слизький, хоча я дуже потію під час занять. Тому моя рекомендація.
- Достоинства:
- Не ковзає, не слизький, приємна жорсткість, ціна, відсутність запаху резини
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
По якості коврик класний. Але є нюанс він не червоний, а рожевий)
- Достоинства:
- Дуже приємний на дотик і зручний для вправ
- Недостатки:
- Кольори не відповідають фото
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Черный
Гарний коврик. На свої гроші ідеальний варіант. Взяв для занять йогою, товщина чудова, щоб не було боляче на суглоби, але й не втрачати відчуття підлоги.
Реально добре теплоізює, взимку по підлозі крижані протяги, а на ньому тепло і приємно.
Певний час був ненав'язливий запах матеріалу (який в цілому новій речі властивий), з часом зник.
Треба враховувати, що матеріал для більш "спокійних" тренувань.
Бажано переносити сильне тертя, на кшталт коли впираєшся ногами на підлогу, так як можна пошкодити матеріал. В без взуття. І тоді все буде добре.
А так в цілому проблем жодних. Користуюсь майже пів року, коврик в чудовому стані. Повністю задоволений товаром і дякую продавцю за оперативну відправку.- Достоинства:
- Нековзкість, теплоізоляція, ідеальна товщина, міцний мішок, легкість.
- Недостатки:
- На свою ціну все добре.
- Лисовая Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Килимок спочатку мав невеликий запах,для людей не дуже чутливих,мабуть не страшно,але мені довелось два рази йоги помити і потримати на балконі.Через неділю все норм.Трошки можуть руки чи ноги ,,поїхати" при певних вправах,але для мене не критично.Взагалі,якість хороша,зроблений акуратно.Товщина мені подобається, підходить для занять пілатесом.Чохол добре пошит,з приємної, щильної тканини.Килимок легкий,зручно носити до залу.Моя оцінка- п'ять з мінусом.
- Достоинства:
- Легкий,є чохол,була хороша скидка на товар
- Недостатки:
- Спочатку був невеликий запах
- ОленаПродавец: Rozetka. Цвет: Синий + Голубой
Килимок зручний, дуже приємний на дотик, не слизький.
Майте на увазі, він "односторонній", бо я якраз розраховувала, що буду займатись на темній стороні, а вона виявилась неробоча). Та завдяки цьому на килимку тепло, коли лежиш на підлозі, бо то є теплоізоляційний шар.
Покупкою задоволена.- Достоинства:
- Легкий, не слизький, теплий
- Нечепуренко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный + черный
Дуже приємний колір!
Змінюється відтінок в залежності від інтенсивності світла.
Тепер цей килимок щодня зі мною зустрічається))- Достоинства:
- Красивий, зручний, без запаху, додає позитивної енергії
- Недостатки:
- Трохи гладкий, в деяких вправах руки чи ноги потроху сповзають
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Фиолетовый
Все нравится, за свои деньги топ, очень красивые насыщенные цвета.
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
- Пока не заметил
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый + Оранжевый
Гарний килимок. Прийшов без дефектів. Щільний. В комплекті все як заявлено.
- Достоинства:
- Нормальна ціна
- -Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Задоволений, зручний, добре що в комплекті є чохол
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Голубой
Гарний килимок для занять вдома. Доволі плотненький. Залишаються сліди, тільки якщо дуууже сильно зачепити або подряпати. Чохол теж нормальної якості
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Черный
Дуже подобається цей коврик. Зручний аксесуар для занять спортом. Мʼякий некоазкий.
- Достоинства:
- Не лишаються вмʼятини.
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый + Розовый
Класний килимок, користуюся дома, зручно, що є чохол.
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Серый
Дуже класний коврик, не слизький
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый + Розовый
Все супер , отримала за один день
Якість супер - Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Черный
Приємний,зручний та не ковкий коврик для занять фітнесом!
- Достоинства:
- Все чудово
- Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Хороший, якісний коврик. Є сумка для зберігання.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Чудовий килимок, більше року використовую для домашніх занять та для залу. Досі як новий :)
- Достоинства:
- гарний, м'який
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
Килимок чудовий, повністю задоволений. Рекомендую)
- Достоинства:
- Легкий, міцний
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лайм
Швидко отримала. Килимок такий, як на фото. Зручний та гарний. Побачимо, як довго він прослужить
- Достоинства:
- Легкий, є чохол для зберігання
- Недостатки:
- Поки не має
- Дарія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Дуже гарної якості килимок, не ковзає і не розсипається
- Достоинства:
- Дуже гарної якості килимок
- Недостатки:
- нема
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Голубой
Гарний легкий килимок, добре, що є затяжка та чохол. Для занять чудовий. Але в певних асанах йоги ковзають руки, що незручно, тому планую взяти ще варіант подорожче
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Голубой
Взяла для того щоб брати на вуличне тренування, та можливо інколи вдома. Килимок легкий, зручно переносити, гарно миється. На вулиці нормально займатися, руки трохи ковзають, але до цього у мене був дешевий килимок, то на ньому взагалі їздили руки та ноги. Поки мені все подобається.
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Зеленый
Коврик не плохой,но для занятия йогой не очень,руки скользят.А в целом удобный и плотный,чехол тоже хороший и удобный
- Достоинства:
- Качество хорошее
- Недостатки:
- Скользят руки
- Давид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный
В принципі килимок для йоги нормальний с кольором не прогадали, сумка також без пошкоджень, правда ризиною трохи віддає чи то запах фарби, но нічого для всього пригодиться
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Гарний килимок, користуюсь місяць. Руки трохи ковзають, але не так критично, як на дешевих килимках, де треба вчепитись в килимок, щоб втриматись. В міру м'який, в міру твердий, колінам комфортно.
- Достоинства:
- Зручний
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Чудовий килимок, гарної якості, не їздить по підлозі
- Достоинства:
- Все класно
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Серый
Коврик отличный, пользовался ребенок один раз пока, очень удобная сумка для него, качество на первый взгляд хорошее.
- Достоинства:
- Качество, удобная сумка
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Хороший килимок, практичний, мягенький, не ковзає, не пахне. Від шпильок лишаються сліди, тому ліпше використовувати резинки для волосся.
- Достоинства:
- Має чохол та шнурки для зв’язки
- Недостатки:
- Закручується в той бік в який скручений, тому варто скручувати в середину тим кольором, що кладуть на підлогу
- Natalja S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Голубой
Користуюсь таким килимком майже 3 роки , по 6-8 тренувань в тиждень ( стретчинг, фітнес ) зберігся дуже добре.
Новий взяла для домашнього використання- Достоинства:
- Ціна і якість
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лайм
Перший раз сьогодні протестила, не скользить, колір як на фото, і вживу дуже стильно виглядає, єдине, як розкручуєш, кінці всерівно завкруглені, гладко не лягають до підлоги, потрібно туди сюди вивертати, щоб ліг рівно. І ще, немає резинок як заявлено на фото. А вот чохол, дуже класний, такий добротний!
- Достоинства:
- Не скользить
- Недостатки:
- Не було резинок
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Килимки довгий час зберігаються у скрученому вигляді. Через декілька використань края перестануть загортатись і килимок буде лягати рівно. Також можете згорнути килимок у рулон в зворотній бік, щоб края вирівнялись. Будь ласка, ретельно перевіряйте товар при отриманні та розпакуванні. Фіксуюча стрічка могла випасти з килимка або залишитись у пакуванні.
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Чудові коврики,повністю відповідають опису ,задоволена придбаним товаром,все було гарно упаковано,рекомендую.Якість чудова.Замовлятиму ще
- Достоинства:
- Немає запаху, колір як на фото,
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Легкий, зручний килимок
- Достоинства:
- Зручний чохол
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Серый
Все супер, все сподобалось особливо моєму котику, тому треба ганяти його. А так, зручний, гарний для йоги саме то.
- Милана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
гарний коврик! все як в описі.
- Достоинства:
- якість, ціна.
- Михаил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Серый
Спасибо ,за работу !!! Коврик отличный 10 баллов
- Достоинства:
- Качественный