- Валерий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 256
Работает телевизор 55 дюймов Самсунг led лампа одновременно подключена и вентилятор
Тв и лампа работала постоянно 3 часа от 100 до 20% и вентилятор включался как третье устройство за все время 3 раза минут по 5-10 чисто чтобы воздух погоняло, все это работало 3 часа повторюсь и осталось 20% заряда, яркость на телевизоре можно убавить в половину или оставить вообще процентов 25% яркости и тогда станция проработает вместе с лампой 5 часов, заряжается станция за 1 час с 0 до 100%, но я через преложение экофлоу выставил заряд вместо 350 ват 200 чтобы чучуть пощадить батарею и все равно так около 1,5 часов что довольно быстро, комплект станция и два кабеля 1 на 220 второй для прикуривателя авто , работает первый день пока нареканий тьфу тьфу нет, это был тест на ее возможности что-то подключать еще более мощное желания нет испортить станцию, а покупалась изначально и будет использоваться заряжать ноут телефон лед лампа роутер запитываю для интернета обычным павербанком от безус, когда работает гудит кулер мне в принципе все равно днем даже можно сказать не слышно когда работает тв и тд, ночью сейчас слышно конечно но лично для меня не критично, пластик воняет когда работает нагрелась станция то начало вонять или от того что кулер работает не знаю, но уверен со временем запах уйдет как и все новое пластиковое вонючее, по сравнению с отключениями света по 4-5 часов по 3 раза на день запах пластика это ерунда, вещь супер боялся заказывать именно эту версию из-за того что везут с Польши думал будет какая-то бракованная или еще что-то, но все четко запаковано было пленочка на экране внешне все целое и без царапин и тд,станцию советую всем ноут будет без проблем заряжать и телефон все одновременно и все четко, самое главное что работает так как был опыт с другого магазина покупал и станция садилась за считанные минуты был брак наверное батареи или не знаю и был страх заказывать это снова, но тут все хорошо а старую забрали в магазин обратно не в розетке, отнес в тот же день, и как у нас принято продают с улыбкой забирают как будто не они брак продали, а я забираю с них вообще итог станция топ, так много текста так как сам все тысячу раз изучу прежде чем купить думаю этот комент длинный и местами не по делу кому-то да пригодится в выборе станции берите именно экофлоу зарядка за 1 час в наше время это топ, бо мало ли как дальше будет со светом, всем мирного неба и чао какао- Достоинства:
- Отлично работает
- Дмитро
Ноут через type-c заряджай. Ще більше ефективно буде. Якщо ноут не надто потужний та з іншим роз'емом підбери відповідний тригер під модель БЖ та кабель до нього якісний.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 768
Станція працює нормально, без відхилень. Нарікань немає. Доставили за тиждень. Щоправда, сильних навантажень я їй не давав ще
- Достоинства:
- Швидко заряджається, маленька, компактна, не важка.
- Недостатки:
- Оскільки товар доставляється з Польщі, врахуйте, що додасться сума митних платежів (десь 5000 грн). Це був неприємний сюрприз, бо ніде про це не повідомляли
- Андрій Ш***
Які митні платежі товари які пов'язані з блекаутом не підлягають митним зборам!!!
це продавець собі бере гроші ,брат купив у франції мені станцію Fossibot 1200 на митниці нічого не платили тільки проходиш оформлення та показуєшь чеки та паспорт на неї гроші не платили !!!!!!
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 256
Шикарна річ, але якщо б не почвари з сусудньої країні - то не знадобилося б.
Заряджається швидко, до години. Дуже зручний додаток на телефон для керування станцією.
Купляв для зарядки телефонів і ноутбука.
Ігровий ноутбук ASUS станція може зарядити на 165%, тобто повністю зарядити 1,6 разів. Але це через type-c, бо через 220 розетку трішки менше, хоча і швидше.
Додатково перевірив на торшері - вистачить десь на 14 годин.
Окремо дякую Розетці, за своєчасну доставку і якісне обслуговування- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- Добра якість коштує добрих грошей)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Користуємося вже півроку. Гарно працює. По вазі на диво дуже легкий.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 768
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 256
Купляв у продавця ROZETKA EU, загалом не поганий прилад для кемпінгу, шкода правда що в мене приїхав прилад з заводським браком, при розряджені на дисплеї не коректно показує одиниці розряду а точніше остання цифра показує не повний показник (ніби пів цифри). Звʼязувався з підтримкою evoflow, порадили відкалібрувати показники екрану, але це нічого не дало, зрештою сказали щоб надіслав їм на ремонт в сервісний центр, але всі ці операції за свій рахунок. Висновок: гарантія умовна, купив новий прилад, який має заводський брак, а ремонтуй частково за свої кошти. Маю ще техніку Jakery, так от нею задоволений повність.
- Достоинства:
- Додаток
- Недостатки:
- Брак, сервісний ремонт
- Костянтин
Теж отримав брак. Буду здавати в ремонт по гарантії.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Товар надійшов у неповній комплектації. Залишила звернення, але ніхто не відповів на протязі майже 3 тижнів
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Неповна комплектація, не відповідає опису на сайті
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Олександр
Вітаю, підкажіть чи були додаткові митні збори чи тільки сума станції плюс доставка?
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
В цілому заряд тримає добре та реально заряджається за годину.
- Достоинства:
- На сьогодні задовольно. Користуємося 2 тижні.
- Недостатки:
- Товар прийшов без автомобільного зарядного кабелю для зарядки та з'єднувального кабелю DC5521. Тобто невдповідає комплектації заявленій на сайті. Отримува не я а дружина тому відразу неперевірили комплектацію. Раджу відразу перевіряти клмплектацію при отриианні.
- Олександр
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Прийшов цілий, але є нюанси: був лише один кабель. Де інші два і чому їх не поклали?
Пришліть останні 2, після цього зміню оцінку.
Отримала посилку в неповній комплектації. Відсутній автомобільний зарядний кабель для зарядки та з'єднувальний кабель DC5521. Звернулася в чат-бот Rozetka (в робочий час), але відповіді не отримала.
- Достоинства:
- Ще не користувалася
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику. У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Олександр
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Додатково через відправку Meest поштою списує ще 3000 гривень. Товар довго йшов від місця відправлення. Інших нарікань немає
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Вищевказані
- Валерий Р***
Вы шутите 3000 за пересылку этот же большие деньги хотя для кого как
- Анатолій Л***
Доставка настільки жахлива що уявити складно. Містекспресс , це без слів.Не розумію чому розетка з ними співпрацює.
- ЄвгенійПродавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Добрий день. На сайті вказан термін гарантії 24 місяці, продавець поклав гарантійний талон з терміном 6міс. Підкажіть, так яка гарантія на даний прилад?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Гарантія становить 24 місяці.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 256
Барахло,лишний раз убедился.Не покупать то что у всех на слуху.Да,заряжается очень быстро,но держит заряд позорно.Прекрасная станция-Stark.Заряжается правда долго но зато держит телевизор,роутер, ноутбук до 6 часов через розетку заметьте.За ту же самую цену,что и данная Экофлоу.Но что поделаешь,купил так купил,теперь будет работать,как большой дорогой повербанк а две Stark будут нести основную нагрузку.Еще и доставляли месяц.Лучше взять новенькое,неизвестное,но зато надёжное и долгоиграющее
- Достоинства:
- Минимум
- Недостатки:
- Масса
- Гість
Ноунейм, це краще за відомий бренд... дивна порада... сподіваюсь, НіХто НЕ скористається Вашою порадою
- Ростислав
Написали б модель Старку, бо схоже, що в неї більша ємність за Екофло на 250
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Через рік експлуатації станція потребує сервісного ремонту (гарантія була на 24 місяці).
Нажаль передати до сервісного центру розетки в Україні цей товар не можна. І більш того звернутись до авторизованого сервісного центру "екофлоу" в Україні також.
Причиною є те що під час перевірки серійного номеру продукта було виявлено що він не верифікований на території України. А отже продавець якимось чином неофіційно ввіз продукт на територію України.
Нажаль це є причиною того що ми не можемо отримати сервісні послуги безкоштовно у гарантійний період.- Достоинства:
- Працював рік
- Недостатки:
- Неофіційно ввезений товар за версією офіційного дистриб'ютора на території України.
Формально - ніякої гарантії
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Віталій
Що мається на увазі під сервісним обслуговуванням?
- Олександр Д***Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Важно!
Розетка не контролирует льготную растоможку. Вам могут насчитать таможенный сбор и ни Meest ни Розетка не будут этим заниматься. Мне насчитали 3665 грн на таможне и все отказались этим заниматься. Они просто продолжали требовать эти деньги от получателя. А это была моя мама пенсионер у которой пенсия меньше чем эта сумма!
Я потерял месяц и деньги на разнице курсов из-за двойной конвертации. Потому что Розетка пртнимает платежи на мутную прокладку в Польше.
Такой сервис не стоит и одной звезды. Мутная схема по уходу от налогов в Украине в которой никто ни за что не отвечает.- Достоинства:
- Недостатки:
- Начислили таможенные сборы.
- сергій ш***Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 768
Не купляйте на розетці товари з Європи , це шахрайство , терміни вказані при покупці товару це брехня
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Дуже довга доставка , нема офіційної гарантії ..
- Дмитро Ш***Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Попросил отменить заказ, поддержка 5 дней писала что отменили заказ в итоге через 7 дней товар отправили
- ВІКТОРІЯПродавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Було зроблене, замовлення 24.12.25
В той же день зробила відмову від замовлення
До тепер 06.01.2026 ( 2 тижні)не повернули кошти за замовлення
Дзвонила в підтримку купу разів , ніхто не може пояснити чому так довго і коли повернуться гроші , лише кажуть ми уточнюємо і передзвонимо, ніхто так і не передзвонює
Дуже розчарована, адже раніше коли замовляла таких проблем не було ….- Недостатки:
- Погане обслуговування
- Александр В***Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 256
Замовив, через тиждень надіслали повідомлення про відмову - "вибачте, немає в наявності". Втратив тиждень на замовлення, дуже шкода - розраховував на Розетку.
- Достоинства:
- невідомо
- ЮсипОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Скоро буде місяць як оформив замовлення. Коли оформляв була позначка що варто очікувати тиждень-два на доставку в результаті замовлення застрягло незрозуміло де, гроші витрачені, підтримка розетки відповідає шаблонним текстом про 1 тиждень. Дуже не рекомендую замовляти будь що від розетки де є позначка, що доставка з-за кордону з meest express бо втратите гроші і купу часу в кращому випадку
- Достоинства:
- Недостатки:
- meest express
- ВіталінаПродавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Замовила дану станцію, внесла повну передоплату, написано було що замовлення опрацьовано і буде відправлене 6.02. В цей день зателефонували, сказали, що, на жаль, станції на складі немає, можна скасувати замовлення або обрати щось інше, я скасувала замовлення, гроші повертаються протягом 5 днів….тобто мало того що втрачено час, так ще й неможливо замовити щось інше, доки чекаю кошти. І тут під вечір станція знову зʼявляється в наявності, ще й на 3000 дешевше, що взагалі відбувається???? Навіщо брати 100% передплату і не надавати жодних гарантій???
- Недостатки:
- Сервіс розетки.
- Александр С***Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Чекаю приходу станції, при покупці не сповістили, коли вона буде. Заявлені дати, коли сповістять, не дотрималися. Додатково списали 313 грн., бо неявно виявилося, що я купляю за евро. Відповідно, на наступний день після сплати, ще зняли з картки при цьому про це не повідомили. Розетка, я думав про вас краще... Вами користувався років 20. Нажаль, ви стаєте гірше.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Александр С***
Нарешті повернули кошти від товару, котрого я не бачив і не тримав в руках. Перевізник Meest - дно або Розетку все влаштовує. Відмовився від товару в кінці листопада - днів 10 надсилали смс, щоб прийшов забрати товар, котрий везли в 2 рази довше ніж очікувалось. Повертали товар на склад - також довго. Не знав, що з Дніпра до Києва везти можна більше 5 днів. Суттевий недолік також, що не попереджаєте, що цей товар ви везете з Європи і я маю сплачувати додаткові мита. Неприємно, коли з твоєї картки знімають додаткові кошти без попередження.
- Данило Я***Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 512
Заплатив повну суму за станцію наперед, прочекав два тижні, щоб мені подзвонили і сказали що замовлення скасовується, причини я не почув, і вони можуть повернути гроші. Максимальна підстава від компанії, якій довіряв
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
- ВалентинаПродавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 768
Купували не тут, але офiцiйну.
За 4 мiсяцi згорiла зарядка( режим 650Вт) , аж до iскор та вогню. Скачкiв напруги не було.- Достоинства:
- Встигли купити в кредит вiд ОфДилера
- Недостатки:
- Незрозумiлий режим вентилятора
- Макс W***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 256
Рятівниця під час блекаутів, заряджаю ноут, можна юзати телевізор, хлібопічку мою (550Вт) - не тягне, ну і ок.
Якшо заряджати тільки телефони та ліхтарі - це спасіння на довгі дні.
Рекомендую EcoFlow!
москвини не погасять нас, і ми ПЕРЕМОЖЕМО!
Привіт з Харкова- Достоинства:
- Швидкість заряду станції, тихість, охолодження, компактність
- Недостатки:
- Легееееенький писк (ледь-ледь) при увімкненому вході-розетці, це єдине до чого можу підкопатись, якшо дуже сильно постараюсь))
Добрий день , дякую що обрали EcoFlow
- Олександр Т***
Як ДБЖ може працювати? А саме весь час бути підключеним до мережі, та живити роутер?
Добрий день , в залежності від того який у вас роутер
якщо вимикаєтся електроенергія станція треба 0,2сек щоб перемкнутись з мережі на живлення від станції
- ЛеонідПродавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 256
Стал обладателем этого аппарата. Три дня потестил, есть чем поделиться.
Заряжается реально быстро , но громко.Можно заряжать от прикуривателя в автомобиле (шнур в комплекте). Работает как бесперебойник. При малой нагрузке на отдачу , работает бесшумно, иногда кулер включается на обдув, но это раз в полчаса. Телевизор в 40" тянет 4 часа, а 43" уже всего 3.5. Освещение в однокомнатной квартире, при всех включенных светильниках - около 8 часов. Но это вещь относительная, у всех светильники разной мощности. Простой холодильник не тянет, включается защита и отключается. Кофемашины, СВЧ, чайники и плиты - это не про него. Пробовал включить кондиционер инверторный на вентиляцию, включается, на обогрев - нет.
Вывод - для освещения , маломощных потребителей, зарядки гаджетов. Подойдёт для домашнего пользования - будет свет, связь, просмотр фильмов. Неплохо для владельцев ларьков и маленьких магазинчиков - освещение, терминал. Для парикмахеров( фен конечно отпадает) и мастеров маникюра.
Вещь хорошая , но лучше было бы если ее использовали по прямому назначению, любители активного отдыха. Но маємо що маємо, если сосед неадекватный.- Достоинства:
- Быстрая зарядка
- Недостатки:
- Дорого, шумный при зарядке
- Леонід
Добавлю. Работает как ИБП, при зарядке добавляет к мощности зарядки своей АКБ, мощность потребления источника который подключен к станции. После заряда просто передает энергию с розетки на потребителя, минуя свой аккумулятор.
Можно использовать как инвертор, подключив к нему аккумулятор через вход постоянного тока. Ну и конечно солнечную панель , для ещё большей автономности. - Сергей О***
У вас все светильники разом потребляют около 25 Вт? Комната+кухня+прихожая+с/у.
Это пара LED 12Вт, что не немного дотягивает до эквивалента 2*100W накаливания. - Леонід
Кухня, ванна по 6, прихожая 4, зал 10. Я же сказал что у всех может быть по разному. На кухне пара лент над плитой и рабочей поверхностью на 6 и 10 вт, но включаются по надобности. Даже в нормальное время мало у кого во всех комнатах включен свет.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 768
Слава ЗСУ!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 512
За свої гроші найкращий вибір. Принаймні на момент купівлі. Сподіваюсь не знадобиться. Тестував на різних приладах є відео. На ньому працює: інверторний холодильник, мікрохвильовка, фен без нагріву, телевізор 85”, ноутбук з двома моніторами і док станціює і принтером, телевізор 40” торшер на дві лампи роутер акустика 2 ноутбуки (HP і Mac), стаціонарний комп’ютер з блоком 650 Вт монітор 24”, міксер і ще багато різного.
По холодильнику. Інверторний компресор працює 8-10 годин. Неінверторний інколи вибиває захист (див відео).
Котел. Не тестував, інші пишуть що тягне.
Ноутбук показує біля 12 годин роботи. Ну і плюс акумулятор ноута ще кілька годин. На повну не пробував.
Стаціонарний комп’ютер 650 Вт. При великому навантаженні лагає відео карта, зʼявляються артефакти.- Достоинства:
- Час заряджання - 1 год. Найменший серед аналогів. Віддалене керування через інтернет. Автовимкнення в разі перевантаження. Контрастний і зрозумілий дисплей. Заряджання від Type C. Легкий. Ресурс батар
- Недостатки:
- Іноді вимикається при незначних навантаженнях на рівні 20-22%. Одразу показує 0. Це дивно. Ціна вища ніж в схожих моделей, але плюси компенсують.
- Олексій К***
Доброго та продуктивного понеділка 11 грудня 2023 року Роман!
1). Дуже дякую за україномовний зміст інформативного ролика який я б назвам "навчально-просвітницький" для користувачів різних зарядних станцій.
2). Я, також, аналізував зміст відео продавців, власників різних портативних зарядних станції. Звичайно у кожної моделі є свої переваги та недоліки.
3). Звернув увагу на коментарі власників зарядних станцій Eco Flow моделей про значний шум вентиляторів охолодження на різних режимах роботи станцій. Ви нічого не сказали про цю важливу робочу особливість Eco Flow?
4). Чи э сервіс центр у Києві (номер телефону, вулиця)?
5). Дякую за відповідь - Наталія П***
Що за маячня? Холодильник не тягне ця станція, пише про перевантаження та видмває
- Роман
Наталія Пащенко, ця станція тягне холодильник, який має інверторний компресор. Якщо компресор звичайний - тоді під час пуску буде вибивати захист. Я про це говорю в відео, тайм код 02:40 і показую що тягне, а що ні.
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 768
Планировал покупку еще с прошлой зимы. Просмотрел кучу обзоров и чуть было не купил Choetech BS-005, но затем попался канал AMP Service, с обзором его ремонта. Тишина в работе оказалась в недостаточном охлаждении и вероятном выходе из строя инвертора. Этот вариант сразу отпал. Затем думал о Anker Powerhouse 757, но он довольно тяжелый для жены и сына 9 лет. Уже нацелился на Delta 2 за 41000, но в предверии «черной пятницы», цена подскочила до почти 50000грн, а вот на River Pro наоборот упала на 4000грн. По параметрам топовый River не сильно уступает Delta 2, а еще он довольно компактный и удобный для переноски. Вес 8кг. Есть удобная ручка. Пришел с 38% заряда. До 100% при мощности 600Вт зарядился менее чем за час. Многие пишут насчет шума, но он не настолько критичен: кулер ноутбука или проектора шумит не намного тише. Зарегестрировал в приложении и активировал гарантию. Попробовал разные сценарии использования:
- проектор Xbox пара телефонов зарядка джойстиков ночник - заряда хватит на 4 часа
- ноутбук телефон - 11-13 часов
- блендер работает без проблем
- чайник проработал секунд 30 и выбило ошибку “overload”
Еще предстоит разобраться со всеми настройками, но теперь дома будет канистра с электричеством ) Русня выкуси!
P.S. Думал насчет АКБ инвертор зарядка, но в итоге сумма вышла бы не намного меньше, а мобильность данного решения стремиться к нулю.- Достоинства:
- Компактное и удобное решение на случай блэкаутов
- Недостатки:
- Цена кусается
- Аліса
Увімкніть x boost і чайник працюватиме без проблем
Добрий день , з ввімкненою функцією X-Boost станція витримає 1,6квт навантаження.Ви зможете нагріти чайник та випити гарячього чаю або кави.
Гарного вам користування. - бензин б***
Для блендера и чайника тем более не нужна чистая синусоида которую выдает этот девайс, это все равно что костер валютными купюрами поддерживать
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 768
Для тих, хто як і я знайшов купу відгуків про котли, але жодного
ПРО ХОЛОДИЛЬНИК
Це індивідуально для кожного холодильника.
Дякую підтримці, що в чаті зголосилися попитати технічну команду і дали надію, що для холодильника станція теж спрацює.
Даю орієнтир.
Холодильник LG GA-B459SLCM від EcoFlow River 2 Pro запустився навіть без увімкнення режима Boost.
Охолоджений холодильник нічого не споживає, тож станція каже, що сам трансформатор зможе тримати так 40 годин, тобто коли 0 розтрат по AC.
При нагнітанні холоду даний холодильник їсть від 44 до 97 вт.
Станція каже, що зможе так, на піку споживання, тримати 6 годин.
Ну а нагнітання воно вже залежить від багатьох факторів і потрібне лише короткими періодами, тож з самого почтаку стало ясно, що буде тримати довше 6 годин.
Залежить від того, скільки разів і як довго ви його тримали відкритим, наскільки він заповнений продуктами, які можуть утримувати холод тощо.
Період нагнітання продовжився 20 хв і сумарно виїв 6% батареї.
Загалом тест тривав 12 годин, в кінці в станції залишилося 7% заряду.
Важко повірити, але звичайний, не міні, холодильник станція тримала 12 годин. За цей час холодильник я короткочасно відкривав 3-4 рази.
Повторюю, це індивідуально для кожної моделі холодильника.
Деякі можуть і не стартонути через високе пікове споживання при першому включенні.
Станція здатна витримати пік споживання у 800 вт, а при увімкненому режимі Boost - можна сподіватися і на 1600 вт.
У одному огляді з США саме так, з Boost холодильник теж запустився.
ПРО ТЕЛЕВІЗОР
55 дюймів, Android TV, еонкретно мій станція обіцяла тримати 6 годин.
ПРО СТАНЦІЮ ЗАГАЛОМ
Все влаштовує. Заряджання неймовірно швидке, вирішив знизити вхід до 500 вт.
Шум є, прийнятний, зате сама станція не нагрівається.
Дуже раджу оновити прошивку (там дві одночасно - Wi-Fi і сам девайс), бо без цього замість нормального звуку трансформатора типу "зззззззззз", можете чути неприємне поклацування, тріщання.
Визнана помилка, виправляється свіжою прошивкою.
Особливість даної моделі/бренда: трансформатор окремих екземплярів має гучніший або тихіший звук при заряджанні станції і при використанні AC розеток.
Це норма, але краще б усі одиниці трансформаторів були залиті композитом однаково якісно. Не проблема, звук "ззззззз" це норма для трансформаторів як у UPS, так і у зарядних станціях.
Якщо будуть оновлення, додам.- Достоинства:
- Потужність, тягне холодильник годинами (певну модель - точно 12 годин), Boost до 1600 вт, швидкість заряджання, додаток для телефона
- Недостатки:
- Особливість даної моделі/бренда: трансформатор окремих екземплярів має гучніший або тихіший звук при заряджанні станції і при використанні AC розеток - типу "зззззззззззззз". Це норма, але краще б усі одиниці трансформаторів були залиті композитом однаково якісно.
- Іван
Чудовий аналіз, дякую!
- НЕНАВИДЖУpУСНЮОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 256
Користуюсь +- 6 місяців, всім задоволений якісь відчувається.
Брав з розрахунком, щоб 4-5 годин можна було комфортно працювати.
Мої тести:
Якщо ситуація, що ноутбук (dell inspirion) був заряджений і зникло світло, то щоб підтримувати далі заряд ноутбука на 100% + монітор 23.8 LG 24MK600M-W (яскравість ноута і монітора я зменшую) то розрахунковий час роботи 6-8 годин.
Якщо заряджати, наприклад mac air m2 + монітор = 4-5 годин в такому режимі.
Я помітив, що краще по можливості тримати девайси на 100% і підтримувати цією станцією їх надалі. На девайсах краще зменшити навантаження, зменшити яскравість, поставити в режим енергоощадження і тому інше.
Трохи шумить, я її не виключаю, вона просто завжди підʼєднана до розетки та бувають ситуації, коли я сплю, що вона включає кулер то частенько я прокидаюсь від неї, якщо поставити на 100 ват, то трохи менше видає шуму.
Але штука дуже крута, вона маленька, потужна, неважка, дуже якісна, заряд від 0 до 100% за 1 годину, є апка в телефоні, батарея має довго жити.
Довго думав брати її чи взяти іншу фірму, але зрозумів, що краще доплатити і мати якісний продукт.- Достоинства:
- Зручна, мобільна, за 1 годину з 0 до 100%, є апка для смартфона
- Недостатки:
- Трохи шумна
Добрий день , дякую за відгук
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 768
Поделюсь своим опытом, может кому-то будет полезно. Станция добротно упакована в родной коробке. Сделана из качественных материалов. Приезжает полу-разряженной. Первым делом нужно её зарядить до 100%. Потом нужно скачать приложение на смартфон EcoFlow. В приложении привязать устройство к телефону (сначала это будет через Bluetooth, а потом можно через wi-fi). В приложении рекомендую сразу проверить, есть ли обновления для самого приложения и обновления прошивки для самой станции (обновить если есть). Приложение у EcoFlow хорошее.
Затем советую в приложении настроить два параметра:
1) С какой мощностью вы будете заряжать станцию – лично я выставил 500 Вт, станция будет заряжаться медленнее, примерно полтора часа (таким образом продлевается ресурс аккумулятора);
2) Выставить ограничение разряда-заряда. В идеале нужно поставить 20% для разряда и 80% для заряда. Это полезно для количества циклов заряда. Лично я выставил 10% - 90%. Этим параметром нужно заморачиваться только тем, кто хочет, чтобы его станция проработала, например не 5 лет, а например 7 лет. Но в любом случае, не разряжайте станцию в ноль.
Ещё один важный совет: если вам нужно засунуть или высунуть штекер в розетку зоны AC, то сначала нужно отключить питание для зоны AC специальной кнопкой.
Если у вас есть стабилизатор, советую заряжать станцию через него.
Приобрел данную модель для питания компьютера: i3-10105, GeForce 1650, монитор 27”, роутер, ИБП – в сумме берёт 100-120 Вт. Хватает в среднем на 4-5 часов для работы в браузере + фотошоп.
Что по шуму вентилятора. За 5 часов использования с нагрузкой 100-120 Вт, 3.5-4 часа вентилятор включён. Уровень шума вентилятора 45 децибел. Станция у меня стоит под боком, но я замечаю, что начинаю привыкать и не обращать внимания на шум. Есть идея - приобрести качественный силовой удлинитель (мама-папа, то есть розетка-штекер) и вынести станцию на балкон.
Из минусов. Что не удобно – после зарядки, станция сама не выключается. Нужно отсоединить кабель и выключить станцию вручную. В приложении можно настроить авто-выключение станции, если ничего в неё не подключено. Но авто-выключение минимум через 30 минут. А это как бы долго.
В целом покупкой очень доволен. Рекомендую.- Сергей Д***
Отключить питание АС, чтоб воткнуть/вытащить штекер - это рекомендация производителя? Как это влияет? У меня холодильник работает, бывает, по полчаса, в это время отключать АС нежелательно, а возникает необходимость, к примеру, подзарядить телефон, задействовав вторую розетку.
- Сергей Л***
Эту информацию озвучивали в одном из видео, который предоставлял сервисный центр - правила эксплуатации зарядных станций EcoFlow (к сожалению ссылки вставлять сюда нельзя). Суть в чём - под нагрузкой не желательно выдергивать штекер, сначала нужно обесточить зону AC. Вы можете этого не выполнять, это допустимо, но это явно не продлит жизнь Вашей станции.
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket
Купував щоб грати на ноутбуці у бліндажі. Щоб і не великий і не дуже дорогий але якщо потрібно то мати 220v де потрібно. Та ще й мати можливість щось зарядити від USB. Адекватна вага і розміри, зручний при переносці. Популярний розєм для зарядки. Та коли потрібно було його зарядити перший раз, після 1 використання, я думав що відносно звичайних павер-бенків він заряджатиметься ~ годин 12... Та коли 100% було за 1 ГОДИНУ?!!!... Я був просто шокований!!! І зрозумів що я не дарма витратив на той час 8к.) Тим паче що на той час такі девайси коштували за звичай дорожче на декілька тисяч.) Тому раджу усім кому потрібен такий девайс з такими характеристиками!) Він того вартий.)
- Достоинства:
- "Миттево" (для такого розміру пристрою) заряджається!)
- Недостатки:
- Використовуючи 12v розєм для накачки коліс у машині автомобільним компресором (40л\хв) зміг видати тільки на 2 bar. Скоріш за все я занадто багато хочу але мені для буса бажано булоб більше потужності.)
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 768
Декілька разів довелось протестувати, поки задоволений… але, основне для чого він був куплений ще, на жаль, попереду.
Всім перемоги і щоб нікому не знадобились ці зарядні станції.- Достоинства:
- Дійсно швидка зарядка
- Недостатки:
- Ціна за цю потужність.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 768
Все працює, заряджається швидко
- Достоинства:
- Ємність
- Недостатки:
- Рашн, через яких ми змушені це все купувати
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 512
Купляйте. Бо зимою очманіємо всі)
- сергій р***
Без паніки...
- Анна
Та купила бы (одну, кстати уже взяла, но в другом месте), но дата изготовления почти 2 года тому назад, в той, что приехала на пункт выдачи Розетка, пришлось отказаться...
Розетка, вам не накладно гонять товар туда-сюда... Может все-таки добавить поле "Дата производства" в характеристики товара или чтобы менеджеры могли как-то внятно отвечать на этот вопрос?