Отзывы покупателей о Швабра Ecofabric из микрофибры 43 см лапша с телескопической ручкой 86 - 131 см (EF-4025-C)
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Длина насадки: 43
Дуже сподобалась. Все гарно працює
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Длина насадки: 43
Нормальна ціна по акціі. Швабра разом з ганчіркою, яка миє достатньо чисто, не залишає бруду. Як по мені швабра не дуже вільно обертається під час миття... Можливо поступово її амплітуда збільшиться..
- Достоинства:
- Легка, зручна, гарно миє.
- Недостатки:
- Ручка весь час відкручується, складно під час прибирання її підкручувати мокрими руками
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Длина насадки: 43
Купив дві на пробу з різними насадками одного бренду, так як була акція - майже дві по ціні однієї. Металева основа виглядає надійніше за пластикові аналоги. Побачимо як буде з часом у використанні.
- Достоинства:
- Акційна ціна, міцна, якісна, телескопічна товста ручка.
- Недостатки:
- Не знайшов
Денис, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Длина насадки: 43
Як можна відправляти товар, якщо явно видно, що вона не укомплектована.
- Недостатки:
- Прийшла швабра без шурупа
- Григорий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Длина насадки: 43
Отлично за эту цену
- Наталья г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Длина насадки: 43
Швабра поломалось тільки як тільки іі нажали на ричаг
- Елизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Длина насадки: 43
Це просто щось жахливе, не крутиться, постійно відкручується ручка, мені просто цікаво який геній це придумав
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відкручується ручка, не знімається тряпка
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Длина насадки: 43
Гарний девайс для прибирання.
- Достоинства:
- Зручно мити підлогу під меблями та мити вікно
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Кирилл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Длина насадки: 43
не можу знайти ганчірку до насадки, чи може хтось підсказати яку саме брати до неї?
- Достоинства:
- добра швабра
- Недостатки:
- насадка
- Богдан С***
А она идет без тряпки ?
- Надежда Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Commodus
Легка і зручна,дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Легка
- Продавец Commodus
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!