- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зовсім не рекомендую. Не зручний, під коліном колеться липучка, нормально не фіксує коліно. Дарма витрачені кошти, ще й доставка до відділення розетки 50 грн. Поміряв і не став носити. Прийшлося обходитися еластичним бинтом на 3 метри. Набагато зручніше та дієвіше.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не зручний, колючий
Представник постачальникаДякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що наколінник не виправдав ваших очікувань. Підбір ортопедичних виробів — це дуже індивідуальний процес, адже анатомія ноги та чутливість шкіри у кожного різні.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проста і гарна річ. На фото справляв враження якоїсь серйозної місткої конструкції, а насправді легесенький еластичний, дуже приємний на дотик виріб. День носіння лише позитивні емоції, на тілі ледь відчувається, підійде під будь-які штани. Не знаю як довго та якісно зберігатимуться гарні якості цього цікавого матеріалу, але, на зараз, мене цей бандаж позитивно вразив і, до речі, ніякого потіння, t 20-27 цілий день ношу...
- Достоинства:
- Наочні
- Недостатки:
- Розвіялися, далі побачимо...
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені!
- Мещерякова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарно тримається, зручно працювати на колінах, але якщо нога повна і є проблеми з судинами, то липучка посередині так як вона найкоротша значно заважає і давить і колеться. було б добре якби її не було там. так все влаштовує.
- Достоинства:
- для суглоба зручно для роботи на колінах
- Недостатки:
- для худої ноги, липучка посередині натирає і давить
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный , то ,что надо .
- Достоинства:
- Все ОК .
- Недостатки:
- Нет .
- БодяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На жаль, коліно потіє саме від цього наколінника. Є другий бренд, практично від нього не потіє коліно, але цей зручніше конструкція, не треба знімати взуття, та натягувати через ступню. Шкода що у нього погано з вентиляцією.
- Достоинства:
- Надійна фіксація, універсальний розмір.
- Недостатки:
- Не "дихає"
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Нам прикро, що ви зіткнулися з таким дискомфортом, попри зручність конструкції. Реакція шкіри на матеріали є індивідуальною, і кожне тіло може по-різному реагувати на щільне прилягання еластичних тканин.- Вік
Шановний представник постачальника, бандаж одягається не на шкіру, маю на увазі в моєму випадку, з другим бандажом, так коліно не потіє, робимо висновок, що ще не винайшли неопрен, щоб "дихав" Попробую вдосконалити, вибити гострою висічкою невеликі отвори.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже тонкий, це радше плюс, але кільце затонке, хотілось більш виражене.
З мінусів доволі сильний неприємний хімозний запах- Достоинства:
- Тоненький
- Недостатки:
- Хімозний запах
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що ви зіткнулися з цією ситуацією. Оскільки товар зберігається у герметичній заводській упаковці, після відкриття може відчуватися специфічний запах матеріалу. Зазвичай він повністю зникає протягом 1–2 днів після провітрювання.
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наколінник добре фіксує суглоб і підтримує під час руху чи тренувань, комфортно сидить і не сповзає. Підходить для легких навантажень і щоденного використання.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук.